Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rozsądna92

ćwiczenia Mel B;)

Polecane posty

Gość lulliina
No to chyba posypał nam się skład ;) Ja nadal ćwiczę i jeszcze zaczęłam robić damskie pompki- na tę chwilę mam niesamowite zakwasy :)

hej;) ja właśnie zaraz idę robić skalpel i ćwiczonka z Mel;) ostatnio się zaniedbałam ale teraz będę mieć więcej czasu więc nadrobię;) i wkońcu zaczyna się wiosna;p Wesołych świąt dziewczyny!;))

Hej, jeśli można to chciałabym dołączyć do was i ćwiczyć razem z wami :) Ja od 25.01 ćwiczę skalpel razem z Ewą Chodakowską ale chciałabym wzbogadzić ćwiczenia o Mel B brzuch i ramiona, ponieważ centymetry rzeczywiście lecą ale niestety brzuszek miękka faja a chciałabym popracować nad tym aby był twardy i pozbyć się boczków!! :) Pozdrawiam

Gość lulliina
Wesołych Świąt dziewczyny :) Ćwiczmy, by jedzenie świąteczne za bardzo nam się nie dało we znaki :D Gdzie nie spojrzę tam coś słodkiego. marcia08, pięknie schudłaś od stycznia :) gratuluję

Cześć dziewczyny ;) Od dzisiaj zaczęłam ćwiczyć z Mel B na brzuch i pośladki ;) Ćwiczenia wydają się być bardzo przyjemne, mięśnie bolą, ale to dobrze ;) Chcę do lata mieć super sylwetkę ;) Jestem tydzień po diecie Kopenhaskiej - schudłam na niej 4 kg ,ale 1 kg wrócił ( to było do przewidzenia..) A jak wam idzie? co sądzicie o tych ćwiczeniach ? Życzę Wam Wesołych Świąt ;)

Gość lulliina
Cześć Monia 2508 :) Dokładnie, ćwiczenia z Mel są po prostu przyjemne i szybko mijają :) Jejku, ja bym nie dała rady na kopenhaskiej, na pewno nie jest to dieta długofalowa, ale pomaga się wstępnie oczyścić. A co do efektów ćwiczeń, to są dobre, naprawdę warto :) Ja nie znalazłam wczoraj czasu na ćwiczenia, ale dziś oczywiście będę ćwiczyć. Zresztą potrzebowałam dnia przerwy, bo robię ćwiczenia z lekkim obciążeniem i zaczęłam robić damskie pompki- więc chodzę obolała i nawet jak ćwiczyłam w sobotę to miałam już takie ociężałe nogi. Teraz powinno być ok :)

Hej;* Witam kolejne dziewczyny;) ja ostatnio się zaniedbałam, nie ćwiczyłam regularnie a i tak mi się wydaje że centymetry jakoś uciekają;p ale dzisiaj już zrobiłam ćwiczenia z Mel;) i później zrobię jeszcze skalpel;) i znowu wracam do regularnych ćwiczeń;) i rowerek oczywiście znowu pójdzie w ruch;)) a po świętach jest co spalać;/

Cześć ;) ja jak na razie regularnie ćwiczę ;) dzisiaj 3 dzień z Mel B ;) mięśnie bolą , ale nie ma źle ;) Czy stosujecie jakieś diety albo macie zamiar stosować po świętach? lulliina - no przyznam, że na Kopenhaskiej było ciężko ,ale efekty są nadal widoczne ;) rozsądna92 - ile cm Ci ubyło stosując same ćwiczenia? Pozdrawiam ;)

Gość Ana Catalina Rosa
Hej ja też zaczynam z Mel :) bo ona ma naprawdę fajne ciało, a Chodakowska wygląda jak sportsmenka haha :/ ja nie chce miec mięsni jak sportowiec tylko sexy i jędrne ciało

