Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytreriumdoboru

poprzez seks, poprzez przyjazn?

Polecane posty

Gość krytreriumdoboru
No i wlasnie ja tez zamierzam kogos poznac :)Jak juz pisalam.

Gość krytreriumdoboru
Kazde z nas jednak zrobi to z innych pobudek. Dodam, ze poznalismy sie na portalu randkowym. Najpierw ja zawiesilam swoje konto, potem odwiesilam,a teraz zawiesil on. Czesto udawal zazdrosnego. Chcial mi kontrolowac telefon.

Gość Ulalallala
Autorka ma zdecydowanie problem ze sobą :) Spotykać się nie przestanie, bo nie, do seksu nie dojdzie bo nie, niby sobie teraz zamierza kogoś zapoznać żeby delikwent był zazdrosny. Jej gierki są ok, jego nie :) Brzuch mnie boli od smiechu.

Gość dgdgdg
"Czesto udawal zazdrosnego. Chcial mi kontrolowac telefon." to moze teraz ty sprobuj udawac normalna, a nuz ci sie uda :)

Gość dgdgdg
hahahhaha Ulala dokładnie, ktos wyzej mial racje, mentalnie jest na poziomie 15latki :)

Gość krytreriumdoboru
Nie, zeby byl zazdrosny, bo nie zamierzam o tym mowic, po co?

Gość krytreriumdoboru
Niech on sobie zostanie moim kolega skoro tak chce nim byc. A ja do zwiazku poszukam sobie kogos kto tego bedzie chcial. Tyle. Co w tym dziwnego?

Gość krytreriumdoboru
ja nie wiem czy wy umiecie tylko rzucac epitetami i wystawiac opinie i oceny o kims? Przeciez napisalam wczesniej wyraznie, ze bede z nim rozmawiac, jesli powie, ze nie interesuje go zwiazek, to wycofam sie z tej znajomosci w sposob znaczacy i zaczne szukac kogos innego. Nie chce seksu bez milosci.

Gość mala migotka
kryterium wyboru - on ci się nie przyzna że chce związku

Gość Wika_Ona
krytreriumdoboru - mam dokłądnie taki sam problem, też facet wiele miesiący zabiegał mimo że nie było seksu, początkowo mówił że chce stałego związku jednak nie w stosunku do nas, do naszej relacji, nie wiadomo było o co chodzi i jak go rozgryzc, nie będę dokłądnie pisać bo lustrzane odbicie Twojej sytuacji

Gość krytreriumdoboru
Jak to sie nie przyzna, ze chce zwiazku? Nie rozumiem. Moze chcialas napsiac, ze nie przyzna sie, ze nie chce zwiazku? vvv Wika_ona, jeszcze okaze sie, ze to ten sam :D Z ktorej czesci kraju piszesz? Ja z pld (G. Slask)

Gość krytreriumdoboru
wika_ona, co z tym zrobilas? Bo ja juz napisalam co planuje ;)