Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Daphne Guinness

Dieta Dukana od 2.01.2013!

Polecane posty

witajcie kochane, wrocilam na 2 faze i chodze ciagle glodna.. musze sie znow przyzwyczaic. dzis salatka kebabowa na obiadek to pojadłam własnie i kawke piję. Pysia gratulacje ;) DuzaRyba dasz rade, tylko musisz sama sobie to postanowic w głowie i dazyc do tego

witam nowa! u mnie dalej waga bez zmian hmm kiedy zobacze ta 7 :( jeszcze chyba ze 3 miesiace. ale nic musze sie trzymac. u mnie tez zaparcia od kilku dni nic zero wc co jets grane? bialka a waga nie leci. jutro mam rozmowe w spr pracy trzymajcie kciuki!:)

zniklo mi co napisalam:P wiec witam nowa. ja tez mam zaparcia od kilku dni jestem od wczoraj na bialku i nic kompletnie nic. jem oteby nie wiem co sie dzieje w koncu chyba znow waga mi stanie :( i zero motywacji. u mnie do 7 jeszcze daleko daleko a juz bylo tak fajnie jutro mam rozmowe w spr pracy trzymajcie kciuki!!

Gość Lui25
Cześc Dziewczyny U mnie to jakiś zastój. Jak waga staneła tak stoi i mam wrazenie ze jestem pełna (może to na okres) i jakoś fatalnie sie czuje. Czasem mam chęc zrezygnować z tego. ech... :( Pozdrawiam

Pola ja też mam problem z zaparciami, piję jakąś herbatkę przeczyszczającą ale nie pomaga więc waga też stoi masakra bo człowiek taki ciężki się czuje... Oczywiście powodzenia na rozmowie :)

Gość monika_pierwsza
Witam.

Gość monika_pierwsza
Zaczynam dzisiaj trzeci dzien diety. Może z Wami będzie łatwiej. Mam do zrzucenia ok. 12 kg.

Witaj Monika, napisz z jakiej wagi startujesz i ogólnie coś o sobie :) U mnie waga się waha między 80 z hakiem a 82 i tak cały czas, zero spadu,zaparcia są nadal i się odechciewa w takiej sytuacji :(

Gość monika_pierwsza
Może ktoś kto odniósł sukces opisze mi swoją drogę, albo chociaż da wskazówki jak przetrwać pierwszą fazę, co jeść oprócz jogurtów, kefiru. wczoraj na obiad zrobiłam sobie pierś z grila i zjadłam z ogórkiem korniszonem. co proponujecie żeby było szybko, smacznie i zgodnie z dietą?

Gość monika_pierwsza
Cześć Malinka. Startuję z wagi 72kg. Wiem że może to się okazać śmieszne dla niektórych, ale przy wzroście 167 to dla mnie za dużo.Na razie po dwóch dniach nie wiem czy coś się ruszyło bo muszę zainwestować w dobrą wagę bo moja już od dawna mnie oszukuje. mam nadzieję, że gdy stanę na wagę po I fazie to się miło zaskoczę.

Ale tu wpisów odkąd byłam ostatni raz.. ;) Witam wszystkie nowe Dukanki i trzymam mocno kciuki :) Pola powodzenia na spotkaniu ;) U mnie wczoraj porażka.. nie wiem co się ze mną działo, ale jakoś straciłam kontrole nad tym, co pochłaniam.. Jakiś totalny kompuls! :/ Nawet nie wypisuję co zjadłam, bo aż mi wstyd... Strasznie wstyd. Skończyło się przeokropnym bólem żołądka, który nie wytrzymał mojego napadu. Dziś czuję się wielka i ciężka..I mam za swoje! A do tego zbliża się okres... Na śniadanie kawa i jogurt naturalny z otrębami. Jestem przerażona swoją głupotą i tym, że wakacje już tak blisko..

Gość monika-pierwsza
Witaj Zdesperowana. Czy to u Ciebie pierwszy ataj objadania się od początku?? Ja jestem trzeci dzień na diecie.

Zdarzały mi się na diecie jakieś drobne wpadki, ale taki atak jak wczoraj to pierwszy raz ;( A jak Tobie idzie?

Gość monika_pierwsza
U mnie trudno mówić o wynikach. Jak pisałam wcześniej muszę kupic wagę. haha, bo moja mnie oszukuje.będę się chwaliła na bierząco, mam nadzieję, że będzie czym. Co jadłaś w pierwszej fazie i ile ona trwała u Ciebie??

