Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Czkawka

Mam tylko 23 lata a lubię sprzęty dla dorosłych...

Polecane posty

niestety samochody z lat 1944-76 są nie do pobicia :( są przy współczesnych jak wysportowane dziewczyny przy lady gadze, zegarki lubię Longines - bardzo cienkie koperty, surowe cyferblaty i samonakręcanie, Omega za droga, a Breitling czy Tag przekombinowane i przesadzone a moje marzenie to nie zegarek, ale Bell UH-1 tylko uprawnień nawet na najmniejsze nie mam :( -v- wnętrze -> lubisz ciepłe kolory?

sama nie wiem jakie kolory lubię :( np. nie lubie cieplej skory u facetow, wole jasną, rozową,białą,nawet siną ostatecznie, lubie, uwielbiam morskie kolory -zielenie, seledyny, błękity, granaty, niebieskości... ale kolory jesieni pomarancz,żółć, brąz też;)

czkawka, ale ze skóry faceta mebli nie robimy, a dobrze wygarbowana i konserwowana i tak nabierze ciepłych barw

czkawka, ale ze skóry faceta mebli nie robimy, a dobrze wygarbowana i konserwowana i tak nabierze ciepłych barw :D dobre :D :classic_cool: co do mebli to podobają mi sie ciemne, heban i wenge, ale ostatnio łapię się też na tym,że lubie jakby z pcv? na wysoki połysk... biale, ladne to jest, nie lubie takich sosnowych, dębowych co wyglądaja jak w tanim pensjonacie :O