Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mutantex

Co ja wchodze , czyli pogaduchy mutancie...

Polecane posty

"NIE MA TAKIEGO SŁOWA!!!" ᠋ Jest , bo go użyłem. :classic_cool: :-D:-D:-D ᠋ "Bardzo mnie zaciekawiło, jak wyglądała ta delikatność" ᠋ No , normalnie... Był bardzo uprzejmy , zapytał mniej więcej : "Przepraszam Panią najmocniej , proszę się nie obrażać , bo rozumiem Pani trudną sytuację życiową i strasznie nad nią ubolewam , natomiast nurtuje mnie drobne pytanie : czy Pani chce mnie w c***a zrobić ?" :-D:-D:-D

Gość bobby x
... ja chciałem zapisać się na korepetycje... chciałbym wiedzieć o co tutaj chodzi...są do załatwienia - te korepetycje??? :O:)

Gość bobby x
o cholewcia miałeś pecha, a tak poza tym to wszystko inne w porządku ?:)

"Mutantex to dupodajka i d****a" ᠋ Znaczy się , że kosza dostałeś ode mnie ? Sorry , taki klimat mamy... :-D:-D:-D ᠋ "wczoraj jak robiła mi loda po same jaja to poczułem jakiś dziwny świąt" ᠋ Świąt ? Świąteczny nastrój , znaczy się ? :-D:-D:-D ᠋ "a tu się okazuje, że ona się po prostu nie myła" ᠋ A , o to chodzi... Z tym myciem to jest tak , że należy pannę umyć już po nadmuchaniu , oraz użyciu , bo ona sama z siebie się nie wyczyści. ᠋ "jak się dowiedziałem, to myślałem, że z majtek wyskoczę!!!" ᠋ Żeby nie być zbyt złośliwym , to tylko drobne podsumowanie : ᠋ - Masz seks oralny z dmuchaną lalką , której nie myjesz. - Mimo , że to dmuchana lalka , nawet ona działa przy Tobie tylko od święta. - Uprawiasz seks oralny przez założoną bieliznę. ᠋ Moja rada : ᠋ http://kwejk.pl/obrazek/1856040/twoj-pierwszy-kaftan-bezpieczenswa.html :-)

Z cyklu Kultura - szkoda , że dali od 12 lat... ᠋ www.youtube.com/watch?v=iSHG_B4GhFg ;-) ᠋ Dobrze , że Telewizja Polska tak dobrze się wywiązuje ze swojej misji nauczyciela. :-)

Gość gość
Zerknęłam i szoku doznałam :P Tak o poranku .., ale humorek się poprawił .

Tuż za moim laptopem,banda angry birds star wars(jakkolwiek się to pisze:O)toczy walkę ze świnkami lorda wadera(jakkolwiek się to pisze:P)Zastanawiam się,kto po tym wyszoruje plastelinę ze stołu-zwycięzcy czy pokonani....:O

Nie wiem , kto sprzątać będzie , ale lepiej , żeby uważał na Ciemną Stronę Mocy... :-P

Z cyklu perełki - Cave story : ᠋ http://www.cavestory.org/ ᠋ Na święta jak znalazł - gra zajmuje mniej miejsca niż obrazki na stronach - całe 900 KB. ;-) ᠋ P.S. Warto dociągnąć polskie tłumaczenie , bo fabuła jest naprawdę fajna. :-)