Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfomaniażonkaaaaa

Jestem żoną,matką i pragnę byc kochanką...

Polecane posty

Gość nimfomaniażonkaaaaa

Mam taką ochotę na seks z kimś innym,śnię o namiętnym seksie z różnymi Panami. Mój mąż jest dobrym człowiekiem,dużo mnie nauczył w seksie-jest moim jedynym partnerem łóżkowym. Niestety woli spełniać swoje potrzeby i fantazje a moje idą na drugi plan. Ja jako żona idealna daję mu wszystko czego pragnie(no prawie:P) Jestem atrakcyjna,szczupła,pomysłowa,energiczna,inteligenta a mój mąż gasi we mnie wszystkie emocje.... Gasi mój płomień. Jestem jeszcze bardzo młoda-23 lata,wiadomo,że rozwód nie wchodzi w grę. Marzę o przystojnym Mężczyźnie z którym spełnię się łożkowo. Możecie mnie zjechać,ale świat jest brutalny. Kiedy mówię do męża,że brakuje mi namiętności,czułości w łożku to jak zwykle mówi-"o co ci znowu chodzi" także raczej nie da się rozpalić już iskry namiętności,a coraz bardziej odczuwam pragnienie seksu-seksu takiego o jakim marzę ;)

Gość nimfomaniażonkaaaaa
ciągle myślę o seksie,mam ochotę,wczoraj kusiłam mojego męża stwierdził,że nie jest dziś "napalony" :/ dziś się dostawia ale ja na niego nie mam już ochoty,z nim chce tylko uprawiać seks jako zaspokojenie potrzeby:/

Gość prawictwo pospolite131
ja marze o dziewicy .. Kazdy o czyms marzy .

Gość nimfomaniażonkaaaaa
Ciągle czytam"moja żona nie ma ochoty na seks" jakże rzadko ktoś ma taki problem jak ja:(

Gość nimfomaniażonkaaaaa
dlaczego o dziewicy?

Gość nimfomaniażonkaaaaa
up up

Gość mmmmmkkkk
potrzeby Ci Chrystian Grey:D

Gość witek, 68 lat
Napisz do mnie. Czuje że mogę pomuć spełnić twoje mażenia

Gość nimfomaniażonkaaaaa
sylwestra spędzamy w domu(jak zwykle)choć mieliśmy zaproszenie do znajomych,tam byłby Pan z moich snów z którym namiętnie uprawiłam seks,aż cała mokra się obudziłam:P Mam zamiar ubrac sie baaaardzo seksi może po alkoholu będę mmogła na coś liczyć ciekawego,a nie tylko 5 miniutowy numerek

bo są spontaniczne i nie ma w nich rutyny .. a panny ktore nie sa dziewicami przynudzają troche

Gość nimfomaniażonkaaaaa
a skąd to możesz wiedzieć skoro jesteś prawiczkiem?? Dziewice to kłody na początku niestety :)

Gość nimfomaniażonkaaaaa
witek,szukam Pana do max 33 lat:)

klody czy nie , ale są spontaniczne jak poczatkujacy kierowca a niedziewice zawsze robia tak samo przez rutyne ..

Gość nimfomaniażonkaaaaa
i zapomniałam dodać,że mój kochanek nie tylko wizualnie ale i intelektualnie musi być ideałem :P Witek widzę,że słownik jest Ci obcy

Gość Jarosław Aleksander Kaczyński
Niech się Ziobro uczy języków, bo inne sprawy nie bardzo mu wychodzą

Gość nimfomaniażonkaaaaa
prawiczku niestety jesteś w wielkim błędzie,zresztą Ty mało na ten temat wiesz:)

niedziewice sa jak stary kierowca ktory wrzuca kolejny bieg zawsze w ten sam sposób od wielu lat i nie ucza sie niczego nowego .. - nie sa zaskakujące

dlaczego dziewica ? bo takie nie działają według utartego schematu i to mi sie podoba

Precz z komuną a przede wszystkim precz z postkomuną. Precz z płatnym seksem! Proszę mnie nie pytać o to, jakie mam buty, bo to nieważne.

