Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nhgjnnj

Przestroga dla wszystkich poschizowanych mamusiek

Polecane posty

ja nie wiem jacy ludzie u was jeżdżą na quadach , ale u nas po żwirowej dróżce też jeżdżą i zawsze zwalniają jak mijają mnie z synkiem. mało tego jak chodziłam tamtędy z wózkiem to wyłączali silniki w takiej odległości żeby ryk nie obudził dziecka i zapalali jak już nas minęli spory kawałek. i zgadzam się z kimś kto napisał że po takiej drodze 70 km to jest bardzo duża prędkość i taki kamyk jak odskoczy od koła może zrobić krzywdę i to nie tylko dziecku. nie wiem co ja bym zrobiła ale rozumiem kobiete. też by mnie pewnie nerwy wzięły i bym wykrzyknęła parę ciepłych słów.

No ale o co ten diazgot? prawda jest taka ,ze nawet kiedy kierowcy przed maske wyskoczy czlowiek i to w niedozwolonym miesjcu do przejscia, kierowca rowniez odpowiada za niezastosowania ostroznosci podczas jazdy,ze nie zdąrzył wyhamowac,mimo ze nawet nie bylo to przejscie dla pieszych ,takze z tego powdu jest rozliczany Mysle,ze tak samo w tym wypadku bedzie z kierowcą klada

Ex D-bill Dobrze prawisz! :) 37 letni facet a pstro w głowie. Robienie komuś na złość i to w tak debilny sposób...

jazgot jest o to, że jak kobieta ma z sobą wózek, albo i dziecko to nie ma prawa dochodzić swoich racji, bo zostanie okrzyknięta zeschizowanym pępkiem świata, pomijam wybór metod

Gość piesza z powołania
Nie jeżdżę samochodem bo uważam że nie nadaję się na kierowcę. Jestem typową pieszą która odkąd została mamą przemierza na nogach długie kilometry po mieście. I wiecie co? kierowcy są okropni,większość nie zatrzymuje się na pasach a jak już jakiś się zatrzyma to drugim pasem inny często go mija. Ale i piesi mają swoje za uszami. Nie było was tam a już wydajcie sądy. Mogło być tak że on chciał jej zrobić na złość i przejechać obok i ona przypadkiem wpadła,a mogło być tak że planowali już wcześniej tam zawrócić a ona wlazła pod koła bo chciała pokazać jaka jest ważna bo jej dziecko obudzili. ALE NIE WIECIE JAK TO BYŁO TO O CO DRZECIE KOTY?

Gość gościóffka
Znałam tę parę. Laska rzeczywiście mocno zakompleksiona i poschizowana. Córeczka bogatego tatusia, która na każdym kroku musiała pokazać jaka jest najmądrzjesza, bo jej tatuś jest taaaki bogaty, a mamusia ma służącą do sprzątania. Tatuś był córeczką bardzo rozczarowany, bo nie skończyła nic prócz liceum i to z wielkim trudem i wyszła za mąż za kolesia, który nie miał ochoty uczyć się czy pracować, ale leciał na ich kasę. Mężuś długo nie płakał, niedługo po wypadku ożenił się z koleżanką żony - kolejną córeczką bogatego tatusia. Nie mówiąc już o tym, że w sprawie wypadku zmieniał zeznania co chwila, a rodzina żony szczerze go nienawidzi od dawna, nie wierzy mu za grosz, a nawet próbowali mu odebrać prawa rodzicielskie.

Gość ja widzę orła cień
No i co z tego ? NIC, ale to absolutnie NIC nie tłumaczy tego zachowania psychola na kładzie ! Nie ma takiej rzeczy, którą mogłaby zrobić ta kobieta, żeby on miał powód żeby rozmyślnie i z premedytacją rozjechać ją tym kładem !! Nie ma takiego powodu !! Ludzie, czy wyście już pogłupieli do końca ???!!! Jakie to ma znaczenie, z jakiego ona domu była, jakie to ma znaczenie, że mu pokazała środkowy palec ? To ma usprawiedliwiać tego psychola, który ją zabił ? Ja pierdziele, szok, co tu czytam. Wy jesteście nienormalni, bez kitu :O

Gość gość
dobrzej jej tak, tak się właśnie kończy cwaniactwo wózkowych bab z zapaleniem mózgu, teraz sobie może cwaniara kozaczyć w grobku:(

Gość gościóffka
Nie usprawiedliwiam kolesia na quadzie. Zdarzyła się tragedia. Ale nie znamy całej prawdy jak do niej doszło. Zwracam uwagę tylko na 2 rzeczy: 1. nie wiemy do końca jak było - wiemy, że została uderzona quadem, ale nie wiemy jak do tego doszło - jedyny świadek, w tamtym czasie mąż ofiary nie jest osobą wiarygodną i to nawet najbliższe osoby z rodziny ofiary potwierdzają, że nie wierzą w przebieg wypadku opisany przez niego. Co do obsypania żwirem - o tym świadek "przypomniał sobie" długo po wypadku. Osobiście zastanawiało mnie też dlaczego Agata szła do środka drogi i stała tam czekając na pędzące quady, a jej małżonek nic nie zrobił? W ogóle go to nie interesowało? Albo rzeczywiście miał gdzieś życie żony albo to wyglądało inaczej niż piszą gazety. 2. arogancja i zarozumialstwo nie popłaca - wydawało jej się, że wszyscy się jej podporządkują? To była biedna i nieszczęśliwa dziewczyna, zakompleksiona i próbująca udawać kogoś lepszego i mądrzejszego. Jej historia powinna być przestrogą dla innych - głupotą się wykazała ona oraz sprawca.