Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Nati_84

Inseminacja - walka o upragniony cud :)

Polecane posty

przepraszam was ale musialam was chwilowo usunac ze znajomych bo moj maqz mnie zabije jak to przeczyta, a nie chce sie narazie tym chwalic oficjalnie :(

donia jak to widzi tylko grupa? nie rozumiem ... tak po polsku mozecie mi to wytlumaczyc ? bo generalnie w sumie sie nie znam

Anulka moje gratulacje!!!! wiedziałam,że kreska nie ważne jaka słaba ale jest.Bardzo się cieszę:)) w koncu mamy ciąże:))

Anulka widzą to tylko osoby z kafeterii nikt więcej twoi znajomi nie ale jak prosiła to nie piszcie kobitki nic, ale fajnie cieszę się razem z Tobą oby tylko wszystko było w porządku :) Cudna wiadomość nareszcie :)

anulko, nie widac tego na Twojej tablicy. Widzisz to tylko Ty jak jestes zalogowana i my, ktore do grupy nalezymy, dla calej reszty Twoich znajomych jest to niewidoczne

anulka w tej grupie jesteśmy tylko my dziewczyny z forum i Twoi znajomi z fc nie widzą co tam piszemy;)

anulka tak tylko my z forum widzimy posty nikt poza nami teoi znajomi nie widza co piszesz i co umieszczasz takze nie masz sie co martwic ze ktos sie dowie bez obaw ;)

AniaSzy stworzyla grupę, do której tylko my należymy, to tak jakbysmy wszystkie razem miały teraz jedno konto na fb i pisały na wspolnej scianie

Aniu po to ta grupa żeby nikt nic nie wiedział, moi znajomi nie wiedzą o moich problemach i nie lubię się tłumaczyć :-(

Jakby to mili wszyscy widzieć, to pewnie tak beztrosko bysmy sobie nie szczebiotały:)

Anulka - GRATULACJE!!! Wielkie, ogromne gratulacje! Cudowna wiadomość dla naszego forum Marunia - ja podobnie jak Ty iui w niedzielę, ale za 3 tygodnie dopiero. Już nie mogę się doczekać. Mąż już każe mi przystopować

Anulka - no cudowne potwierdzenie! Strasznie ci gratuluję i trzymam kciuki aby wszystko było dobrze! No i mamy pierwszą ciążę na cafe :D Xxxxxxxxxxx Co do trolla - tez początkowo pomyślałam, że to któraś z nas, zgadzam sie jednak że to może być ktoś kto tu czSem zaglada z drugiego forum o iui i chce nam napsuć krwi. Rzeczywiście jeśli któraś podała adres mailowy z fb to tak może wyszukać a potem o zer iać jak to ma w zwyczaju :o na idiotów nie mam mocnych a tymbardziej zdebilowaciałych panienek z pustką zamiast mózgu. Niestety - my się ńigdy nie dowiemy kto to. Ciekawe jakie miałyś ie typy :) xxxxxxxxxxxx Donia - no to teraz dawaj czadu z iui ;)

Gość Dziewczyny-
to nie musi byc zadna z Was. Podalyscie emaile,po ktorych mozna znalesc Was na FB,majac nazwisko,mozna pojsc na NK itd... miejcie nadzieje,ze nie znajdzie sie zadna swinia...

Gość Dziewczyny-
A te madrale ktora pisze do Pauli o in vitro i o sztucznych dzieciach mam nadzieje,ze pokreci.Ciesz sie,ze jestes anonimowa na forum i mozesz sie wyzywac wirtualnie,w realu dostala bys po ryju. Chociaz IP tez mozna znalezc jak sie chce... mam nadzieje,ze nie masz dzieci i Bozia nigdy nie pozwoli ci byc matka.potworze.

FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ GRATULUJĘ teraz czekamy na następną.PS ale z was fajne dziewczyny🌼

Anulka - super!Gratuluje! Śliczna z Ciebie dziewczyna - będzie śliczne dziecko :)

Agnes - a Ty na jakim jestes teraz etapie? Podchodzisz w najblizszym czasie do iui czy odpuszczasz?

Część kobitki:) Anulka chciałam się jeszcze ciebie zapytać czy pamiętasz jakie miałaś parametry nasienia po preparatyce? Napisz proszę.Mąż już poinformowany ? :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować