odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 5, 2013 waga mi dziś wynagrodziła i pokazała 62 kg :) ciesze się bardzo ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 5, 2013 to super :) ja sie wczoraj wrecz zmusilam do jezdzenia i mi pokazała 61.1 :) mam nadzieje zobaczyc jutro przynajmniej 60.9 jak to juz ladnie wyglada :-D a 59.9 to marzenie :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 5, 2013 też czekam z niecierpliwościa na te 59.9 kg ;d już się nie mogę doczekać; ) ja właśnie po obiedzie mialam 2 małe pałki z kurczaka pieczone fasolke zielona i salatke z pomidorow;p na sniadanie zjadlam kromke serka ze szczypiorkiem i pół rolpomsa a pozniej jogurt jogobella;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 5, 2013 sniadanie: pół kromeczki i pol jogurtu obiad : dwa jajka i cwiartka kromki kolacja: 4pierozki i rybka z serkiem pełn (pół rbki z puszki/pół sera) za duzo tego chlebaaaaaa :o pewnie jutro nie bd 60.9 :o ide jezdzic, a tak sie zle czuje ze mi sie odechciewa :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 5, 2013 jakie kochana za duzo chleba nawet 1 kromki nie zjadlaś. jesz naprawde bardzo malutko;* ja też jakos dzis mi sie pedalowac nie chcialo;/ i sie zmusilam do 30 min i + 30 min droga do szkoly ze szkoly no i agrafka 1200 ścisków tyle na dzis;p a na kolacje zjadlam: 1 pomidora, 1 jajko, 2 plastry szynki z indyka i 1 plaster zółtego sera;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunda 0 Napisano Marzec 5, 2013 U mnie dziś 60,0kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunda 0 Napisano Marzec 5, 2013 U mnie dziś 60,0kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 5, 2013 gratuluje sunda! to jutro juz zobaczysz 5 pewnie;d super! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunda 0 Napisano Marzec 5, 2013 co za wredne forum! :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunda 0 Napisano Marzec 5, 2013 zostawia mi tylko 1. linijkę, a sporo napisałam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 5, 2013 tez chce 5 widziec :) zle sie czuje nie mam sil na nic :o kolacje zjadłam 17.30 a dopiero teraz poczułam głod :o obzarłam sie?? mam wrazenie ze dzisiaj za duzo kcal pochlonęlam :o pierwszy raz w zyciu, przez tak dlugi czas nie jem po 18 :) (nie liczac tam dwoch czy trzech wyjatków przy mezuuu :)) nawet jak skoncze diete to bd starała sie dalej jesc ost posilek 17-18. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 5, 2013 oj jak mnie wkurza jak sie opisze a mi sie np nie zaladuje wpis ... napisz jeszcze raz sunda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 5, 2013 QueBoRRaCheRaaa - ja tez wolasnie nigdy tak nie mialam przez dlugi czas ze nei jadlam po 18 zawsze to 20-21 ostatni posilek na diecie ; / a bez diety to jadlam na okrągło! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunda 0 Napisano Marzec 5, 2013 Może teraz się uda. 60,0kg - Nie wierzyłam, ale zważyłam się aż trzy razy :D Ale może się pogorszyć - dziś sporo zjadłam, nawet batonika, a najbliższa siłka dopiero w poniedziałek. Szkodami jej bardzo, ale mam sporo roboty (napisac artykuł, przygotować referat, pomiary do mgr...), a odpada mi weekend (sobota: mini-konferencja i 18stka kuzynki Narzeczonego, niedziela: 18stka mojej kuzynki). Śniadanie: bułka razowa i twarożek z rzodkiewką Obiad: pieczarkowa + kasza z gulaszem + batonik na deser Kolacja: pewnie dokończę twarożek. Dopiero teraz będę jeść... Strach myśleć, co jutro się wyświetli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 5, 2013 będzie dobrze! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 5, 2013 ja nigdy na diecie tak długo nie bylam :) kiedys schudłam 15kg ale chyba w rok. tez jadłam przed ta dieta na okragło, zwłaszcza wieczorami, bo czesto pierwszy posilek byl o 14 i pozniej osttani przed snem a pozno chodze spac :) sunda, ja tez nie raz waze sie trzy razy pod rzad :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 5, 2013 mi wiele daje te forum wiem ze musze wejsc codziennie podzielic sie z wami co sie dzialo i szczerze byloby wstyd i zawalic;) jest motywacja w grupie nawet jesli jestesmy w 3;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 6, 2013 jasne ze w grupie lepiej :) a mi nie spadło kurde nic :o :) alew lepiej sie czuje niz wczoraj poki co