Hej, no i święta, święta i po świętach ;-)) Objadłam się i teraz czas wrócić do ćwiczeń, ja już dziś po skalpelu z ewą i treningu brzuch z Mel B :) Miłego dnia

można dołączyć ? :) dzisiaj zaczęłam robić ćwiczenia z Mel B. :) wcześniejsze 2 tygodnie robiłam "swoje" schudłam 5kg ale chciałabym jednocześnie to wszystko zbijać, żeby oprócz braku tłuszczu było trochę mięsni :) dziś zrobiłam rozgrzewkę, trening na całe ciało, trening na nogi, pośladki, brzuch i abs :) i UMARŁAM !. mimo zmęczenia czuję się taka z siebie dumna, jak nigdy ! moje pytanie brzmi : ile schudłyście z Mel ? zależy mi żeby do lata zgubić co najmniej 9kg i żeby to osiągnąć mam zamiar ćwiczyć rano 15min orbitreka, wieczorem zestaw cwiczen z Mel + zero słodyczy, fast foodów i podjadania i późnego jedzenia (najpóźniej 3h przed snem). ahhh ! ale mam motywację ! :)

Gość lulliina
Cześć dziewczyny! Witaj inniejsza :) Rzeczywiście początki z Mel są ciężkie, przez kilka dni po pierwszych ćwiczeniach miałam niesamowite zakwasy, ale dało się przez to przebrnąć. Inniejsza gratuluję wyniku, 5 kg w dwa tygodnie to świetny wynik, jak to zrobiłaś? Ja akurat się nie mierzę, ale dobra- kupię jutro miarkę, bo w sumie czemu nie? :D może to by była świetna motywacja :) Teraz to nawet nie chcę patrzeć na wagę :P Skupię się na centymetrach. Fajnie, że się rozkręcamy :) Może to zwiastuje zbliżającą się wiosnę? :D Mel ma niesamowite pośladki- właśnie liczę na taki efekt, uniesione, sprężyste, cudo! :) Już kupiłam owoce i będę jadła je zamiast słodyczy, tak to słodycze królowały. Wolałam zjeść batona zamiast banana, a najlepiej to paczkę ciastek. Jednak chcę skupić się na grapefruitach, bo podobno pomagają spalać tkankę tłuszczową i pomagają w walce z cellulitem :)

Ja tylko ćwiczę na pośladki i brzuch - myślicie, że to za mało ? Mam zamiar jeszcze ćwiczyć zumbe 3 razy w tygodniu ;p

Gość lulliina
Monia2508, nie można mówić, że za mało, bo to zawsze krok do przodu :) Teraz Ci to odpowiada, a najwyżej jak za jakiś czas stwierdzisz, że to za mało, to sobie pewnie dodasz jakieś ćwiczenia :) Ja robię ostatnią część killera Chodakowskiej (3 serie po cztery ćwiczenia), pośladki z Mel B, Brzuch z Mel B- jak mam dobry dzień :P jak nie to po prostu jakieś brzuszki, i jeszcze jeden filmik Chodakowskiej na ręce i pośladki (6 minut). Później rozciąganie i zadowolenie z siebie, że ruszyłam dupę! Zawsze mnie to ogromnie cieszy. Teraz do ćwiczeń na pośladki zakładam specjalne ciężarki na nogi i powiem Wam, że warto :) Znów poczułam pracę pośladków i zakwasy, u mnie pupa to będzie niesamowite wyzwanie, dlatego muszę ją bardziej katować :) Pozdrawiam! Piszcie jak to u Was wygląda :)

Przenosze sie tu bo widze, ze fanki melb wiecej udzielaja sie tu: Ja cwicze z melb od drugiego stycznia. Przez miesiac 50 min a od dwoch miesoecy 80min 6 razy w tyg. Widze spore efekty, pupa zmnoejszyla sie i jest stojaca uda wysmuklaly. Jeszcze mam sporo do idealu ale nie poddaje sie Niestety jak sie 3 lata nie cwiczylo, w miedzy czasie ciaza to po 3 m- cach nie oczekujmy cudow. Ja ograniczam jedzenie, wybieram to zdrowsze ale pozwalam sobie tez na przyjemnosci wiec moj plan dzialania raczej polega na wysmukleniu ciala poprzez cwiczenia a nie przez drastyczne diety. X Lubie z nia cwiczyc, nie nudza mi sie cwiczenia, nawet jak mam mega lenia nie poddaje sie i cwicze. X Cwicze kolejno: 5 min rozgrzewka, full body workout1, full body workout2, 10 min nogi, 10 min posladki, 10 min brzuch, abs. Razem 80 min. X Pozdrawiam!

