Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niveaq100

Zdrada męża, ciąża kochanki ....

Polecane posty

Gość mam skryta nadzieje
że do twojego męża dojdzie informacja,że źle życzysz kobiecie i jej dziecku on przetrze oczy i zobaczy jaką suke przez 13 lat trzymał pod dachem i to Wasze dziecko uzna za kule u nogi a zostanie z kochanką i jej dzieckiem - sprawiedliwość każdego dosięgnie.Życząc drugiemu tego co Tobie nie miłe to cóż to wraca podwójnie. Jak nie dzisiaj to jutro będziesz kwiczeć w kącie i bić się w piersi ubolewając co narobiłaś.

Gość gfdgfdgfdggfdgfdgfd
to, czy kochanka winna czy nie nie ma żadnego znaczenia dlla spraw majątkowych - żona powinna zabezpieczyć siebie i swoje dzieci bo kochanka tez na pewno o to w przyszłości zadba i nie bedzie się oglądała na interes żony i jej dzieci - myślisz, że jak żona nie bedzie miała jej dziecka kiedyś z czego spłacić to ona powie-och nie szkodzi to rezygnuję ze spadku - taaaa, na pewno.... xxx tak już widze jak spłaca bękarta. dorabiał się z żoną i jakies obce dziecko ma sobie z tego uszczknac? przeciez dla tej zony to dziecko jest obce i wedlug prawa tez!

Gość autorko uwazam ze
bardzo dobrze postapilas., tym jazgotem tutaj nie przejmuj sie. To pewnie kochanki samotnie wychowujace swoje bakarty:))

Gość lala090909
wg mnie żona NIE sucz. dala mu ultimatum, albo życie z kochanką i dzieckiem, albo zycie z nią. Facet ma wybor. Ja tez bym nie chciala przez jego glupote/niepohamowany popęd przewracac zycia do gory nogami [facet bylby troche ze mna, troche z nia, a nie daj Boże, jeszcze sprowadzalby ich dziecko do domu]. I tak ja podziwiam, ze w ogole chce go przyjac...

Gość to żadne sposoby
z wynagrodzenia żony komornik nie ściągnie alimentów męża, ale przyjdzie do domu i zajmie majątek i g go bedzie obchodziło czy telewizor jest żony czy męża :p a nie każda żona wie, zę w takim przypadku musi biec do sądu i złożyć zażalenie na zajęcie komornicze czy jak się tam to nazywa i ma na to tylko miesiąc !! a potem dupa :p ZABEZPIECZ SIĘ

Gość gfdgfdgfdggfdgfdgfd
sprawiedliwość każdego dosięgnie xxx zwłaszcza kochanke, jak będzie samotnie bękarta wychowywac

To ja was nie rozumiem...:(:(To co????? Ma z kochanką na soczek i lody skoczyć a potem pomóc jej wózek wybrać????Może jeszcze ma jej go kupić???????????????? Autorka sie troszczy o swoje dziecko....a tamta niech się troszczy o swoje....dupe puściła i to ona powinna mieć największy problem teraz....facet jak facet...no zwierzątko z popędem...

Gość ja mysle..
Ze bardzo źle postepujesz. Po pierwsze zaniedbywalas męża przez 1.5 roku i dziwisz sie,ze pocieszył sie w ramionach innej. Tacy sa faceci. Nie wyobrażam sobie zaniedbywać męża przez tak długi okres czasu. Po drugie po co puszczalas męża samego na imprezy. Po trzecie nie masz pewności,ze tamta kobieta wiedziała,ze on jest żonaty. Sama byłam w związku z mężczyzna przez długi czas, zaszłam w ciążę a on caly czas utrzymywał,ze byl kawalerem , dopiero gdy byłam w trzecim miesiącu ciąży dowiedziałam sie o jego żonie. Tak wiec nie oceniajcie tej kobiety bo byc moze nie była świadoma całej sytuacji a teraz zostaje w ciąży,sama i zapewne nie jest jej do śmiechu. Byc moze to tez spadło na nia jak grom z jasnego nieba. Po czwarte rozumiem Twoje rozgoryczenie, złość, Twoja porażkę . To dobrze,ze dajesz mężowi druga szanse bo widocznie zależy mu na Was jako rodzinie ale....jak możesz krzywdzić.to nienarodzone jeszcze dziecko. Wiesz wtedy gdy zaszłam w ciążę żona mojego faceta tez życzyła śmierci mojemu dziecku, nie chciała aby sie urodziło ale wiedz,ze w tej chwili to ja jestem żona tego człowieka jestesmy razem juz dobrych kilka lat i mamy dwoje cudownych dzieci. Nie zmuszalam go do niczego i nawet zostawiłam go aby byl dalej z żona. Tak wiec zastanów sie dobrze nad swoja decyzja bo jestem pewna,ze z dzieckiem będzie sie widywał i nie życz nigdy źle cudzym dzieciom bo to zło moze wrócić do Ciebie i Twojego dziecka....

Gość do mamamlodego
ale on tej dupy sama nie puscila i dziecku kochanki sie nalezy czesc majatku tego cudownego tatusia jak psu buda :O

Gość bardzo dobrze postąpiłaś
zadbaj o siebie od strony prawnej. Tamta baba doskonale musiala wiedziec z kim sie zadaje. Moze nawet specjalnie mu nadstawiala dupy, bo chcial;a miec za wszelka cene dziecko.