wiec mam nadzieje dziisaj na rowerku sie wypoce troche ;) chce to 60.9 zobaczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 6, 2013 hej dziewczyny;)) u mnie juz weekend hehe ;) dziś dobrze z dietka ale juz dzic nic nie jem bo niepotrzebnie zjadlam kromke przed obiadem ;p wiec postaram sie tylko woda i herbatki;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 6, 2013 ja na sniadanie zjadłam drugie pol ryby z serem na obiad taka mała kielbaske parowkowa ugotowana i troszke zupy pom i teraz na kolacje dwa placki ziemn z odrobina musztardy :) i tyyyyleee juz na dziisiaj tez wystarczy, chce zobaczyc 60 na wadze :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 6, 2013 aha i jeszcze w sumie jedno jabłko. mam wrazenie ze za duzo :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunda 0 Napisano Marzec 6, 2013 Aaaa, pokazało mi 61,2 kg o_O Spodziewałam się, że podskoczy, ale bez przesady... Śniadanie - pół bułki razowej z szynką, serem i pomidorem II śniadanie (między zajęciami) - jabłko Obiad - Zupa jarzynowa, kawałek schabu z ziemniakami i sałatką pekińską. Oj, i 3 malutkie ptysie, takie 5cm średnicy, z bitą śmietaną :( Kolacja - chyba zjem tylko wafle ryżowe i trochę serka wiejskiego. I wcześniej, nie po 22:00... Siłki dziś niet, więc chcę wskoczyć na rower stacjonarny. Faktycznie w grupie lepiej się zmobilizować :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 6, 2013 sunda- nie przejmuj sie u mnie tez podskoczyla waga tyle ze 300g ale ja sie tym nie przejmuje bo u mnie tak jest w jeden dzien np. 800g mniej w drudzie dzien wiecej 300g a pozniej stoi albo leci w dol xd juz takie wahania zaobserwowalam;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 6, 2013 ja zauwazam wahania zwłaszcza po weekendzie ;) musze dzisiaj dac sobie wycisk na rowerku ! mój maluch ma goraczkeee i taka maruda jest ze szok, i połowa nocy nie przespana bo sie rzuca po łozku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 6, 2013 oj bidulka mała:( no ja tez musze dzis pojezdzic dłużej;) chce zobaczyc 61.9;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunda 0 Napisano Marzec 6, 2013 Życzę zdrowia w takim razie :) Mnie wahania trochę dobijają, czemu ta waga nie może po prostu sobie powolutku spadać, tylko musi sobie czasem podskoczyć? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 6, 2013 dzieki:) ja jak cos wiecej zjem to sie modle zeby rano nie bylo nic wiecej :) ja chce zobaczyc 60.9 ! :) dzisiaj mialo byc ale nie wypaliło :o ;) a o piątce to maaaarzeeee :) chialabym z 52kg w sumie wazyc a mój sie drze zebym najmniej 57, a nawet juz moge sie nie odchudzac. ale ja wiem ze jeszcze brzuszek i nogi musza spaść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
odchudzająca_się 0 Napisano Marzec 6, 2013 no niestety już tak jest:( nic na to neie poradzimy ja naszczęście nauczylam się nie załamywać widząc więcej na wadze chociaz wiem ze niczym nie zgrzeszyłam itp. tłumacze sobie że tak po prostu jest i tyle;) hehe nasza waga wystawia nas na próbę bo wydaję mi sie ze większośc dziewczyn widząc na plusie dodatkowe gramy sie podłamuje i zaczynają jeść więcej wiecej aż dieta ide w cholere. ale to trzeba po prostu przetrwać i jutro napewno waga nam to wynagrodzi. więc sunda się nie przejmuj ;) bo ja na weekend miałam 1.5kg to dopiero oczy mi wyszły na wierzch. ale w pon malutko zjadłam i wga wróciła do normy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
QueBoRRaCheRaaa 0 Napisano Marzec 6, 2013 mnie tam dotatkowe gramy motywuja zeby jeszcze bardziej przypilnowac diety :) wiadomo ze jak sie zje wiecej to waga pokaze wiecej ale nie dlatego ze tłuszczu nam przybylo tylko zwały w jelitach i te wszystkie pozostałosci itp.... a jak sie wyprozni człowiek i zrobi dietke to na drugi dzien waga leci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunda 0 Napisano Marzec 6, 2013 Heh, to zobaczymy, co będzie jutro... Na początku kwietnia mam coś, co będzie jakby studencką studniówką (chociaż do czerwcowych obron będzie jakieś 80 dni, a nie 100 ;P). Fajnie by było wleźć w sukienkę ze studniówki, raz tylko założoną, ale wtedy ważyłam 57kg, więc w moim tempie utraty wagi chyba nierealne ;) Ale szkoda mi kasy na nową kiecę, więc może się zmobilizuję :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach