Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Saadee

Niskie AMH

Polecane posty

Gość gość
Katia Chyba nic z tego :(( mam 3dpt i boli mnie brzuch jakbym za chwile miala dostac okres :((((

Gość Nusial
Katia spokojnie Kochana! wyluzuj :) objawy jak na okres też mogą świadczyć o ciąży, zarówno jak całkowity brak objawów, naprawdę się tym nie sugeruj bo może ten ból spowodowany jest np. zagnieżdżaniem się Twoich dzieciaczków :) wiele dziewczyn miało takie bóle i potem okazywało się, że były w ciąży. Czekaj spokojnie i nie panikuj :)

Gość Nusial
A ja miałam chyba w sumie 3 albo 4 podejścia in vitro. Pierwsze jak miałam jeszcze amh 0,60, wtedy pobrali mi chyba 4 komórki i 2 się zapłodniły, 1 transfer, potem criotransfer. Następne podejście już w Novum, nie udało się pobrać żadnej komórki. Potem brałam udział w badaniach klinicznych, pobrali 1 komórkę, ale coś nie tak miała z otoczką, więc nawet nie doszło do transferu. No i na koniec próba podejścia na cyklu naturalnym, ale stymulacja przerwana bo pęcherzyki stanęły w miejscu. Także tak naprawdę to miałam tylko 2 transfery, a reszta klapa totalna.

Gość gość
Katia Nusial troche mnie pocieszylas :) ale zeby taki silny bol miec w 3dpt , jak by sie mialo ciezki okres bardzo , to dziwne troche. Wpadlam w panike, chociaz myslalam, ze zdrowo do tego podchodze. Bol na razie minol, ale jakos od 1 dpt mnie pobolewa, takie wzdecia straszne :(( ciagle mnie cos boli, nawet krzyze, choc przy endometriozie to ponac normalne. Nusial ja tez mialam chyba z 5 jak nie wiecej tych torbieli i tez zazwyczaj duze z 6 cm. Ja bym na Twoim miejscu jeszcze uzbierala i raz na swoich sprobowala. Teraz masz AMH 0,2? Dobrze pamietam, ze takie jak moje?

Gość Nusial
Katia a bierzesz nospe i magnez??? jeśli nie to bierz, one są właśnie na takie skurcze, wręcz wskazane po transferze. Nie nie, ja mam o wiele niższe amh, 0,14 w styczniu badane ostatni raz :( spadło mi tak drastycznie po stymulacjach :(

Gość gość
Katia Brałam nospe, bo lekarz poradzil mi w smsie , ale ja juz jestem załamana. Choc teraz mnie nic nie boli to ten okropny bol skurczowy rano musial znaczyc cos złego :(((( ryczec mi sie chce caly czas :(( jutro mam zrobic poziom progesteronu .

Gość gość
Witajcie dziewczyny, to ja Lusia30nie odzywalam się trochę. Ja też jestem po transferze dziś 7dpt i też nie mam żadnych objawów. No moze cos tam zakluje w brzuchu ale nie czesto.Testuję we wtorek.Katia nie ma się co zadreczac . Najgorszy jest ten czas oczekiwania i doszukiwania się objawów to straszne i rozne mysli kotluja się w glowie. Jakie leki bierzesz katia?Trzymam za nas kciuki.

Gość gość
Katia Prolutex zastrzyki, aplikator Crinone, Encorton, Estrofem , Clexane i Gonapeptyl w 2 i 6 dobie po transferze.

Gość ppmartap
Katia - dziewczyny mają rację, postaraj się wyciszyć. Zobaczysz będzie dobrze. Pamiętaj, że każdy organizm inaczej reaguje na wszelkie zmiany. Trzymam za Ciebie i Lusię kciuki... Nusial - nie zazdroszczę Ci tych dylematów, ale myślę, że podejmiesz najlepszą dla siebie decyzję. A jak Twój mąż zapatruje się na dalsze plany...

Gość gość
Katia Mam 8 dpt i skusiłam sie na test sikany, niestety negatywny. Ciągle mam skurcze i bóle jak przy okresie, nie mam juz żadnej nadziei :(((((

Gość gość
U mnie we wtorek 9 dpt beta 24 wczoraj już 16,66 a dziś 6,20 załapałam się strasznie. Wydawało się ze będzie dobrze a tu spadek mimo iż dr kazał zwiększyć dawki leków nastąpił spadek . Jestem bezsilna i płacze od wczoraj co dalej? Lusia 30

Gość gość
Katia- to jeszcze nic pewnego, ja w obydwu ciążach w dniu miesiączki dostałam plamienie z krwawieniem a brzuch przy drugiej bolal kilka dni wcześniej i to mocno że myślałam że coś mi jest, bo nie mogłam się ruszać. Najlepiej iść do labo bo nie którym dziewczynom to nawet testy sikane nie pokazują nic a one mają wysokie bety. Lusia-Bardzo mi przykro, masz jakieś zarodki jeszcze? Cate- ogólnie czuję się dobrze, maluch kopie od 23 wieczorem. Synek jednak pochłania moją energię i nie wiem jak sobie poradzę sama z dwójką i psem nie mając męża przez 5 dni w tygodniu i żadnej rodziny pod ręką. Azzurro

