Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mutantex

Co ja wchodze , czyli pogaduchy mutancie...

Polecane posty

Swoją drogą to trochę pójście na łatwiznę jest... :-P I daj linka do tego filma co nie działa.

🖐️ Przede wszystkim WIELKIE,WIELKIE,WIELKIE DZIĘKUJĘ! W temacie pójścia na łatwiznę:Oto w moich oczach to jest STRASZNE PÓJŚCIE NA ŁATWIZNĘ:(ale z tą kobietą ,po prostu nie da się normalnie współpracować i stąd mój pomysł na takie :Orozwiązanie.Co do moich możliwości ;)...niesłusznie w nie powątpiewasz:P.Przez ok. 15 lat ,czytanie było moją pasją:)Przeczytałam, wszystkie fajne książki tego świata;)(Dzieci z Bullerbyn-również) Link do tego filmiku,nie nadaje się na kafeterie. Poszukiwanie prawdziwej miłości,rozbawiło mnie do łez:D:D:Dtylko dlaczego "murarzy i tynkarzy"???!!! Mam nadzieję,że pomimo swojego okropnego stosunku do Walentynek,spędziłeś je "przyzwoicie":);)

"Link do tego filmiku,nie nadaje się na kafeterie." ᠋ Znów czuję się zgorszony 😭 ᠋ "tylko dlaczego "murarzy i tynkarzy"???!!!" ᠋ Walę tynki...;-):-D:-D:-D ᠋ "Mam nadzieję,że pomimo swojego okropnego stosunku do Walentynek,spędziłeś je "przyzwoicie"" ᠋ No , z przyzwoitością to niewiele miało wspólnego...;-):-D:-D:-D

Gość gość
Mógłbyś już wreszcie zdechnąć śmieciu :o

"Napisałeś ostatnio ,że nie będzie Cię długo..." ᠋ Bo sam nie wiedziałem , ile mnie nie będzie , wiedziałem tylko , że tydzień to minimum. ;-)

I tłumacz : ᠋ "Nie jest łatwo dobrze bawić się samemu. Dawać w łapę inwestorom Gapić się na małe zyski Pieprzyć i całować cię w tym samym czasie. Pachnie jak coś, o czym zapomniałem Zwinięte umarło i teraz cuchnie. ᠋ Dziś wieczór nie jestem gangsterem. Nie chcę być złym gościem. Jestem po prostu samotnikiem, maleńka. A teraz stajesz na mojej drodze ᠋ Nie mogę zdecydować. Czy powinnaś żyć czy umrzeć. Oh, pewnie poszłabyś do nieba. Proszę nie spuszczaj głowy i nie płacz. Nic dziwnego, że... Czuję, że moje serce jest martwe w środku. Jest zimne i ciężkie i skamieniałe. Zamknij drzwi i zasłoń rolety. Idziemy zaszaleć ᠋ Beznadziejnie przekonywać ludzi do lubienia cię Jeśli przestanę nazwij mnie słabeuszem Gdyby kłamstwa były kotami byłabyś miotem Zadowalanie innych to nie twój styl Chcę tańczyć aż stanę się kaleką Wychylając dziesięć drinków nie będę wstawiony ᠋ Muszę Ci to powiedzieć Grasz na tych samych zasadach Potrzeba prawdy by mnie oszukać I teraz mnie wkurzyłaś ᠋ Nie mogę zdecydować. Czy powinnaś żyć czy umrzeć. Oh, pewnie poszłabyś do nieba. Proszę nie spuszczaj głowy i nie płacz. Nic dziwnego, że... Czuję, że moje serce jest martwe w środku. Jest zimne i ciężkie i skamieniałe. Zamknij drzwi i zasłoń rolety. Idziemy zaszaleć ᠋ Oh, mógłbym wepchnąć cię do jeziora. Albo nakarmić cię zatrutym tortem Nie zaprzeczam, że będzie mi cię brakować, kiedy odejdziesz Oh mógłbym pogrzebać cię żywcem Ale mogłabyś wygrzebać się z nożem I zabić mnie podczas snu I właśnie dlatego ᠋ Nie mogę zdecydować. Czy powinnaś żyć czy umrzeć. Oh, pewnie poszłabyś do nieba. Proszę nie spuszczaj głowy i nie płacz. Nic dziwnego, że... Czuję, że moje serce jest martwe w środku. Jest zimne i ciężkie i skamieniałe. Zamknij drzwi i zasłoń rolety. Idziemy zaszaleć"

