Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lateksova

Czemu faceci myślą że jak 'panna z dzieckiem' to szuka tatusia dla dziecka ??

Polecane posty

Gość ale serio.........
"To, co dziecko do Ciebie powie, czy usłyszysz taki czy inny tekst zależy od tego jaki z tym dzieckiem mieć będziesz kontakt, czyli de facto od Ciebie. " Znasz przypadek, żeby "nie jesteś moim ojcem" nie pojawiło się w tego typu sytuacji? Nie mówie, kiedy dziecko ma 5 lat, ale prędzej czy później to wychodzi. Nieswoje to nieswoje. Owszem nie ma gwarancji, że dziecko własne bedzie rodzicowi wdzięczne za wychowanie, ale w przypdaku cudzego masz 9/10 szans, że jakkolwiek byś się dla dziecka nie poświęcał będzie cie miało w dupie

Gość rolóś
Pani anonimmto sa pokrewne tory bo jesli sadzisz że ktos iny jest lepszy w łużku a jesteś z kimś inym to go okłamujesz ze go kochasz według m,nie jak możesz kogoś kochac jak ci przyjemności niedaje czy ma to sens ?

Gość ale serio.........
"ale co z tego, skoro w głowie mu były głównie wyjazdy, imprezy" Skoro nie ma swoich dzieci, to dlaczego nie? Niech się bawi i imprezuje, jak pewnie robiła to owa dzieciata, kiedy dziecka nie miała. A nie wpieracie, że to wuj, bo w głowie ma imprezy a nie pieluchy czy tam wywiadówki

Gość rolóś
Pani anonimm nie stereotypy bo skad na forum jest tyle prawiczkuw i np ja też ? nieno może czasem dajecie sznase tym brzydszym ale najpierw ładniejszy . faceci tez tak robia wiec trudno takie życie ale mi by wystarczyło tylko to by domnie zagadała dziewczyna nie to ja musze zagadać bo domnie żadna niezagada raz może zagadała ale niezrozumiałem jej oco chodziło choć nieiwiem czy mnie podrywała .

Gość Pani anonimm
11:45 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimma ty jestes taka idealna że ci sie uda dobże wychowac dziecko jesteś na 100% tego oewna nie Nie, nie jestem. Ale nie sądzę, żeby fakt, że rozstałam się z ojcem mojej córki był tu przeszkodą, wręcz przeciwnie. 11:45 [zgłoś do usunięcia] rolóś ale ja bym niechcial kochac kobiety ktora kiedyś miała gdzies mnie i wolała kogos inego bo bo był sexowny . mogła poczekac namnie jednak niechciała . To Twój problem i to bardzo poważny :-)

Gość Pani anonimm
11:46 [zgłoś do usunięcia] ale serio......... Znasz przypadek, żeby "nie jesteś moim ojcem" nie pojawiło się w tego typu sytuacji? Nie mówie, kiedy dziecko ma 5 lat, ale prędzej czy później to wychodzi. Nieswoje to nieswoje. Owszem, znam. Ten tekst pojawia się najczęściej w filmach, serialach itp. Radze nie postrzegać życia przez pryzmat "Trudnych spraw" :-)

Gość ale serio.........
sama byłaś panną z dzieckiem, wiec coś nie dowierzam, ale ok

Gość aspołeczny ignorant
bo takie panny z dzieckiem szukają kogoś bez dziecka i musi dużo zarabiać, więc jasno dają do zrozumienia że szukają jelenia co będzie łożył na jej bachora

Gość Pani anonimm
11:47 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimmto sa pokrewne tory bo jesli sadzisz że ktos iny jest lepszy w łużku a jesteś z kimś inym to go okłamujesz ze go kochasz według m,nie jak możesz kogoś kochac jak ci przyjemności niedaje czy ma to sens Ale gdzie ktoś pisze, że taka sytuacja ma miejsce?? My tu o czymś innym zupełnie rozmawiamy, nie o seksie chłopie :-D jeszcze raz powtórzę - zupełnie inne tory!!!

Gość ale serio.........
dokładnie,jakoś panien chcących dzieciatych facetów jest garstka

Gość Pani anonimm
11:50 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm nie stereotypy bo skad na forum jest tyle prawiczkuw i np ja też ? nieno może czasem dajecie sznase tym brzydszym ale najpierw ładniejszy . faceci tez tak robia wiec trudno takie życie ale mi by wystarczyło tylko to by domnie zagadała dziewczyna nie to ja musze zagadać bo domnie żadna niezagada raz może zagadała ale niezrozumiałem jej oco chodziło choć nieiwiem czy mnie podrywała . Słuchaj no, po pierwsze nie pisz do mnie w liczbie mnogiej . Po drugie w pierwszym poście pisałam, ze boli mnie, że ludzie oceniają innych po wyglądzie i nie dają szans na związek tym mniej urodziwym. Zatem byłabym hipokrytką, gdybym nad tym ubolewała, a sama tak robiła. Choć sama mam duże powodzenie, żaden z moich partnerów nie był super przystojny.

