Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoten bella

DLA NOWYCH STARACZEK 2013

Polecane posty

Gość GOŚCIU gOŚCIU
Ciągną Cię w pachwinach i kolanach przez uda? Ja miałam tak zawsze, ale przed tą spodziewaną @ nie. Wg jest zupełnie inaczej.

Gość karola8483
ja zaczęłam starania w lipcu bo w maju urodziłam (22 przez cc) miałam 6 tyg połogu (czyli krwawiłam po porodzie ale tylko 3 tyg) no a potem dostałam normalny okres 25 czerwca.... robiłam usg blizny i jest wszystko ok więc zaczęliśmy ( mimo tego że lekarz kazał odczekać jeszcze ze 2-3 cykle dla ogólnego stanu organizmu) ale ja czuję się dobrze .... po stracie córeczki (*) ciąża stała się moją obsesją ....

Gość karola8483
dokładnie tak mnie ciągnie :(

Gość karola8483
boli mnie głowa i chce mi się spać....lecę!!! mam nadzieję że Ci się udało i że wredna @ u Ciebie nie zagości....miłej nocy!!!papa :)

Gość GOŚCIU gOŚCIU
Leć leć i wypoczywaj :) Trzymam kciuki za Ciebie! :)

Gosc kingowa i karola trzymam za was kciuki oby sie udalo ja dostalam okres 21 teraz mi si skonczyl i dzisiaj juz byly pierwsze starania :) strasznie mnie kusi aby starac sie codziennie bo nie chce przeoczyc momentu owulacji ale wiem ze lepiej co 2 dni :) chyba juz sama nie wiem :i)

Gość GOŚCIU gOŚCIU
Też słyszałam, że najlepiej własnie co 2 dni współżyć :) Wtedy plemniki mają czas żeby sie wytworzyć i ogólnie tak lepiej:D

Gość GOŚCIU gOŚCIU
No i cholera... zrobiłam test i negatywny znów :(

Gość GOŚCIU gOŚCIU
Ale coś z tymi testami Vitam jest chyba nie tak. Wynik wyszedł po 3 sekundach :/

Gość karola8483
GOŚCIU hej :) ja czekam na przesyłkę bo zamówiłam na allegro 10 testów ale te o czułości 10mlu one są leprze o wiele i jakie tanie zawsze kupowałam w aptekach te 25mlu ( od 8-13zł) a te z allegro są po 1.25zł + przesyłka.... wczoraj wysłali ciekawe kiedy dojdą (kurierem to może dziś będą)

Gość GOŚCIU gOŚCIU
Cholercia ale to najwyżej jak już pójdę do tego ginka w środę to się wszystkiego dowiem. Masakra. Jeszcze nigdy mi się tak okres nie spóźniał:/

Gość karola8483
Oby to ciąża była :) ..... do środy jeszcze 5 dni wytrzymasz dasz radę :) .....

Gość GOŚCIU gOŚCIU
Ja już bym chciała wiedzieć :D Mimo tego, że to raczej nie planowane ale wiesz... cieszyłabym się baardzo:)

Gość karola8483
ha każdy by chciał :) z tond to forum :)

Gość GOŚCIU gOŚCIU
Ok muszę się szykować do pracy, będę jak do niej dojadę :D Całymi dniami się obijam w niej. Na szczęście taki urok pracy. :D

Gość karola8483
ok :) a czemu się obawiasz ???

Gość karola8483
ja już chyba czytać nie umie :) bo zamiast przeczytać obijam to przeczytałam obawiam hahaha :) na mózg mi ciąża już poszła hahaha

Gość karola8483
I co tam dziewczyny??? u mnie @ dalej brak..... dziś przyszły te testy 10mlu oczywiście 1 wykonałam po południu 1 kreska ale pod słońce jak patrzę to chyba widać jakiś cień cienia ale jest biała .... ja chyba zwariowałam... jutro zrobię jeszcze raz rano jak będzie negatywny to nie wiem poczekam do @ .....

Haha z tymi testami to masakra jest w pierwszej ciazy tez bardzo pozno mi wyszedl w poniedzialek mialam termin kolejnej miesiaczki a wyszedl dopiero w sobote wiec trzymam za was kciuki dziewczyny :)

Gość GOŚCIU gOŚCIU
Mam okres ;(

Gość karola8483
GOŚCIU przykro mi :( .....to w sierpniu do boju :)

Gość karola8483
I d**a 1kreska :( ja już nic nie rozumie :( .... koniec czekam do @ jak nie nadejdzie to zrobię test za tydzień

Gość karola8483
Wiecie co? dziś sobie wszystko dokładnie obliczyłam .... w czerwcu 25 zaczęłam plamić 2 dni potem 1 dzień przerwy a 28 zaczęłam mocno krwawić przez3 dni....czyli 28-29-30 .... zaczęłam starania 7-9-11 potem przerwa 6 dni i 18 kolejna próba ..... a testy zaczęłam robić od 20 do dziś więc normalne że negatywne , po prostu owulacja mi się przesunęła więc okres powinnam dostać jutro....więc jest jeszcze szansa :) .....teraz będę czekać do następnej niedzieli jeśli @ się nie pojawi to zatestuje :) .......

Gość karola8483
dziewczyny jesteście????

Gość kingowa
witajcie, ja mam już termin@, test niestety negat, szkoda, trudno w przyszłym cyklu może się uda, teraz czekam aż @ się rozkęci,karola a za ciebie puki co trzymam kciuki

Karola jeszcze u ciebie nadzieja jest trzymamy kciuki :) mnie wkurza to ze tyle czasu trzeb na wszystko czekac ale trzeba podejsc do tego na luzie my dzisiaj kolejne staranka mimo tego ze to dopiero 6 dzien cyklu nogi w gorze tradycyjnie trzymalam hihi kolejne starania znowu za 2 dni dobrze ze mezus w gotowosci jest chociaz wczoraj chcial ale zabronilam kategrycznie hihi dla dobra plemniczkow oczywiscie hah ale by bylo fajnie teraz zajsc ojoj :) A jak tam u was dziewczyny :) starania sa:)

Gość karola8483
BARBIE na pewno Wam się teraz uda zobaczysz :) tylko nie odpuszczajcie co 2 dzień aż do dnia spodziewanej @ :) ..... U mnie @ brak :) ale teraz z testem czekam do następnej niedzieli.....