Z cyklu piosenki znane , teksty już nie - Amy Macdonald : ᠋ ᠋www.youtube.com/watch?v=1vybL0CJ7jk

Rozwiązanie antyspamowe : ᠋ Jeśli coś uznaje kafe za spam (link jakiś) , należy połączyć się z kafe przez którąś z tych stron : ᠋ http://prx.centrump2p.com/ ᠋ I problem rozwiązany. :-)

Melduję , że Rosjanka się obraziła , bo kumpel ją delikatnie zapytał , czy nie chce czasem go oszukać... A wraz z nią obraziły się 2 dodatkowe , które pisać zaczęły do niego... Przewrażliwione te Rosjanki jakoś...

Oraz przeróbka : ᠋ http://www.youtube.com/watch?v=3wFwYBPvYu8 :-D:-D:-D ᠋ I tekst przeróbki , bo oryginał jest dosyć badziewny : ᠋ "Śpiewam jak koza Bo mam żabę w gardle Mieszka tam od lata Przez nią tak zawodzę Pościeliłam łózko Tuż obok schodów Więc gdy zbiegam w dół Nie rozbije głowy, jak się wywalę A teraz muszę siusiu Ale ja nie mogę wyjść, bo Czekam na Rihannę! Gdzież ona jest? Dziś nasza babska noc Zaprosiłam ją przez neta Będziemy mieć piżama party U mnie na chacie Ależ się trzęsę! Ciągle zapominam założyć kiece ᠋ Rack and roll! Solo na gitarze! Założyłam jednoosobowy zespół Przez tą cholerna żabę w gardle Co rzuciła na mnie klątwę I teraz muszę żyć tylko w tym wielkim domu ᠋ - Hej Rihanna ! - Gdzie do cholery jesteś? - Nie wkurzaj mnie bo cię wywalę z grona przyjaciół ᠋ - Przepraszam za spóźnienie - Udupili mnie przy wejściu - Twój dom to jakiś labirynt - Po kiego grzyba ci tyle miejsca? ᠋ Kurzymy se w łóżku I obsmarowujemy d**y facetom Bo nasze d**y wyglądają bosko! Ale nie możemy znaleźć przyzwoitego kolesia I to mnie dołuje - Miałam problemy z tatą - I teraz mam z****** randki ᠋ O nie znowu zaczyna! Zagrajmy w planszówkę, jakąś inteligentną I przygotuje naczosy Gdzież ona się podziała - Hej Rihannna - Gdzieś ty się zgubiła? - Źle skręciłem idąc do łazienki - Odbij w lewo - Hej Shakira nie słyszę cię! - Wypnij tyłek to namierzę cię moim Dupo-telepatia - Oprzyj się o ścinę! - Dlaczego nie mogę się pozbyć tego przygłupa Chrisa Browna? - Ciągle zapomina że to palant - Chciałbym zabić, i kraść - I oszukiwać na podatkach - Pocałowałabym z języczkiem nawet żabę co by się zamieniła w księcia - Naprawdę? - No, zjem kanapkę i spadam, bo mnie znowu obije - Mam rozwiązanie, które zastąpi ci faceta - Czy spotkałaś już mojego kumpla, ropucha? - Wystarczy się zbliżyć i go pocałować, a on stanie się księciem! Który nie będzie cię traktował jak psa - O nie! - Ha, teraz zła żaba rzuciła klątwę na ciebie! - Co to za hałas? - To jest twój nowy głos!, brzmi jak kiedyś mój - Brzmi jak z więzienia, jak się togo pozbyć? - Musisz przerzucić klątwę na kogoś innego! No to do widzenia! Żegnaj Gienia! - Jakbym słyszała Julie Andrews!" ᠋ Nie wszystko jest idealnie przetłumaczone , bo tekst zawiera sporo angielskich idiomów , ale i tak jest nieźle.. :-D:-D:-D

🖐️ "Przewrażliwione te Rosjanki jakoś..." $$$$$ To z pewnością, wina Putina:P " ale i tak jest nieźle.. smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif" $$$$$ Nieźle...to nie jest TO słowo.....yyyyyy....NIE MA TAKIEGO SŁOWA!!!:O