Gość Basik52
Witajcie dziewczynki dawno mnie nie było i widzę że nas coraz więcej :) super. Waga stoi od jakiś 4 dni ale trzeba się trzymać bo lada chwila znów ruszy :) daleka jeszcze droga ale jestem dumna z tego co do tej pory osiągnęłam :) pozdrawiam Was wszystkie i życzę sukcesów

Gość Basik52
Zdesperowana zapomnij o tej wpadce, głowa do góry i do przodu :) ja wcześniej też tak raz miałam że jak się dopadłam to uuuuu i potem tylko się wycierpiałam ale dobrze wiemy że człowiek uczy się na blendach więc mamy nauczkę :) powodzenia

Gość Basik52
Zdesperowana zapomnij o tej wpadce, głowa do góry i do przodu ja wcześniej też tak raz miałam że jak się dopadłam to uuuuu i potem tylko się wycierpiałam ale dobrze wiemy że człowiek uczy się na błędach więc mamy nauczkę - powodzenia :)

Gość Lui25
Cześć Dziewczyny. Witam przede wszystkim nowe osóbki. Fajnie, ze do Nas zawitałyście. Ja niestety tak Zdesperowana, mam jakiś kryzys, nie mogłam wytrzymac i skusiłam sie na małe co nie co. Może nie aż takie kolosalne wybicie sie z diety, ale mimo tego złamanie zasady. Cały czas czuje sie pełna, nie wiem może moja waga juz nie chce schodzić, tylko tak zostanie. Musze coś zmienić. Przydałoby sie wprowadzić jakiś sport, wtedy może coś ruszy :) Pozdrawiam i trzymam mocno kciuki za nowe "dukanki"

Gość monika_pierwsza
Cześć dziewczyny. Piszecie, że dokuczają Wam zaparcia. Wlasnie znalazłam stronę , na której " dr Dukan radzi spożyć łyżkę oleju parafinowego na zakończenie głównego posiłku". Spróbujcie. Jeśli pomoże to dajcie znać.

hej dziewczyny witam po dluzszej przerwie ja funduję sobie przerwe miedzy fazami bo ta monotonnosc mnie zabije do konca tygodnia mam przerwe w diecie oprocz czwartku (proteiny) ale od poniedzialku startuje z powrotem z II faza

Gość monika_pierwsza
Hej. Ja dopiero zaczynam, ale wydaje mi sie ,że taka niekonsekwencja w działaniu to nie ma sensu. Tym bardziej , że tak dużo osiągnęłaś.

wiem wiem ale i tak mialam przejsc na 3 faze w sumie to i tak jem wiekszosc dukanowych rzeczy bo weszlo mi w krew ale sama swiadomosc,tego ze mam tydzien luzu mi pomaga

Gość monika_pierwsza
ok. Najważniejsze żeby nam dobrze było... haha

cześć dziewczyny witajcie nowe dukanki zycze wytrwałosci i uzykania wymarzonej wagi najpoźniej do wakacji. u mnie koniec warzyw i od jutra białka. waga stoi na 91 i coś wiec nie ma sie czym chwalic.

simka laski:-) u mnie bialka i stoi i stoi waga obawiam sie ze zaczyna sie kryzys i waga bd stala bo do toalety tez nie chodze. jutro cos na przeczyszczenie bo nic innego mi nie zostalo. a sie nakosilam dzis trawki juteo powtorka jak u was? no po dwoch dniach nuda? to co maja ini powiedziec po pol roku. wago idz ode mne:-) ajaj nite podajadamy a ja dzis po piwku zimnym znow :-)

Gość monika_pierwsza
Cześć Pola. Pisałam wcześniej :dr Dukan radzi spożyć łyżkę oleju parafinowego na zakończenie głównego posiłku".Może to Ci pomoże

Ogólnie to miałam wczoraj fatalny dzień, nie wypiłam wody i nagrzeszyłam a to dlatego że w zasadzie nic dukanowskiego nie miałam w domu, miałam się wybrać na zakupy ale mąż musiał zostać w pracy a głód dopadał mnie coraz większy, zjadłam kanapkę z pomidorem i ogórkiem, dziś czuję się fatalnie z tego powodu i mam ogromne wyrzuty sumienia,od dziś zaczynam 5 dni P bo tak zaczęłam kombinować że masakra. 2 dni P potem 2 dni PW potem stwierdziłam że 1/1 a wstyd się przyznać ale nie będę oszukiwać samej siebie bo nie o to tu chodzi. Nie mam zamiaru rezygnować z diety i nawracam się od dzisiaj

Gość monika_pierwsza
Malinka trzymam kciuki. Ja zaczynam 4 dzień diety.