Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.:.Paula.:.

uciążliwa sąsiadka

Polecane posty

Gość gość
mieszkam w bloku,ale nie interesuje sie zyciem innych,nie wtracam i jest mi z tym dobrze..natomiast moi sasiedzi owszem , przeganiali nawet kilka razy osilkow jak stali i w swoim jezyku rozmawiali..skutek taki ze jak u nich bylo glosniej muzyka,.to tamci zemscili sie nasylajac na nich stosowne sluzby.,uwazam ze najlepiej nich kazdy zajmnie sie swoim zyciem,i nie czepia sie o drobiazgi

Gość gość
bloki maja taka konstrukcje ze nawet jak po 22 godzinie zmywa sie w kuchni to slychac,ludzie wracaja w roznych godzinach,a brudnych naczyn nigdy nie zostawiam na dzien nastepny

Gość gość
Ja mieszkam na wsi na osiedlu domkow jednorodzinnych,mam sasiadow,ze szok codziennie rano o 5,23 spuszczaja psa,a ten dopiero zaczyna wariowac ...stanie na drodze i szczeka zwoluje wszystkie walesajace psy i tak bylo codzoennie od 3 lat,az mu powiedzialam,ze ile razy mnie pies obudzi w "czasie ciszy nocnej" bede go informowala dzwonkiem do drzwi,ze pies zakluca...........cisze :P no i facet spuszcza psa o 6 obojetnie niedziela czy swiata ..wyje ,szczeka to ku***wo juz nie mam sily....facet nie ma plotu wiec cale osiedle jest do psa dyspozycji i wszystkich goni,obszczekuje i d**a i nic z tym nie zrobie,bo policja uwaza ,ze to mala szkodliwosc spoleczna..SZCZEKANIE ,WYCIE PSA PRZY CUDZYM OKNIE nie mam juz sily ! :(

Gość gość
Ja tam popieram autorkę. Ludzie chcący mieszkać w bloku powinni się nawzajem szanować. Normalne odgłosy życia są jak najbardziej ok, ale czasami naprawdę trafiają się uciążliwi sąsiedzi.

Gość gość
Od urodzenia mieszkam w blokach i przeprowadzałam się 6 razy. Jakoś zawsze było spokojnie i w miare cicho. Wiadomo od czasu do czasu ktoś imprezke zrobił, czy dziecko się popłakało itp. Jednak w jednym miejscu zamieszkania trafili mi się tacy hałaśliwi ludzie...

Gość gość
Dlatego rozumiem autorkę. Naprawdę ciężko wytrzymać jak ci ktoś non stop chodzi jak słoń, skacze, biega, rzuca piłkami.. i tak dzien w dzien. Nie gadajcie, że takie coś jest normalne :o To tacy ludzie sie powinny wyniesc o domu, bo sa w zdecydowanej mniejszosci.

Gość Gośka90
Współczuje Ci Paulo U mnie w klatce jest 30 mieszkań, są i młodzi, i seniorzy, i małe dzieci, ale każdy stara się szanować nawzajem i nie ma na szczęście walenia po podłodze jak słoń i podobnego chamstwa. Zdarza się oczywiście, że w weekend ktoś robi imprezę, i faktycznie nieraz ciężko zasnąć, ale da się przeżyć :) Walenie po ścianach to masakra, współczuję Tobie i tej sąsiadce co mieszka obok tych chamów.