Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość K a r e n

Grupa wsparcia od 7.01.2013 (do -10kg) + o życiu rozmowy :)

Polecane posty

Gość karitija
hej:) dzisiaj było mało! zjadłam tylko sniadanko przygotowane do pracy (2 bułki) plus banan i 2 pomarancze- to z racji tego że obiad podawali niedobry-flaki, więc wolałam już nie jeść... ide sie ważyć zaraz napisze ile jest:)

Gość karitija
hej:) dzisiaj było mało! zjadłam tylko sniadanko przygotowane do pracy (2 bułki) plus banan i 2 pomarancze- to z racji tego że obiad podawali niedobry-flaki, więc wolałam już nie jeść... ide sie ważyć zaraz napisze ile jest:)

Gość karitija

Gość karitija
o ja...sorki jestem u matuli dzis na noc i sie internet wiesza:)... zwazyułam-53!! o tej godzinie ta waga jestem:D

Gość Natka.
dzień dobry ! :) wczoraj niestety nie udało mi sie juz do Was zajrzec. Ciezki dzien. Z resztą jak kazdy rozpoczety o 4.30 rano. Jak ja nie lubie swojej pracy wrrr. Co do diety to do godz 17 bylo ok. Pozniej skusilam sie na nalesnika i robilam chlopakowi gulasz no wiec nie moglam nie sprobowac :P z kaszą gryczaną mniaaam. Od 18 nic nie jadlam. Tez tak macie ze jesli nie jecie juz od 18 to rano wstajecie zupelnie nie glodne a jak sie nażrecie ze tak brzydko powiem przed samym snem to wstajecie rano z wilczym glodem ? u mnie to tak dziala. Zycze Wam milego dnia i wytrwałosci w dietkowaniu :) przede mną ciezki dzien. Buziaki, 3majcie sie ! :*

hej nataka:) ja tez od 18 wczoraj juz nic nie jadłam, tylko wypiłam zieloną herbatę i tez nie jestem rano głodna. Teraz piję kakao :) dzisiaj na śniadanie przygotowałam serek wiejski z rzodkiewką i szczypiorek, ale to dopiero w pracy tak ok. 10tej;) miłego dnia;)

Gość Natka.
hej hej Ela :) serek wiejski dobra rzecz, malokaloryczna przede wszystkim :) kiedys uwielbialam te serki ale za duzo sie odchudzalam i za duzo ich jadłam, zwyczajnie mi zbrzydły i nie mam na nie patrzenia niestety ;p na dodatek te uczulenie.. gdzie Ela pracujesz ? :)

kiedyś próbowałam tego serka ale mi nie podszedł, dlatego stwierdziłam ze dodam rzodkiewke i szczypiorek dla lepszego smaku:) natka ja urzędniczką państwową jestem:)

Gość qwaska
Dzien dobry:) rowniez wpylam serek wiejski dzis do pracy go wezme:) o ladnie praca biurowa:P ...natka ja tez czasem wstaje 4,30:( cos mnie glowa dzis boli..i nie chce przestac

Gość aaagata
HEJ DZIEWCZYNY ! TEŻ MI GŁOWA COŚ BOLI I TO JUŻ OD WCZORAJ , ALE PEWNIE DLATEGO,ŻE WCZORAJ BARDZO MAŁO ZJADŁAM ... LECĘ ROBIĆ ŚNIADANKO I KAWKĘ MIŁEGO DNIA :)))

Gość aaagata
HEJ DZIEWCZYNY ! TEŻ MI GŁOWA COŚ BOLI I TO JUŻ OD WCZORAJ , ALE PEWNIE DLATEGO,ŻE WCZORAJ BARDZO MAŁO ZJADŁAM ... LECĘ ROBIĆ ŚNIADANKO I KAWKĘ MIŁEGO DNIA :)))

Gość aaagata
HEJ DZIEWCZYNY! TEŻ MNIE GŁOWA OD WCZORAJ BOLI ALE PEWNIE DLATEGO ŻE WCZORAJ BARDZO MAŁO ZJADŁAM .... IDĘ ROBIĆ ŚNIADANIE I KAWKĘ MIŁEGO DNIA :)))

Gość aaagata
HEJ DZIEWCZYNY! TEŻ MNIE GŁOWA OD WCZORAJ BOLI ALE PEWNIE DLATEGO ŻE WCZORAJ BARDZO MAŁO ZJADŁAM .... IDĘ ROBIĆ ŚNIADANIE I KAWKĘ MIŁEGO DNIA :)))

Gość aaagata

Gość aaagata

kurcze dziewczyny własnie sie dowiedziałam ze na weselu na które idę za tydzień bedzie dziewczyna której nieznosze :( cholera przemawia za mnie zazdrość ze ona taka "idealna" jest, ale w sumie to jeszcze bardziej mnie motywuje do tego by schudnąć..az mi ciśnienie podniosło eh...

kurcze dziewczyny własnie sie dowiedziałam ze na weselu na które idę za tydzień bedzie dziewczyna której nieznosze :( cholera przemawia za mnie zazdrość ze ona taka "idealna" jest, ale w sumie to jeszcze bardziej mnie motywuje do tego by schudnąć..az mi ciśnienie podniosło eh...

