Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana dziewczynaaaaaaaaa

Nie mam pracy, nie mam mieszkania, myślę o samobójstwie.

Polecane posty

Gość eweqweqweq
kto mówił? Jego bracia teraz mają rodzaj żeński?

Tesciowa mowila, bratowa jedna, bracia.

Gość OnChętnyDoPomocy
Tak anonimowa autorko. Koniec świata jest prawdą. Wystarczy że zbraknie jedno uderzenie Twojego serca i następuje koniec świata. Dlatego jak możesz ,obierz drogę miłości do Boga...On nie tylko wskaże Ci drogę , ale i postawi na tej drodze wszytko czego potrzebujesz. Kochaj Boga bo on kocha Ciebie. Odejdź z tego swiata przedwcześnie i oddalisz się od Boga. On jest miłością. Litania do wszytkich świetych jest zła. Ofiara w kościele jest zła. Bo Bóg nie potrzebuje darów gdyż on wszytko stworzył. A innych Bogów przed Bogiem mieć nie można. Oto moja odpowiedź do twego umysłu.

Szczerze mowiac rozumie coraz mniej "Litania do wszytkich świetych jest zła. Ofiara w kościele jest zła." wyjasnij mi to prosze. Mialam na mysli koniec swiata 21.12.12 r, odpowiedz mi prosze jednoznacznie.

Gość eweqweqweq
a nikt nic nie mówił o tobie pozytywnego? Moze koncentruj się na tym... Wydaje mi się, że przez to, że cię tak porównywano do siostry w dzieciństwie, wpadłas w kompleksy. I teraz nadmiernie przezywasz kazda uwagę, a to nienormalne... Przeciez kupa dziewczyn nie moze znalezc zadnego chłopaka do np. 30, wi.ęc hcyba z tobą nie jest zle, a jaka dziewczyna zarabia dobrze? Chyba zadna, to faceci zwykle zarabiają

eweqweqweq Mam duze komplesy to fakt.

"załamana dziewczynaaaaaaaaa jpgSliczna, no nie wiem moze i przesadzam. Czarli-mialam na mysli Twoja wypowiedz co do Sylwestra. PRAWICZKA-ja nie przyszlam tutaj po to, zeby cos dostac tylko poradzic sie co dalej, czy jest sens walczyc czy juz nie. Max nie wiem czy bym umiala, czuje sie niepewnie w nowej sytaucji." Jak bedziesz się tak traktować to wyrobisz sobie wizerunek nieudaczknika:P.Znam wielu nieudaczników udajacych guru a może byś potrafiła coś wykombinować:P.Napisz zatem na czym sie znasz:P.no i co do tej fundacji popytaj sie co wykombinować:P.Jakby co mogę udzielić porad na temat na co powinna być ta fundacja:classic_cool:.I mam jeszcze inny pomysł:classic_cool:.Ale niestety to nie na teraz:O.HNa wiosne może bys pomogła rolnikom w zamian za jakieś owoce albo warzywa:classic_cool:.A w ogóle polecam kupować u rolników-zwykle jest taniej a często też zdrowiej:classic_cool:.

Gość eweqweqweq
to musisz sobie jakoś podniesc poczucie wartosci... ale nie robiłabym tego ubraniami... skończyc dobre studia, znalezc ciekawe hobby- np wspinaczka wysokogórska- mozna sie tym chwalic, ja jezdze konno- tez sporo osób się tym chwali... :p na niektóre rzeczy potrzebna kasa, ale nie w kazdym przypadku

Z tesciowa to bylo tak, ze do mojego bylego chlopaka startowala bardzo bogata dziewczyna i mowiac brzydko olaj ja, a wybral mnie i dlatego tesciowa tak mnie nie nawidzila, bo bogata synowa przeszla kolo nosa jej ( z opowiesci mojego bylego wiem, ze gdy najstarszy syn chcial zenic sie z dziewczyna ktora nie byla osoba majetna to tesciowa tak mąciła, az rozbila zwiazek pomimo, ze dziewczyna byla bardzo fajna, ale nie miala kasy)

Gość OnChętnyDoPomocy
21/12/12 Ta data jest datą człowieka. Daty Boga nie zna nikt. Czuwaj.

