Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cytrynkax3

Czy warto wrócić do Polski?

Polecane posty

Gość gość
gość dziś ja nie, może dałoby radę tak z kilka lat wstecz, ale dzisiaj nie, znam osoby, które wyjechały i też planowały wrócić do Polski z odłożoną gotówką, dzisiaj te same osoby kompletnie nie chcą wracać, bo do czego? :P i żeby znowu tyrać po pewnym czasie za miskę tego ryżu ?

Gość gość
Szmato ja po 4 latach odlozylem na mieszkanie samochod, i kupilem samochod dla rodzicow. Szmato jestes nieudolnym cieciem jak nawet w UK niczego sie nie dorobilas.

Gość gość
a w jakiej branży? czy oprócz wyzwisk możesz napisać coś merytorycznego?

Gość exdebill_rzuca okiem
no przecież pisze - że na szmacie jechał w obcisłych majteczkach sprzątając mieszkania starszym paniom...lub panom:)

Gość gość
Hehe a pieski emigracyjne dalej nie wierza ze mozna wrocic do kraju z odlozona gotowka itp. Hau Hau pieski szczekajcie jeszcze :D

Gość gość
no to napisz pieskom gdzie się dorobiłeś mieszkania i wtedy przestaną!

Gość gość
Szmato. Pracuje w fabryce BMW mini w Oxfordzie. Wiesz w ogóle gdzie to jest dzifko? Był czas sciero, ze zarabialo sie 3 tysie na miech. Teraz przez kryzys wyciągam marne 2 tysie. Wiesz czemu wracam kurfo? Bo mam dosyć bycia polaczkiem zabierajacym Angolom prace. Jak słyszę jak Cameron wyciera sobie nami swój zdradziecki ryj, to aż mi sie noz w kieszeni otwiera. Poza tym nie mogę juz dłużej patrzeć na taki polskojęzyczny syf ja Ty sciero, który nie szanuje niczego oprócz funtów. Juz udowodniliscie szmaty jaka wiedzę macie o swoim kraju. Pokazaliście nam, ze Rzeczpospolita wedlug was szmaty rozwalona była przez przez pijaństwo, a Chpoin wyemigrował z kraju, którego nie było. Według Was dzifki nawet Jan Paweł II, który był chyba trzecim papieżem w historii, który nie był Włochem, musiał az emigrować by zostac glowa kosciola i moc sprawować swój urząd. Ja was kurfy znam. Rochawice pi/ i/e/rdo/lone. Czarnuchy was oraja aż wstyd, że te kurFiska w tak pięknym kraju jak Polska sie urodziły.

Gość gość
cały czas piszesz, że wracasz a dalej tam siedzisz i ssiesz te angielskie fiuty!!! i nie kłam - cieć w BMW nie zarabia 2 tys na miesiąc!

Gość gość
Naprawde nie znasz ortografii, czy to tylko taka stylizacja? :-)

Gość gość
Ja was kurfy znam. Rochawice pi/ i/e/rdo/lone. Czarnuchy was oraja aż wstyd, że te kurFiska w tak pięknym kraju jak Polska sie urodziły. xxx uuuuuuuuuu! musiał ci jakaś nieźle dokopać! biedny facecik - no ale skoro masz aż tak małego - nic się raczej nie da z tym zrobić - może zamiast zbierać na mieszkanie i autko dla tatusia trzeba było zbierać na operację powiększenia fujarki - może by wtedy została z tobą?

Gość gość
^^ po hooj trollu forumowy zmieniasz temat? Nie masz juz zadnych argumentow wiec IIerdolisz 3 po 3.

Gość gość
Wiesz co suko? Przed przyjazdem miałem tylko dwie kobiety w życiu ale tyle co tutaj się narochalem polskich szmat to aż glowa boli. Wy kurfy nie jesteście kobietami. Wy jesteście jakimiś naczyniami na s/p/e/r/me. Tonaz glowa boli od tego jak można się szmacic. W BMW mini suki na wstępie ma się 16 funa na godziine, wystarczy tylko jako tako dukac po angielsku.

Gość gość
W BMW mini suki na wstępie ma się 16 funa na godziine, wystarczy tylko jako tako dukac po angielsku. xxx aaaaaaaaaaa ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość gość
W BMW mini suki na wstępie ma się 16 funa na godziine, wystarczy tylko jako tako dukac po angielsku. xxx aaaaaaaa ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Gość monikamon
powiedzial co wiedzial..

o i tu też się zeszmaciłeś, no proszę - taki porządny w Polsce, tylko dwie panienki, a tu na prawo i lewo... te kobiety na emigracji robią dokładnie to co ty - robią to na co mają ochotę, ale oczywiście one d****** a ty tylko korzystasz z okazji, wracaj już do kraju i opowiedz jak się szmaciłeś :)

Gość gość
Tak sobie wmawiajcei pojemniki na s/p/e/rm/e ze jesteście kobietami wyzwolonymi. Waldo kobiet szmaty daleko a co dopiero do tych wyzwolonych. Z czego rzycie szmaty. W BMW tyle się zarabia na linii psituchy głupie.

Gość gość
czyli jestes zwyklym robolem, ledwo dukajacym po angielsku:D z czym do ludzi, matolku?

Gość gość
Zaraz exdebilka wstanie czekam na ta flanelke z utesknieniem :D

Gość gość
Widać szmaty boli prawda, ze moje posty zglaszacie do usunięcia.

Gość gość
^^ Zaraz wroca z budowy czy tez innych fabryk, hehe. To beda sie odzywac :D

Gość gość
Juz wrociles z fabryki robolu? Twoja jedyna rozrywka po robocie to wyzywanie innych w necie?

raaany...naprawdę nie masz nic ciekawszego do roboty niż czekac az wstanę? no zmarnowałeś dzień czekając i lata składając na chatę głąbie, ale mi cię nie żal:)

Gość gość
Nie dość, ze szmaty to jeszcze hiporytki. Mówią, ze nie wstyd pracować za granica a same szmaciury uczciwie pracujących ludzi od roboli wyzywają. Ciekawe co wy sobą syfiary reprezentujecie? Juz ja was kurfiska znam. Jutro sobota idę porochac trochę takich tanich dzifek jak wy suki. Takie łatwo na prace w BMW wyrywać bo szmatom imponuje tamta wyplata. Dl nich to szczyt marzeń dwa tysie zarabiać. Eh te polskojęzyczne wsiury

Gość gość
mamusi kasę wyślij zamiast na polskie szmaty na dyskotece wydawać bo już tam stara sra pod siebie i przebiera nogami pod westrn junion w oczekiwaniu na przekaz

Gość gość
Takie łatwo na prace w BMW wyrywać bo szmatom imponuje tamta wyplata. Dl nich to szczyt marzeń dwa tysie zarabiać. Eh te polskojęzyczne wsiury xxx to jakich szukasz dziewczyn pokazuje kim jesteś każdy szuka kogoś na swoim poziomie!

Gość gość
z/j/e/b/y zawsze szukają prostych i głupich dziewuch - u normalnych i inteligentnych nie mają szans

Gość gość
Ja nie szukam kobiety tylko pojemnik na s/p/e/r/me a polskojezyczne sciery do tego nadaja sie najlepiej.

Gość gościufa z USA
OMG!!!

Gość gość
Juz niedlugo dziady bedziecie w********ac spowrotem do tej waszej ukochanej ojczyzny, ciekawe czy ona da wam zarobic na mieszkanka, jak sie zaczna wam sypac, bo beda wymagaly remontu...