Gość gość
To jest najgorsze że nie mam już żadnych zarodków, mialam tylko jeden. Nie wiem co dalej mam robić czy jeszcze kiedyś spróbować podejść na własnych komórkach czy decydować się na kd. Wszystki łzy już wyplakalam dziś

Gość gość
To ja pisałam wyżej Lusia30

Gość gość
Katia Lusia bedziemy płakac razem, ja tez nie mam zadnych zarodków :( mialam tylko dwa i bydwa mi podali. Ja od drugiego dnia po transferze mam straszne skurcze, czuje sie caly czas jakbym miala miesiaczke a ja mam baaardzo bolesne miesiaczki, plamien żadnych nie miałam. W dodaku w 3 dpt mialam 38 progesteronu a dzis w 8 dniu spadl do 17 :((( lekarz kazal mi zwiekszyc leki i zrobic bete dzien wczesniej czyli jutro :(((

Gość gość
To p rogesteron miałaś b. Dobry. Jeszcze nie masz takiego złego i może Ci się udać za co trzymam kciuki. Ja muszę się ogarnąć chociaż to ciężkie bo miałam zarodek badany i był zdrowy i taka ogromna strata . Jak mi ciężko... Lusia30

Gość gość
Katia Progesteron 60,50 ng/ml beta-HCG 10 mIU/ml Co to własciwie znaczy??

Gość gość
Katia beta-HCG 10 mIU/ml Progesteron 60,50 ng/ml Co to właściwie znaczy??

Gość gość
Katia- ja bym ten wynik uznała za ciążę biochemiczną, progesteron wysoki ale to pewnie zasługa leków

Gość Lulu79
Ja zaszłam przy AMH 0,4 i FSH 16 w wieku 37 lat, 6 lat starań o dzidzię, ale to moje pierwsze in vitro. 7 pęcherzyków pobrano, 6 się zapłodniło, 3 się rozwijały dalej - 2 mi podano, 1 zamrożony. I jest 11 tydzień, na razie wszystko w porządku, dziecko się zdrowo rozwija, serducho bije pięknie :) Mały cud dzięki Gravidzie! Jak się urodzi bobas, liczę na jeszcze jedno podejście - nawet z tą jedną komóreczką :)

Gość gość
W Gravidzie ale w jakim mieście?

Gość gość
Katia Beta spadła do 6 , odstawiam leki. Moje oczy czerwone od lez...

Gość gość
Katia, bardzo współczuję u mnie było to samo. Trzymaj się jakoś kochana... Lusia 30

Gość Cate14
Katia - z całego serca jestem z Tobą.. Trzymaj się..

Gość gość
Katia Po jakim czasie wystepuje miesiaczka?? Jest silniejsza niz zwykle? Wiecie ile trzeba odczekacc, zeby zaczac kolejne in vitro?

Gość gość
Katia,ja podchodziłam już w kolejnym cyklu.Pewnie lekarz zdecyduje,no bo nie wiem,czy to norma.Współczuję bardzo Tobie i Lusi.Czytam Wasze forum,choć się na nim nie udzielam.Jestem 4dpt mrożaczka ale procedura z kd.Też czekam,choć test dziś negatywny.Kd,to też jakaś opcja,ale ostateczna.Walczcie do ostatniej komórki.Kiedyś musi się udać.Pozdrawiam serdecznie.Tadzik.

Gość Nusial
Katia, Lusia bardzo mi przykro Kochane!! tulę mocno:*wiem jak to ból, dlatego w tej sytuacji nawet ciężko cokolwiek napisać :( jak macie możliwości to nie poddawajcie się i walczcie dalej.

Gość Nusial
No i przepraszam ze się wcześniej nie odzywalam ale byłam w szpitalu od kilku dni, trafiłam tam a masakrycznie silnymi zawrotami głowy i wymiotami, zrobili mi wszystkie badania, tomografię, rezonans, usg itd., wszystko ok, okazało się ze było to prawdopodobnie zapalenie nerwu przedsionkowego. Jak nie urok to sra..ka Tadzik a TY gdzie podchodzilas to kd? ile Cie to kosztowalo??

Gość gość
Katia Właśnie ile kosztuje własciwie in vitro z kd? Oraz ponawiam pytanie do reszty dziewczyn: ile musiałyscie odczekac do kolejnego in vitro?

Gość Nusial
Katia to wszystko zależy od stanu Twoich jajników, jeśli są w dobrym stanie po tej ostatniej stymulacji, to chyba nie ma przeciwskazań do kolejnej próby jak najszybciej. W innym przypadku zalecają przerwę 3 miesięczną na regenerację jajników.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się