Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cytrynkax3

Czy warto wrócić do Polski?

Polecane posty

Gość gość
Juz niedlugo dziady bedziecie w********ac spowrotem do tej waszej ukochanej ojczyzny xxx a to niby czemu? bo ty bys tak chcal?

Gość gość
widac nie czytasz angielskich gazet I nie wiesz co sie dzieje w kraju, ktory dal ci prace...

Gość gość
tych co pracuja, kupili domy, maja fiswoje firmy nie wyrzuca - jesli juz to wywala tych na benefitach - a ja i inni co pracuja i nie wyciagaja lap po zasilki im tylko przyklasnemy - takze oczekuj powrotu cwaniakow i nierobow!

Gość monikamon
booooze ten facebookowy filmik sprawil ze mi niedobrze hej tutaj jest z******te podsumowanie moich problemow z powrotem do Polski (tylko musiscie przewinac, bo na poczatku o czym innym gada) https://www.youtube.com/watch?v=8VTp75DLL40&feature=youtu.be do - kla - dnie! moze jak kiedys bede w stanie sie przeciwstawic tym wszystkim rzeczom, tzn bede sie czula na tyle silna psychicznie by sie nie dac spowrotem przerobic, moze wtedy wroce. bo wtedy mialoby to sens. wychowac dzieci bez tego bagazu z historii. byloby to wspaniale w sumie :)

Gość gość
W/ypi/er/do/la wsztystkich marnych polaczkow co angolom prace zabieraja. Ja juz sie nie moge doczekac jak znow beda te smiecie u mamusi na pomidorowej siedziec. Skonczy sie ich nowobogactwo, zaradnosc i English factory dream. Juz przestana gledzic o sushi i zabach. W Polsce nie beda mieli czego szukac bo to kraj, zeby cos osiagnac trzeba cos w zyciu potrfic a nie tylko gary szorowac. Znow beda w Urzedzie Pracy w kolejkach stali. TAk tak polaczkowie, juz niedlugo wracacie smiecie.

Gość gość
Skonczy sie ich nowobogactwo, zaradnosc i English factory dream. Juz przestana gledzic o sushi i zabach. W Polsce nie beda mieli czego szukac bo to kraj, zeby cos osiagnac trzeba cos w zyciu potrfic a nie tylko gary szorowac. Znow beda w Urzedzie Pracy w kolejkach stali. TAk tak polaczkowie, juz niedlugo wracacie smiecie. xxx no cóż jak się jest tak głupim że się nie umie marzyć o swoim szczęściu to się marzy o tym, żeby innym było źle już widzę te tabuny Anglików siedzących od trzech pokolen na benefitach jak z wielką radością pędzą do fabryki na piątą rano żeby zająć wreszcie miejsca pracy po wyrzuconych Polakach! już widzę jak spasione Angielki oddają swoje kolorowe dzieci do przedszkola na 10 godzin dziennie, żeby zająć miejsca Polek na sprzątaniach prywatnych domów - a jak się ci właściciele domów ucieszą, kiedy przyjdzie do pracy dziewczyna, która nie umie nawet podłogi zamieść a co dopiero prasować wszędzie widzę ogłoszenia o pracę dla kierowców w transporcie C+E ale jakoś nie widzę chętnych do pracy Anglików - nie są zainteresowani a Cameron nie zabierze swoim zasiłków bo mu Londyn spalą!

Gość gość
Polaczki Wielka Brytania radziła sobie bez was ponad 300 lat a Anglia ponad 1000. Teraz sobie też poradzi. Bez tej armii pakowaczy i szorowaczy będzie jej nawet lepiej. Żal mi was bo wy naprawdę macie wielkie mniemanie o sobie. Elita narodu kazecie na siebie mówić. Prawda jest taka, ze jesteście tepaki i głupcy. 90% was nie jest w stanie zarobić w UK nawet na wkład własny by te ich ruinę zwana mieszkaniem kupić.

Gość gość
Ale po co mam kupowac ? I tak mam gdzie mieszkac:D I bez mamusi :D

Gość gość
No właśnie to jesteście wy, emigranckie odpady. Żadnych wartości, żadnych celów w zyciu. Tylko się nażrec i wysrac. Rodzina, mieszkanie i tozsamośc to najważniejsze rzeczy u każdego człowieka. Jak widac wy ludzmi nie jesteście tylko jak ktoś tu napisał chodzącymi przewodami pokarmowywmi.

Gość gość
zamknij już ten pysk i zacznij się pakować do Polski! wracaj do mamusi i do tożsamości - żegnamy i nie wracaj tu więcej skamleć o robotę!