Aktualizacja stopki. Wynik wagowo moze nie najwiekszy ale wizualnie widac efekt :)

Luliii, Twój program treningowy jest imponujący, dałaś mi wiele do myślenia :) Masz zamiar kiedyś zmniejszyć intensywność, czy to jest wpisane w twój plan dnia? Musisz bosko wyglądać :)

lulliina - zero słodyczy, podjadania, jedzenie 3h przed snem cwiczenia rano i wieczorem (po 15min orbitreka, 50 brzuszków, cwiczenia rozciagajace, znowu 50 brzuszkow) sama bylam w szoku :)

Lulliina, tak zaprogramowalam sie juz ;) Najmlodsze dziecko w lozeczku i ja wtedy wskakuje w buty i getry , wlaczam tv a kątem oka zerkam na iphona i cwicze. Znam cwiczenia , zawsze skupiam sie przy wykonywaniu zeby bezwladnie nie wymachiwac konczynami a pracowac miesniami i jade kolejno jak wypisalam. X Co najwazniejsze za kazdym razem jak cwicze "czuje" ze wszystko pracuje, miesnie noe znudzily sie i nie przyzwyczaily , moze dlatego ze melb ma sporo naprzemiennych cwiczen- szybko , wolniej( np.wymachy wolne noga a za chwile pajacyk) . Wiec wiem ze nadal bede powolutku chudnac i bede gubic gąbke na tylku ktora nadal mam. Mi to swinstwo znika mniej wiecej jak waga wskazuje 48kg ale przy wycwiczonych kilogramach a nie przy zastosowaniu ostrej diety. Wiec duzo pracy przede mna. I pomimo ze czasem mam kryzys to lubie tego powera jakoego dostaje po cwiczeniach :))

Gość twisterka
Czesc dziewczyny.Pozwolicie ze do was dolacze? Cwiczenia z Mel B zaczelam trzy dni temu a od miesiaca chodze na godzinny jogging z psem:-).Jak narazie to mieszam marsz,troche biegne,albo ide spokojnie jak sie zmecze bo z kondycja u mnie krucho no i duzo kilogramow do zzucenia mam.Chce zzucic okolo 15 kg.Stosuje diete 1500 kcl.Jem wszystko ale w malych ilosciach.Staram sie tez nie jesc jedzenia smieciowego,slodyczy i tlustosci. Trzy dni temu zaczelam cwiczyc z Mel B.Jest ciezko,mam male zakwasy no i nie wytrzymuje na razie calych pelnych 10 minutowych treningow.Lecz staram sie zrobic chociaz troche z kazdego cwiczenia. Mam 38 lat i zapuscilam sie.A przeciez mloda babka jeszcze ze mnie i napewno osiagne to zeby wrocic do ladnej figury,jaka mialam jak bylam mlodsza. Wiem ze ciezka praca przedemna i efekty zobacze moze po paru miesiacach.Nastawiona jestem jednak na dlugo falowe chudniecie z wyrabianiem miesni i figury wraz ze zmiana nawykow zywieniowych.Aby figure utrzymac b ez efektu jojo.Ruch jest fajny.Czuje sie o wiele lepiej od kad wiecej sie ruszam. Pozdrawiam Was babeczki:-)🖐️

piszę do was z pewną prośbą dokładnie, byście pomogły mi ułożyć plan treningowy z mel b. niestety wykonywanie wszystkich "opcji" jest bardzo męczące i czasochłonne, dlatego myślę o ułożeniu 2 planów treningowych do stosowania na zmianę. możecie pomóc ? dokładnie chodzi o wykorzystanie(rozgrzewka i rozciąganie przy jednym i drugim): trening całego ciała 1 i 2 10 minutowy trening ramion 10 minutowy trening pośladków 10 minutowy trening nóg 10 minutowy trening brzucha 10 minutowy trening klatki piersiowej i pleców abs cardio z góry dziękuję za wszelką pomoc