Na hobby trzeba miec finanse, taniec brzucha (kiedys sie uczylam), basen itp Max ja kupuje od rolnikow sprzedajacych na targach, bo jest taniej.

Max ja nie lubie miesa, takze rezygnuje z niego bo mi nie smakuje.

OnChętnyDoPomocy skad masz taka wiedze? jestes ksiedzem?

Gość znam kota ktory
wejdz na niania.pl i pomocedomowe.pl ja znalazlam prace na jednej i drugiej stronie. Placili za opieke mi mp. 1500 zł na reke, a za sprzatanie 1 dzien w tyg, to za miesiac mialam 500 zł :)

Gość eweqweqweq
OnChętnyDoPomocy- a propos odzywiania, to chyba dawno nie robiłeś sobie lewatywy... :p teciowe zawsze sa wredne i nie ma co się nimi przejmowac, im dalej od nich sie mieszka, tym lepiej. Sama widzisz, że tej twojej prawie nikt nie pasował

Gość mądralla....
aha-przypomniało mi się. Są ludzie, co z zamieszkaniem niani szukają, poza tym na sprzątaniu można dorobić w dużym mieści. Poza tym można poszukać osoby starszej i z nią zamieszkać a 21.12 to moje urodziny, więc to będzie koniec świata :D

Szukam pracy z zamieszkaniem.

A może byś chciała na allegro pokombinowac:classic_cool:?Można coś tanio kupić, przerobic czy coś z tego zrobić albo naprawić i sprzedać:classic_cool:.Polecam urzadzenia elektroniczne-czasami duperele są sknocone a sprzet kupisz za 100 a sprzedasz za 300:classic_cool:.Jakbyś była dobra to byś dawać mogła długą gwarancję:classic_cool:.Tyle że podejrzewam abyś musiał sie sporo wyszkolić w elektronice:O.Nawet ja mimo że mam zielone pojęcie o tym to bym miał nieco za małą wiedzę:O.

Gość mądralla....
nie szukaj tylko po firmach, po zwykłych ludziach szukaj. W firmach kazy nowego eliminuje. Z niania pl dobry pomysł

Max czasem cos sprzedaje na allegro, gdy np uda mi sie cos kupic na promocji to potem sprzedaje na allegro, ale wiesz to raczej jakies kosmetyki itp Przegladam gazetki promocyjne, jak jest na cos popyt to potem sprzedaje ale nie sa to duze pieniadze, jednak zawsze pare zl.

Mam konto na niania.pl. Niedawno odezwala sie kobieta, ale nie mialam dojazdu do niej wiec nie udalo sie :(

Gość eweqweqweq
kurczę, ja nie wiem czy u ciebie to jednak nie problem psychiczny, czy ni e jesteś za wrazliwa... Moze twoi rodzice wspomnieli coś tam parę razy, a ty nadmiernie się tym przejełas jak to było w wypadku tego chłopaka tez... Kazdy rodzic czasem narzeka, twoi pewnie nie sa idealni, ale moze nieco wyobrzymiasz wszystko? Jakbyś była w pracy, to nie wytrzymasz zadnej krytyki z takim nastawieniem, w POlsce pracuje się cholernie cięzko, ludzie są złosliwi

Dzis juz musze isc (gdyby pojawily sie jakies komentarze to nie beda moje). Dziekuje wszystkim za rady. Pozdrawiam. Ania.

Nie wydaje mi sie, zebym wyolbrzymiala. W mojej poprzedniej pracy wszyscy pracownicy byli bardzo krytykowani, wielu nie wytrzymywalo, Ja wiedzialam, ze musze i pracowalam. Z rodzicami jest tak jak napisalam.

Gość OnChętnyDoPomocy
nie łam się. bedzie dobrze

Ta wypowiedz jeszcze byla moja :)

OnChętnyDoPomocy Wiesz mi sie wydaje, ze nie bedzie. Z kazdym rokiem jest gorzej, bo ja dziecinstwa tez nie mialam.