Gość hindzi
gość wczoraj Polaczki Wielka Brytania radziła sobie bez was ponad 300 lat a Anglia ponad 1000. Teraz sobie też poradzi. Bez tej armii pakowaczy i szorowaczy będzie jej nawet lepiej. Żal mi was bo wy naprawdę macie wielkie mniemanie o sobie. Elita narodu kazecie na siebie mówić. Prawda jest taka, ze jesteście tepaki i głupcy. 90% was nie jest w stanie zarobić w UK nawet na wkład własny by te ich ruinę zwana mieszkaniem kupić. x x zawsze mieli swoich niewolników,kolonie w których potomkowie dzisiejszych obywateli o pakistańskim czy hinduskim pochodzeniu,tyrali na Anglików

Gość gość
Emigracyjny odpadzie ty to możesz mnie w d/u/p/r pocałować a nie mi mówić czy mam wracać czy nie. Będę chciał to wrócę. Jak będzie potrzeba znów funciakow zarobić na nowy samochodzik, to znow odwiedze te deszczowa kraine. Trzebaiec nawalone we lbie zeby chciec tutaj mieszkac cale zycie szmato :P

Gość gość
Dzisiaj niewolnikami są te polskojęzyczne szmaty, co kible za 6 funa szoruja. Dla nich marzeniem jest praca powyżej 10 funa na godzine i mieszkanie w wynajmowanym, obskurnym double bathroom flat od pakola. Śmiecie bez wartości, honoru. Przewody pokarmowe na ludzkich nogach.

Gość gość
Emigracyjny odpadzie ty to możesz mnie w d/u/p/r pocałować a nie mi mówić czy mam wracać czy nie. Będę chciał to wrócę. Jak będzie potrzeba znów funciakow zarobić na nowy samochodzik, to znow odwiedze te deszczowa kraine. Trzebaiec nawalone we lbie zeby chciec tutaj mieszkac cale zycie szmato xxx oświeć mnie! inni emigranci - szmaty, k*****, paroowy - ty emigrant - porządny Polak wszystkie dziewczyny na emigracji - k*****, dziffki, szmaty - ty, który z nimi sypiasz - porządny facet inni którzy tu pracują - to szmaty ssące angielskie fiuty - ty, który tu pracujesz - po prostu zarabiasz na mieszkanie i samochód - nie ssiesz a reszta jak najbardziej gdzie uczyłeś się logiki? w seminarium?

Gość gość
No widzisz taka jesteś głupia dzifka. Nawet nie rozumiesz o czym polska inteligencja na emigracji pisze. Juz nie będę ci szmato tego tłumaczył. Czarnuchy, Pakole, Timory, Niemczuru i inne brudasy wam to swoimi smierdzacymi k/u/t/a/s/a/m/i wytlumacza

Gość gość
Poza gym ja z tymi szmatami now sypiam. Ja spuszczam sie dobich cipuch tak jak jak u dzifki w burdelu. Tylko z ta różnica, ze nie muszę za to płacić.

Gość Emigrant dumny z Polski
Czy nie jesteście dumni z Polski. Gdy widzicie nowe autostrady, stadiony, galerie handlowe, nowoczesne samochody na ulicach co czujecie? Ostatnio obejrzałem Kamienie na szaniec i zadałem sobie pytanie. Jak Polak może pluc na dzisiejsza Polskę? Ja jestem także emigrantem ale nie datego, ze jestem jakimś geniuszem i GB mnie potrzebowała. Jestem dlatego, ze dzięki poświęceniu moich przodków, Polska jest wreszcie czescia Zachodu a ja nie muszę za nia walczyć a mogę dla niej pracować. Czy nie czujecie dumy, ze także dzięki Waszej pracy za granica i przesyłaniu funtów do Polski nasz kraj kwitnie? Może nie jest idealny, może ma wady,może jest jeszcze stosunkowo biedny ale nie od razu Kraków zbudowano. To jest Wasze miejsce na ziemi. Pozdrawiam :)

Gość gość
Popsul kretyn caly topik...

Gość gość
gość dziś No widzisz taka jesteś głupia dzifka. Nawet nie rozumiesz o czym polska inteligencja na emigracji pisze. Juz nie będę ci szmato tego tłumaczył. Czarnuchy, Pakole, Timory, Niemczuru i inne brudasy wam to swoimi smierdzacymi k/u/t/a/s/a/m/i wytlumacza xxx ty jesteś ^polską inteligencją na emigracji^??? ty???? robol z fabryki co tylko bluźnić na innych umie w necie i w dodatku anonimowo wygoogluj sobie biedny człowieku hasło ^megalomania^ i jak najprędzej udaj się do psychiatry - to się leczy!!!