Gość panna marianna
Ostatnio zaczęłam podejrzewać u siebie nerwicę histeryczną. Problem pojawia się w momencie gdy mąż nie spełnia moich oczekiwań. Głównie chodzi o to, że strasznie się spóźnia, jest oziębły, zapracowany. Miałam wrażenie, że nie ma dla mnie czasu, że nie jestem dla niego dość ważna, że mnie nie rozumie, nie liczy się ze mną. Jesteśmy ze sobą 4lata. Zawsze było tak, że nie był on wylewny w uczuciach, spóźniał się ale były to spóźnienia drobne, teraz trwają nawet do kilku godzin. Moje histerie, lęk pojawił się w momencie kiedy dostał nową pracę- jest przedstawicielem handlowym, a co za tym idzie poznaje dużo kobiet. Nigdy nie dawał mi do zrozumienia, że jest zainteresowany kimś innym niż mną, ale ja zaczęłam sobie wkręcać jakieś zdrady, durnie tłumaczyć jego nieodbieranie telefonów, a to wszystko bierze się z tego, że boję się, że mnie zostawi, że okazuje mi za mało uczuć, chociaż wiem, ze jest za mną. Pojawiały się takie ataki, że nie mogłam oddychać, mdlałam, następowało szybkie bicie serca, zaniechanie mowy, łzy leciały mi strumieniami... Aż w końcu miarka się przebrała. Chłopak stwierdził, że ma już tego dosyć, że nie jestem chora tylko po prostu nie możemy się dogadać. Problem w tym, że ja bardzo chcę z nim być, bardzo mi na nim zależy, ale on sam teraz nie wie czy jemu zależy na mnie po tym co ze mną przechodził. We wcześniejszych latach często mi ustępował, odpuszczał, głupie teksty czy złośliwości wpuszczał jednym uchem, a drugim wypuszczał. W końcu taki stan rzeczy zaczął mu przeszkadzać i od jakiegoś czasu zaczął się właśnie sprzeciwiać, co doprowadzało mnie do histerii. Zapisałam się na psychoterapię, ale mam obawy co do tego czy konsultacje mi pomogą, ponieważ jak okaże się, że on nie chce być ze mną tak na prawdę to boję się, że doprowadzi to do czegoś poważniejszego. Tak bardzo go kocham, żałuję, że wcześniej nie podjęłam kroków do leczenia się kiedy pojawiły się pierwsze symptomy. Odczuwał ciągły strach, że jest już za późno i nic nie mogę zrobić. W święta rzuciłam w telewizor popielniczką :(

Gość witek, 68 lat
to huj ci w dupe

Ruski agencie, załatwimy cię!

Gość nimfomaniażonkaaaaa
kochani ale to nie jest temat polityczny,proszę wrócić do moich problemów :D

Gość nimfomaniażonkaaaaa
marze o nowych doświadczeniach w seksie, np. wypróznienia się na owłosiona klatkę piersiową jakiegos umięsnionego młodzieńca, albo oddania strugi moczu w jego usta Nie miałabym tez nic przeciwko okładaniu sie pejczami po pupach :)

Trzeba budować dumę Polaków. Inne narody to robią.

Gość nimfomaniażonkaaaaa
15.07 podszyw a swoją drogą,masz świetną wyobraźnie :D

Gość nojaniemogę
Autorko na bycie kochanka przyjdzie jeszcze czas,jeszcze za wczesnie (a podszywy zauważamy)

Trzeba przede wszystkim rozbić ten układ.

Gość nimfomaniażonkaaaaa
przyjdzie czas?? ile mam jeszcze czekać,aż strace chęci do seksu przez niego:(?

Wiesz z tego co piszesz tobie brakuje Ciepła i czułości na pierwszym miejscu. Lubisz być być przytulana głaskana po dłoni czy chociażby wieczorny buziak na dobranoc i na dzień dobry. Tego chyba najbardziej brakuje ci na co dzień! Natomiast jeśli chodzi o sex to mam wrażenie że potrzebujesz gry wstępnej intywnej pieszczoty oczywiście w połączeniu z czułością i namiętnością. Dziwi mnie postawa twojego męża bo skoro Ty sprawiasz mu przyjemność taką jaką On oczekuje. To nie rozumie czemu On tym samym się nie odwzajemnia. Musisz poważnie z nim o tym porozmawiać. I w pewien sposób go za szantażować.