Cześć dziewczyny ;) Po powrocie z pracy ćwiczyłam : Leg Magic x 200 Zumba -1 godzina Mel B brzuch , pośladki, nogi iiii PADAM , UMIERAAAM !!! ;P;P a co tam u Was? ;) zmęczone ? ;)

Inniejsza, może połączyć ćwiczenia na pośladki z tymi na brzuch, a ramiona z nogami? i do każdego zestawu cardio. Nie wiem co Ci doradzić, ja skomponowałam sobie mix z Chodakowską. Ja już po ćwiczeniach, dziś była joga i mój domowy zestaw. Załamałam się swoimi boczkami, które wyskoczyły po świętach- jadłam słodycze na potęgę i teraz widzę skutki. I wtedy się zastanawiam, czemu ja to właściwie robiłam.

Gość pautulinka
hej dziewczyny :) czy mogę się do Was dołączyć? obecnie ważę 59,1 kg przy wzroście 165cm. ogólnie wyglądam dość szczupło jak na taką wagę, bo mam spory biust,który pewnie tez swoje waży, ale mam także boczki i troche za dużą pupę :) od tygodnia ćwiczę z Ewą Chodakowską, ale niestety nie codziennie. Chciałabym poszukać u Was troche inspiracji i moze Was troche zainspirować :) w kazdym razie, chciałabym ćwiczyć codziennie i dołożyc do swoich ćwiczeń Mel B. i może jakąś mało drastyczną dietę. Z Wagą chciałabym zejść do 54-55 kg, wtedy zobacze jaki efekt i moze troche jeszcze zrzuce. Jutro ide do pracy na 12 godzin, ale mam nadzieje ze po znajde czas jeszcze na ćwiczenia! :)

Cześć dziewczyny :) Do lulliina: nie martw się ja mam ten sam problem 2 miesiące ćwiczyłam jak wariatka i pojechałam na 1tydzień do rodziców powiedziałam sobie ok ten tydzień mogę jeść więcej no i są święta i co wczoraj wróciłam do siebie rozbieram się staje na wage i 1 kg wiecej może to nie dużo ale i opona odrazu zwiększyła się na brzuchu i boczki jak wisiały tak wiszą ;/ Dziś już rano poleciałam na siłownie więc 1 godzina ćwiczeń za mną ale wieczorem jeszcze postaram się zrobić trening z Mel B jak będę miała siłe bo dużo nauki mam dziśl;/ Zmykam pozdrawiam wszytskich

Cześć dziewczyny :) Jeszcze się nie zebrałam do tego, by kupić centymetr do mierzenia, a wypadałoby zrobić jakąś stopkę, by było wiadomo co i jak :) Już czuję się lepiej, oby tak dalej. Pautulinka, praca 12 godzin to już ogromny wysiłek, a co dopiero jeszcze ćwiczenia po niej :) Dzielna dziewczyna marcia08 a na siłowni na jakich ćwiczeniach się skupiasz?

Cześć ;) dzisiaj tydzień jak codziennie ćwiczę z Mel B ;) Jak na razie nie widzę efektów ;p ale to pewno za wcześnie ;) Liliiii czy Ty byłaś może wcześniej na forum o diecie rozdzielnej ? jak tam -dalej ją stosujesz i jak Ci idzie?

Hej dzieczywczyny Jak wczoraj słowo się rzekło tak się stało i trening z Mel B jeszcze był :) Dziś za to niestety nie ale nie jest to dzień stracony bo byłam na trenigu na siłowni gdzie facet dał taki wycisk że pot lał się ze mnie jak woda z kranu :-)) Lulliina- kiedyś ćwiczyłam na bieżni albo rowerku ale jak zapisałam się na indywidualny trening z trenerem to mi odrazu wyjaśnił że to strata czasu i jeśli chce osiągnąć zamierzone cel tzn. stracić wagę i zrobić mięsnie brzucha to najlepiej żebyć ćwiczyłam systematycznie ćwiczenia typu własnie skalpel Ewy Ch. abt, tbc, płaski brzuch i od miesiąca tylko na tym się skupiam i staram się codziennie iść na jakieś zajęcia. Dziś byłam na płaskim brzuchu i był hardcor pozytywny :) Teraz mykam spać bo padam na twarz :)))