hej zimne dlonie glowa do gory musisz byc pewna siebie i myslec ze jestes lepsza od niej zrob sie na bustwo na te wesele i uwierz w siebie

cholera dziewczyny jestem załamana:( nie jem duzo a moja waga pokazała teraz 1 kg wiecej, mam ochotę sie poddać:(

hej dziewczyny! kolejny dzień diety zaliczony. na śniadanie zupka knorra(zaspałam i nie zdążyłam wycisnąć soku), na obiad łosoś i marchewka, na kolację właśnie się gotują jajka. miałam małe załamanie, przy porządkach znalazłam gorzka czekoladę. Ugryzłam pół okienka, ale się zreflektowałam i wyplułam, uff. mam wrażenie, że dziś jestem napuchnięta trochę, ale to pewnie kwestia zbliżającego się okresu. trochę spowolniła mi się przemiana materii na diecie, ale kupiłam dziś syropek lactulosum, który zawsze mnie przywraca do formy w takich sytuacjach, więc powinno być ok. jutro będzie ciężej, bo mam zajęcia od 8 do 20 :/ ale biorę sobie w pudełku rybe i surówkę, zjem sobie w przerwie koło 15. mam nadzieję, że mnie elegancko nasyci na popołudniowe zajęcia. zimne dłonie - wahaniem wagi się nie przejmuj, to normalne w cyklu. a co do wesela - uśmiech i do przodu, w końcu to Ciebie Twój facet będzie wtedy podziwiał a nie koleżankę!!!

hej dziewczyny! kolejny dzień diety zaliczony. na śniadanie zupka knorra(zaspałam i nie zdążyłam wycisnąć soku), na obiad łosoś i marchewka, na kolację właśnie się gotują jajka. miałam małe załamanie, przy porządkach znalazłam gorzka czekoladę. Ugryzłam pół okienka, ale się zreflektowałam i wyplułam, uff. mam wrażenie, że dziś jestem napuchnięta trochę, ale to pewnie kwestia zbliżającego się okresu. trochę spowolniła mi się przemiana materii na diecie, ale kupiłam dziś syropek lactulosum, który zawsze mnie przywraca do formy w takich sytuacjach, więc powinno być ok. jutro będzie ciężej, bo mam zajęcia od 8 do 20 :/ ale biorę sobie w pudełku rybe i surówkę, zjem sobie w przerwie koło 15. mam nadzieję, że mnie elegancko nasyci na popołudniowe zajęcia. zimne dłonie - wahaniem wagi się nie przejmuj, to normalne w cyklu. a co do wesela - uśmiech i do przodu, w końcu to Ciebie Twój facet będzie wtedy podziwiał a nie koleżankę!!!

hej, dzieki za słowa otuchy:) kurde ale pot sie ze nie leje, ale to dobrze, jestem z siebie dumna że wytrwałam:) zrobiłam 55min z Ewą Chodakowska, lece pod prysznic;)

Gość Natka.
no co Ty Ela! jestes od niej na pewno lepsza skoto Twoj facet jest wlasnie z Tobą a nie z nią :) jestes wysoka, szczupła (55 kg przy Twoim wzroscie to malutko). Zaloz super kiecke, wystrzalowy makijaż i nie bedzie mogl oderwac od Ciebie wzroku ;-) widze ze taka sama z Ciebie zazdrosnica jak ze mnie, ehh to nas zgubi :P tez mysle o zaczeciu cwiczen z Chodakowską ale nie moge sie jakos za to zabrac, za duzo zajec jak narazie. Dzasminka patrze ze bardzo zdrowo starasz sie odzywiac brawo brawo. Musi byc pycha, losoś mnnniam ! :D ja to mam straszne problemy z przemianą materii, brzuch mam jak w 6 m-cu ciazy z tego wlasnie powodu :(

Gość qwaska
Hej dziewczynki:) po pierwsze ja rowniez jestem strasznieee zazdrosna,och jakie jazdy umiem robic swojemu:P,obecnie mi juz troche przeszlo,po 5 latach hehe a po drugie rowniez mam problem z przemiana materii,od zawsze tak mam,tzn cale zycie sie odchudzam:( a pozniej sobie folguje..i tak w kolko milego dnia:)

Hej dziewczeta, milo was czytac, motywujecie do kontrolowania jadlospisu ;) i ochota na serek wiejscki mnie naszla. u mnie jedzenie ok, w ramach dbania o zdrowie pracownikow wystawiaja nam teraz w recepcji jablka zamiast cukierkow i skrzetnie korzystam :) przydaloby sie jeszcze bardziej sie ruszac, ale niestety duzo czasu w biurze spedzam i czasem zwyczajnie nie mam sily. ale dzis postanawiam solennie isc na silownie i troche pospalac. i ten dziwny dodatkowy kilogram spadl mi tak szybko jak sie pojawil, no nie wiem sama, musialam sie opic chyba dnia poprzedniego czy co....

HEJ DZIEWCZYNY ! TO MÓJ NOWY NICK - STARY TO aaagata U MNIE DIETKA DALEJ TRWA :) TYLKO ŻE OD 3 DNI JESTEM NA DIECIE 10-DNIOWEJ (MOŻE KTÓRAŚ SŁYSZAŁA) CHCE TAK PO PROSTU TROCHE OCZYŚCIĆ ORGANIZM , ALE PO 10-DNIACH NIE KOŃCZE :) DALEJ WRACAM DO DIETY MŻ :)