Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana...:(

ja już nie wiem....

Polecane posty

potrzebuję waszej pomocy. i piszę całkiem poważnie jestem uzależniona od węglowodanów. już nie umiem sobie poradzić..:( dla mnie może nie istnieć jedzenie prócz słodyczy:( już nie wiem co mam zrobić:( nie ma dnia żebym nie jadła różnych słodkości..:( moje ciało zrobiło się okropne, nie mogę na siebie patrzeć a mimo to nadal je jem:( jestem załamana:( maż próbuje na mnie wpłynąc ale to nic nie daje:( Macie jakieś rady>???

Gość oparkaa
ja mam tak samo pije 2 tydzien ocet jabłkowy i jeszcze nie jadłam ( bo nie mam smaku) słodkeigo ktos mi tak doradzil z ena niego działa i jak na razie na mnie tez

a jakiej firmy ten ocet i jak go pijesz? rozrabiasz jakoś? i ile dziennie?

Gość oparkaa
ja pije 3 razy dziennie rano na czczo za godzinke jem posiłek potem znowu tak ok godz zcasem pol przed nastepnym i tak samo przed kolacja ja mam firmy kamis i kupuje w stokrotce w rossmanie jest dobry ale nie znam nazwy bo zawsze zapominam zeby kupic ale wejdz na topik o occie odchudzajacym i tam pisza jak dziala na inne dziewczyny i zapytaj bo ja krotko go pije a sa takie co pija pare miesiecy

Gość oparkaa
daje duza lyzke na szklanke wody :)

a jak w smaku bo słyszalam że nieciekawy jest?

Gość oparkaa
ja pije go duszkiem i po sprawie ale nie jest taki zły chyba ten z rossmana jest lepszy w smaku ale nie piłam ,

Gość CZY TY JESTEŚ DURNA!!
PIJESZ OCET JABŁKOWY SPIRYTUSOWY Z KAMISA! WEŹ I POCZYTAJ MOŻE ZANIM ZACZNIESZ COŚ STOSOWAĆ!ROBISZ SOBIE SZKODĘ TYM OCTEM! TO NIE MA BYĆ OCET SPIRYTUSOWY,TYLKO TAKI NATURALNIE ROBIONY W BUTELCE 1L!

Gość oparkaa
duzo osob taki pije

Gość oparkaa
jakos nie mam napisane ze jest tam spirytus w skaldzie

Gość ja nikogo nie namawiam ..
na picie octu napisłam tylko jaki ja pije i tyle a kazdy mzoe poszuakc info na necie i sam zadecyduje mozna zrobic tez domowym sposobem

Gość FactoryBody
Słodycze często zastępuję owocami, np pyszna sałatką z owoców :) www.factorybody.blogspot.com

Gość andzia...
Ja aby zahamować apetyt na słodycze kupiłam preparat z morwą białą,która reguluje cukier we krwi a tym samym zmniejsza apetyt na słodkości...zjadłam tylko jedno opakowanie i jestem bardzo zadowolona, praktycznie od 3 miesięcy unikam słodyczy i nie korci mnie do podjadania tak jak kiedyś :-D

Gość qertqq
albo chrom m i pomaga

Gość maria 13
jedzenie słodyczy to jedno a waga to drugie a ile ważysz?

dziękuje Wam bardzo za pomoc..>:) może najpierw spróbuję z tym chromem..:) jak nie pomorze to spróbuję ocet:) a co do wagi jest źle...mam dużą nadwagę:(

Gość egrfsvdz
Spróbuj pić Yerba Mate:) Hamuje głód, łatwiej jest wytrwać na diecie. Szczególnie te mieszanki z ziołami są dobre, bo pomagają w przemianie materii i trawieniu. Ja zajadałam emocje, kompulsy , potem głodówki, zaklęty krąg. Teraz piję Yerbę, mam mniejszy apetyt, nie ciagnie mnie do slodyczy, odzywiam sie regularnie. Bardzo mi pomogla. Warto ja pic nie tylko w odchudzaniu, bo to morze witamin i prozdrowotnych wlasciwosci, ale chyba do odchudzania to jest najlepszy napoj jaki znam. Poczytaj sobie na blogu o Yerbie: http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość kassska
a ty znowu tu reklamujesz herbate