Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrezygnowana;(

Potrzebuję wsparcia, bo wymiękam! Proszę wejdźcie tutaj:(

Polecane posty

od 3ch dni wróciłam na diete :) mój cel kolejne 20kg:) startowałam od 108kg:) było 86, teraz jest jakies hmm nie wiem było 91 waga padła to i może jest 92/93:( w poniedziałek zważe się w przychodni:) zobaczymy ile będzie :) jestem 3ci dzien na diecie :) 2 dni jechałam na tabletkach na przeczyszczenie ilość jaka ze mnie zeszła to szok, wody też sporo spadło:) nawet mam wrażenie że jest jakies hmmm 89kg:) ale to tylko moje odczucie a ile faktycznie jest nie wiem :) w spodnie 44 ciagle się mieszcze :P

Skoro mieścisz się w 44 to nie jest źle:) Ja teraz dopiero 44 rozmiar mam taki lekko luźny ale 42 jeszcze za ciasny. Ale ja mam figurę gruszki. Czyli chciałabyś ważyć około 70? A ile masz wzrostu? Ja na tym temacie będę się pojawiać często, mam dziecko i obowiązki więc tak raz dziennie postaram się wchodzić, ale nie zawsze mi się uda. Np jutro nie ma mnie cały dzień w domu, więc mnie nie będzie, ale na pewno wrócę. Dziewczyny piszcie co u was, jak waga i dieta:) Ja będę robić to samo:) Głodny Owoc a co u Ciebie? Pozdrawiam

roche to dziwne bo ty masz 174cm 77kg i rozmiar 44 a ja mam 90kg wzrost 160cm no może jakieś 163 w dowodzie mam 165 a mam spodnie 44 rozmiar, płaszczyk tez mam rozmiar 44.. Troche to dziwne, nie masz mniejszego rozmiaru? jestes szczuplejsza o 13kg i wyzsza o jakies hmmm 11cm? nie wiem ja mam spoty biust bo F może nim nadrabiam, ale dziwne to dla mnie jest że taka różnica a ten sam rozmiar

hmm ja mam w biodrach 110cm , wiec poszłam sprawdzić i na spodniach jest: EU 42, UK 14, czyli się pomyliłam. Masz taką rozmiarówkę na metce?

Gość Alowi
Sprzedam Adipex Retard. Kontakt: alowi@wp.pl