Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Vampiria84

DIETA MARGITA (7 - 10 kg w 14 dni) !!!

Polecane posty

Gość rawr
Hah zawsze mozna sprobowac :D Ja wczoraj sie zastanawialam nad dzis jesli bylabym na silach,ale jednak nie,wiec jitro zaczynam.

Gość gość
14 dni nie dasz rady bez martini?

Gość delija33
i jak wam idzie na diecie ja zaczynam jutro -1 dzien - ktos jeszcze ?

Gość rawr
Ja :D

Gość delija33
na pewno? kazdy sie zaraz wycofuje :)

Gość rawr
No postaram sie :D w koncu trzeba :D

Gość rawr
ŻYje ktoś ? ;)

Gość delija33
ja zapomnialam na smierc ze mialam diete robic i rano kawa i drozdzowki 2 dopiero sobie przypomnialam dzis o 12, 30 ale juz po wiec jutro zaczne ;P)

Gość kasiaskrzatousza
witam was dziewczyny.na podobnym portalu ok 5 lat temu schudlam13 kg,to byl przelom.postanowilam rowniez teraz sprobowac.schudlam dzieki wsparciu osob to wiecej niz moze sie wydawac.z 4-5 dziewczynami odchudzalalsmy sie wspolnie i jak to kobietki pare razy dziennie plakalismy na farum opowiadajac co zjadlysmy i pocieszajac sie wzajemnie ze damy rrade.i to naprawde pomoglo.od jutra zaczne diete margita i mam nadzieje ze nie ja jedna bede przez to przechodzic.chcialaby aby ktos ze mnaprzez to przechodzil aby nie bylo mi smutno i rowniez chce wsparcia .z mojej strony kazdy je dostanie.jutro sie odezwe po poludniu jak mi idzie pozdrawiam

Gość anitaaa 48
ja moge zaczac dzis ta diete ;)

Gość anitaaa 48
samej mi sie nie chce a tak wieksza motywacja jest napisz jak zaczynasz dzis a moze ktos jeszcze ? pije teraz kawe i zapraszam :)

Gość kasiaskszatousza
do anitaaa 48,kochana jezeli masz ochote jutro zacznijmy razem .zjemy sniadanie a ok 18-19 spotkamy sie na forum tutaj powspierac sie jak bedziemy glodne ok?:)ja dzisiaj mialam zaczac ale te bulki.......musialam je zjesc:)ale od jutra na 100 %i bedziemy miec siebie na wzajem tak?

Gość kasiaskszatousza
a i proponuje zwazyc siejutro jak wstaniesz najepiej w bielizne a po rownych 2-dwoch tyg.zwazymy sie kolejny raz i porownamy efekty,i dobrze byloby jesc to samo.ja szpinaku nie jem takze zastapie go ogorkiem.przemeczymy sie te dwa tygodnie a potem ustalimy sobie jakas diete zeby nie przytyc.i dobrym pomyslem po tych dwoch tyg. jest stalenie jakies diety ale tylko w niedzielle proponuje jesc normalnie.takze caly tydzien bedziemy zyc z mysla o niedzieli,ale to potem juzpogadamy teaz najwazniejsze przezyc e 2 tyg.:)

Gość anitaaa 48
ja od poniedzialku, mialam gosci ale juz po :) ale zaczne od poniedzialku dobrze ze nie zjawili sie np w przyszla sobote :) ja na 100 % od jutra

Gość anitaaa 48
dawniej jak postanowilam jakas diete to zawsze sie udawalo. teraz cos mi sie nie udaje moz e dlatego z enie mam jakiejs nadwagi tylko oponke na brzuchu i tak zwlekam , dobrze ze goscie pojechali dalej rano wczas , ale dzis nie zaczne juz diety a ty?

Gość kasiaskrzatosza
witam.ja zaczelam dzisiaj ale jezeli ty jutro ok nie ma sprawy jestem juz po sniadaniu,takze kolo 3 zjem ;niby; obiad i ok 16 odezwe sie jak leci moja waga dzisiejsza 67,4 takze zwaze sie dopiero za dwa tygodnie.aha na obiad zjadlam 2 jajka w kostke pokrojone pol duzego ogorka tez w kostke wymieszalam posolilam i posypalam lyzeczka sera tartego.na obiad zjem jablko dlatego ze befsztyka nie mam w zamrazarce a kurczak wydaje mi sie odbiega od menu.zaraz wypije kawe pojde na spacer zeby zlecialo troche czasu i jakos przezyje pierwszy dzien:) trzymam kciuki za ciebie.napewno nam sie uda pozdrawiam

Gość anitaaa 48
hej ja zaczne jutro a ty masz 1 dzien? to na snaidanie kawa tak?

Gość anitaaa 48
tez trzymam kciuki musze jutro zaczac

Gość anitaaa 48
ja juz 2 raz na tej diecie bede ale nie skonczyłam jej byłam na niej 5 dni , moz edlatego ze wczesniej zrobilam kopenhaska i pozniej za miesiac nie m ialam sily na nia juz

Gość gość
jest po niej jojo? bo po kopenhaskiej nie ma , mozle lepiej zrobcie kopenhaska

Gość gość
jest tu ktosik? :)

Gość anitaaa 48
ja jestem zaczynam jutro juz na stówe ;)

Gość anitaaa 48
kasia jestes na diecie + jak ci idzie?

Gość kasiaskrzatousza
Zjadlam sniadanie tak jak pisalam wczesniej i poszlam z mezem i dzieckiem na lody.....takze razem jutro zaczniemy ale juz na 1000000%.proponuje rano kawe jak wstaniemy ja pije tylko z mlekiem a potem kolo 11-12 dwa jajka z ogorkiem a potem spotkamy sie kolo 14 tutaj na farum.jak ktos jeszcze chce to jutro zaczynamy ja i anita.aa i zwaz sie rano;-);-);-)

Gość anitaaa 48
jaki ty masz opis ja nie mam zadnego ogorka zapomnialm sie zwazyc dzis , wczoraj wazyłam rano, 58 kg

Gość anitaaa 48
aha czyli zamaist szpinaku masz ogorka tak? bo juz myslaalm ze masz jkais inny opis diety ja nie licze na kg ale cm w pasie zeby zleciały bo z brzuchem sie nie moge uporac boje sie tego rogala :P)

Gość gość
tez bym zaczela ale jestem taka głodna , i wiem ze nie dam rady jutro juz jest jakis rogal to by było lepiej ale dzis ,,,,,,, masakra a na tej dieicie mozna zrzucic sadło z brzucha jak myslicie

Gość anitaaa 48
no ja własnie chce z brzucha zrzucic , tez jestem głodna:( pije kawe.

Gość anitaaa 48
teraz pisze na gg z kuzynka, ona zaczyna 2 faze sb na 1 w 2 tygodnie schudła 6 kg i brzuch ma juz prawie płąski tearz zastanawiam sie czy nie lepiej ja zrobic bo ona jest własnie typowa dieta na brzuch , ale sama nie wiem kasia co ty na to ?

Gość kasiaskrzatousza
Na tej diecie tez bedzie plaski brzuch bo najwiecej na nim gromadzi sie tluszczu.takze jak zaczynamy to zaczynamy:-) ja na obiad znem tylko jablko jest taki upal u mnie ze tylko pic sie chce....