Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mutantex

Co ja wchodze , czyli pogaduchy mutancie...

Polecane posty

🖐️ "....Serce gryzie nostalgia, a dusze ścina lód W radiu śpiewa Mahalia, swój czarny smętny blues ..." Kurcze,żałobę :(mam w rodzinie.I "najdziwniejsze" jest to ,że "dziadek" R. taki był zawsze żywotny,że się zdawało, że będzie żył do końca świata i jeden dzień dłużej....i nawet sobie wymyślił,że go przewiało i dlatego w piersiach kłuje ...a to zawał był:(

Dziwne...bo ja też mam żałobę.Umarł mój kochany wujek.I też na zawał.Juro pogrzeb:(

Ja nie mieszkam w okolicy fabryki zapałek:P

Dzięx Muti👄....nadziejo❤️zanim bym doszła do tej fabryki,zapomniałabym po co w ogóle tam poszłam:P

nadziejko Ty moja👄...ogień to jestem ja;) Wystarczy iskra a jaj już płonę:D :D :D

"Oznajmił wprost, że ofertę kieruje tylko i wyłącznie do atrakcyjnych klientów do 22. roku życia, lubianych przez rówieśników i uchodzących za gwiazdy w swoim otoczeniu." ᠋ Ciekawe , jak mu sprzedaż idzie , biorąc pod uwagę , że szybko noszenie ciuchów z jego stajni zostanie uznane za obciach. Ot , prawa natury naszego wieku...;-)

🖐️ Wzięło mnie wczoraj na "W życiu trzeba zawsze....",a dziś przeczytałam że M.Jackowski nie żyje od wczoraj:( Duchy umierających mnie chyba lubią:)

Dzisiaj tylko test... Tydzień się do tego przygotowywałem... Bo ja wiele zniosę... Ale te zmiany mnie wykończyły... :-O ᠋ Mniejsza , mniej czytelna czcionka , stopka której nie widać , w której linki nie działają i która wszystko skleja w jeden ciąg... I ten róż... :-O:-O:-O Zastanawiam się , czy naprawili chociaż to , co wcześniej popsuli , czy na żywioł idą... Wiadomo : it's not a bug it's a feature... :-O:-O:-O