Gość gość
Ja go szmaty naprawiłem. Chcieliście się kurfy nad Polska pastwić. Juz wam śmiecie pisałem, ze nie damy miana Polski zgnieść. P/i/e/r/d/o/l/o/ne polskojęzyczne kurefskie plemię.

Gość gość
gość dziś Emigracyjny odpadzie ty to możesz mnie w d/u/p/r pocałować a nie mi mówić czy mam wracać czy nie. Będę chciał to wrócę. Jak będzie potrzeba znów funciakow zarobić na nowy samochodzik, to znow odwiedze te deszczowa kraine. Trzebaiec nawalone we lbie zeby chciec tutaj mieszkac cale zycie szmato xxx oświeć mnie! inni emigranci - szmaty, k*****, paroowy - ty emigrant - porządny Polak wszystkie dziewczyny na emigracji - k*****, dziffki, szmaty - ty, który z nimi sypiasz - porządny facet inni którzy tu pracują - to szmaty ssące angielskie fiuty - ty, który tu pracujesz - po prostu zarabiasz na mieszkanie i samochód - nie ssiesz a reszta jak najbardziej gdzie uczyłeś się logiki? w seminarium? gość dziś No widzisz taka jesteś głupia dzifka. Nawet nie rozumiesz o czym polska inteligencja na emigracji pisze. Juz nie będę ci szmato tego tłumaczył. Czarnuchy, Pakole, Timory, Niemczuru i inne brudasy wam to swoimi smierdzacymi k/u/t/a/s/a/m/i wytlumacza xxx ha ha ha ha ha ha h ha ha ha ha robol z fabryki ma się za ^^polską inteligencję na emigracji^^ ha ha ha ha ha ha ha ha no można paść ze śmiechu - (chociaż z chorych umysłowo nieładnie się śmiać)

Gość gość
Ten robol jest od ciebie suko trzy razy inteligentniejszy, bardziej wykształcony i bogatszy szmato. Boli cię to kurfo ze smierdzca psitucha i dlatego po forach na swój kraj suko ujadasz.

Gość gość
człowiek inteligentny i wykształcony nie chwali się swoim stanem posiadania, nie wyzywa innych językiem z rynsztoka i nie opowiada publicznie o swoim żałosnym życiu seksualnym współczuję ci, biedny, nieszczęśliwy, smutny człowieku

Gość gość
Chcialoby sie rzec... Skoro jest tak dobrze to czemu jest tak zle, tzn skoro w PL jest tak dobrze to czemu do UK wciaz naplywaja nowi ludzie za praca? Czemu rozstaja sie ze swoimi rodzinami i wyjezdzaja na poniewierke za granice? Zgadzaja sie na kazde warunki placy i pracy jakie zaoferuje im agencja pracy w UK? Nie rozumiem tego...

Gość gość
Człowiek inteligentny pisząc z takim pomiotem jak wy musi znizyc się do waszego poziomu bo inaczej nie zrozumielibyscie co ma wam do przekazania. Przecież to co ja pisze o was szmaty w porównaniu co wy piszecie o swoim kraju można nazwać delikatnym droczeniem się. Ja wiem kim jestem, znam swoja wartość i w realu jestem szanowanym człowiekiem. Wy natomiast jesteście szmatami w realu i w necie. Bluzgaja was zarówno polscy internauci jak i angielscy, niemieccy i inni. Jesteście po prostu polskojęzycznym odpadem, nie mającym juz własnego kraju, kultury i historii. Zwykle chodzące przewody pokarmowe, które i tak zdechna i zostaną zakopane. Ile byście nie zarabiali i jak by wam się nie żyło dobrze na emigracji to nic nie poradzicie na śmierć. To tylko kwestia czasu. Jednak ja mam jakieś wartości, które odróżniają mnie od swini, która tylko myśli aby się nazrec i wysrac.

Gość gość
Ja wiem kim jestem, znam swoja wartość i w realu jestem szanowanym człowiekiem. Wy natomiast jesteście szmatami w realu i w necie. xxx król Julian???

Gość gość
Zwykle chodzące przewody pokarmowe, które i tak zdechna i zostaną zakopane. Ile byście nie zarabiali i jak by wam się nie żyło dobrze na emigracji to nic nie poradzicie na śmierć. xxx Jezus???

Gość gość
Jednak ja mam jakieś wartości, które odróżniają mnie od swini, która tylko myśli aby się nazrec i wysrac. xxx Cejrowski???