Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mutantex

Co ja wchodze , czyli pogaduchy mutancie...

Polecane posty

🖐️ Potrzebna znajomość angielskiego....:O....taaaa....z angielskich,to znam tylko walc:P ...tłumacz..blablabla....😭😭😭nie ma nikogo ....ani Ciebie ,ani Jej:),ani Jego:P....i co??!!tłumacz ze mną pogada??!!:O😭

Jak wiadomo,nie jestem na bieżąco z produkcjami i dlatego o tej krainie lodu,wiedziałam tylko tyle ile mi Marusia napisała=że piękne i żebym obejrzała....a tu takie gratki oferują:P

🖐️ "SKANDAL !!!" &$$$& Skandalistką się okazałam???Jakoś trudno mi się w tej roli "odnaleźć":O Nic nie chcę mówić,ale serduszka w Twoim wydaniu wydają mi się mocno podejrzane....:P

"Nic nie chcę mówić,ale serduszka w Twoim wydaniu wydają mi się mocno podejrzane...." xxx To dlatemu , że zamierzam być Lewakowym Genderem. Albo Genderowym Lewakiem , jeszcze nie zdecydowałem. :-)

Melduję , że z braku kozy oraz 60 zyla jednak w domu zostałem i serów nie stworzyłem...:-P

" Mój kraj taki piękny - Jak zostać dresem :" &$$$& Moja córka robi mi wojny o to,że kupuję Jej dżinsy,bo Ona woli dresy.... Synek,podobnie.... ps.Ich rodzice dają im dobry przykład ....;):P