Gość do: to żadne sposoby
nie martw się, autorka akurat jest mądra bo poszła do adwokata i jej poradził co robić. coś mi się zdaje że kochaneczka z dzieciakiem zostanie z ręką w nocniku i alimentami 300zł

Gość xfedfrgrg
ale on tej d**y sama nie puscila i dziecku kochanki sie nalezy czesc majatku tego cudownego tatusia jak psu buda xxx góówno się mu nalezy! a jak będzie dostawało na urodziny co najwyżej lizaka, to niech ma pretesje do mamusi, komu szpary popuszczała.

Gość to żadne sposoby
"tak już widze jak spłaca bękarta. dorabiał się z żoną i jakies obce dziecko ma sobie z tego uszczknac? przeciez dla tej zony to dziecko jest obce i wedlug prawa tez!" jak będą mieli wsólnotę majątkową to nie będzie miała wyjścia :p jak umrze pierwsza i dopuści żeby mąż po niej dziedziczył to potem jej dzieci też nic nie zrobią - będą musiały spłacić tak zwane przyrodnie rodzeństwo :p i nikt ich o zgodę nie bedzie pytał....

Gość kredka bambino
gdf pohamuj sowj chamski jezyk, co?

Gość kredka bambino
"tak już widze jak spłaca bękarta. dorabiał się z żoną i jakies obce dziecko ma sobie z tego uszczknac? przeciez dla tej zony to dziecko jest obce i wedlug prawa tez!" dla zony tak, ale dla niego obce nie jest

Gość ja mysle..
Dziwne,ze autorka pierwsze co to do,adwokata poleciała dowiedzieć sie o majątek. Ja w takich chwilach nie umiałabym nawet pomyśleć o tym i tak razu zabezpieczać sie.

Gość to żadne sposoby
"dziecku kochanki sie nalezy czesc majatku tego cudownego tatusia jak psu buda" dlatego trzeba zabezpieczyć przed urodzeniem się tego dziecka co się da a potem niech się tatuś stara i tyra na 3 etaty żeby dla wszystkich starczyło - byle to nie był już problem jego (byłej) żony

Gość do-ja mysle.......
ciekawe czy faktycznie tak dbasz przez 24 godziny o swojego meza?, czy go po prostu nie masz i bredzisz , bo zycia nie znasz. Autorka zajmowala sie praca zawodowa, kariera i robila bardzo slusznie. Bo rodzina to nie tylko dawania mezowi dupy, gotowania obiadkow sprzatania itp. Ale rowniez inwestycja w siebie, a nie pielegnowanie charakteru kury domowej. Co do kochanki to mam obawy, ze miala juz parcie na dziecko. Otaczam sie takimi na co dzien i widze co by zrobily zeby miec dziecko.

Z całym szacunkiem dla dzieciątka ale też uważam że z majątku wspólnego małżonków g mu się należy....teraz to albo mamusia albo pseudo tatuś niech mu zabezpieczają przyszłość...to co było do tej pory jest dziecka z małżeństwa....no jak sama dupy nie puściła....zgwałcić ja???? Jak suka nie da to pies nie weźmie...stare dobre powiedzenie...

Gość ja mysle..
Tak samo moze powiedzieć ta druga kobieta ze dziecko z pierwszego małżeństwa jest obce i nic mu sie nie należy. Tak sie składa,ze dzieci maja takie same prawa do wszystkiego....również do miłości.

Gość to żadne sposoby
niestety sędzia na sprawie spadkowej nie będzie brał pod uwagę co kto sądzi co się komu - lub nie - należy - podzieli majątek wg przepisów prawa i wtedy będzie płacz...

Gość 90io0ffffff
a ja tam pochwalę autorkę ze poleciała do adwokata, nie roztrwoni majątku na obce bachory przez wybryk męża :) :) :)

Gość to żadne sposoby
tyle, że jest podstawowa różnica - jak tatuś kipnie to: - dziecko które było z nim we wspólnym gospodarstwie domowym musi oddać kupę kasy - dziecko które z nim nie mieszka dostaje kupę kasy :p

Gość 90io0ffffff
facet to facet, ale to kobieta powinna myśleć o zabezpieczeniu się i to ona powinna być rozsądna, bo w razie czego zostanie sama z dzieckiem i potem płacz.

Gość do-ja mysle.......
jezeli autorka juz teraz madrze sie zabezpieczy to kochanica, jej moze naskoczyc:)) niech sama teraz mysli o sobie, jak popuszczala szpary

Gość ja mysle..
Do do-ja-mysle...... Tak sie składa,ze ja również pracowałam i pracuje i caly czas sie rozwijam. Pisząc o dbaniu o męża nie mam na myśli tylko dawania dupy jak to określiłas. O mężczyznę należy dbać pod każdym względem nie tylko fizycznym ale widze,ze Ty tylko w jeden sposób potrafisz dbać o faceta skoro aż tyle Ci sie kojarzy z pojęciem dbania o faceta i rodzinę.

Gość trudnasprawatojestbardzo
bachory bekarty-kultura wasza jest wielka GRATULACJE

Gość 90io0ffffff
tatuś stara i tyra na 3 etaty żeby dla wszystkich starczyło - byle to nie był już problem jego (byłej) żony xxx nikt tatusia nie zmusi do pracowania na 3 etaty... jak udowowodni że zarabia 1000 zł miesięcznie, to alimentów kochanica dostanie 200zł i będzie musiała z tym życ

Gość pod słońcem toskanii
Biedne to dziecko.