Pani anonimm: wiesz, bycie dobrym dla rodziny, teściowej, rodzeństwa partnerki to trochę co innego- z nimi raczej nie przebywasz 24 h/ dobę, nie musisz się z nimi tak dobitnie dzielić partnerką.. a dziecko to dziecko- jeśli jest małe to logiczne, ze kobieta będzie spędzać z nim większość czasu i to jego potrzeby będą najważniejsze. I na pewno chciałaby wsparcia od partnera w kwestii wychowania czy opieki nad dzieckiem. Ciężko takiej babce nie móc liczyć na pomoc w każdej dziedzinie wspólnego życia zwłaszcza od osoby, z którą sypia w jednym łóżku.

Gość rolóś
Pani anonimmczy ja wiem czy muj ja bede sam i mi dziecko niebedzie nic wypominac bo nie szedłem z kobieta do łuzka bo mi tak serce kazało . najwyzej sam bede trudno . poprostu niepopieram puszczania sie a potem uznawania że wam sie nalezy wciaż wszzystko .

A ja mojej rodzonej matce nieraz powiedziałam w złości że nie jest moją matką :D a ona mi w odwecie że mogła oddać mnie do domu dziecka. Fajnie nie? Cios za cios :P A tak naprawde to kocham ją a ona mnie. W każdej nawet pełnej rodzinie zdarzają się spięcia

Gość rolóś
Pani anonimm niebył super przystojny tylko taki co miał już 10 lasek czyli przystojny chc mozesz myslec inaczej .

Ja tam nic nigdy nie miałam do dzieciatych facetów nawet jak nie miałam swojego. Bo co to za problem zająć się dzieckiem? Nie ważne czy moje czy obce. Korona mi z głowy nie spadnie jakbym okazała miłość obcym dzieciom i traktowała je jak własne

Gość Pani anonimm
12:01 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimmczy ja wiem czy muj ja bede sam i mi dziecko niebedzie nic wypominac bo nie szedłem z kobieta do łuzka bo mi tak serce kazało . najwyzej sam bede trudno . poprostu niepopieram puszczania sie a potem uznawania że wam sie nalezy wciaż wszzystko . Zdefiniuj pojęcie puszczanie się, bo chyba się zapędzasz.

Gość ale serio.........
ale ona jest Twoją matką a dla bękarta to przecież obcy człowiek

Gość ale serio.........
to tylko przypuszczenia. jakby było to byś mogła mówic, gdybyś była w związku z takim facetem

Gość Pani anonimm
Polly84 tak, ale to nadal nie jest szukanie ojca, bo szukanie ojca to patrzenie na kandydata przez pryzmat dziecka przede wszystkim i szukanie dlatego, że dziecku kogoś brakuje. Taka subtelna różnica.

Gość rolóś
ale czy jej posłuchała bys ? etam to poco ja sie mam starac pujde na dziwki zrobie sobie dziecko i potem Znajde sobie normalna dziewczyne bo mi sie należy niewazne co robiłem kiedys wazne kim teraz jestem niewazne że mam 3 dzieciaków z 3 różnym i kobietami . poco sie mam starac się byc normalnym skoro bycie nienormalnym jest przyjembne popierane przez inych i łartwiejsze ? matki samotnwe z dzieckiem itp dziwki itp można każdego kochac ale trzeba mu zaufac i zrozumiec go . ja niechciałbym w wieku 20 lat miecv dziecko i go wychowywac chyba żeby to była normalna kobieta i była by jakaś kasa na jej wychowanie .

"niepopieram puszczania sie a potem uznawania że wam sie nalezy wciaż wszzystko ". Chyba oczywiste jest, że każdy szuka dla siebie jak najlepszej z własnego punktu widzenia "partii". I każdy ma wymagania, mniejsze, większe- to chyba od drugiej strony zależy czy im sprosta i ma na to ochotę. Ja jestem zdania, że nie należy wybierać "półśrodków"- tylko szukać tak długo aż się znajdzie właściwą osobę. I każdy ma na to szansę i nic tych szans nie przekreśla, również obecność dziecka- zwyczajnie facet chyba ma wolną wole i sam wie na co się pisze.

Gość Pani anonimm
Drodzy chłopcy :-) Pewnie, nie wiążcie się z "pannami z dzieckiem", tak będzie dobrze dla wszystkich - dla Was, dla tych kobiet i ich dzieci. Tylko nie wiem, czemu tak Was boli że są faceci, którzy to robią i nie widzą w tym problemu?

Gość rolóś
Pani anonimm etam n zapedzam sie czy nie widocznie to niebyła miłość jeśli z nim niejesteś wiec spałaś z nim dla przyjemności wiec to może podlergac pod puszczanie sie tylko to jest legalne jawne . równie dobże moge poznac kobiete w 1 miesiasc zakochac sie poseksic żucić w drugi miesiac i kolejna potem wzsiaść na tej samej zasadzie i to bedzie według mnie puszczanie . choc 2 razy życiu można sie pomylić jak to mówia do 3 razy sztuka .

Gość ale serio.........
Nie boli tylko dziwi. Denerwuje jedynie taka postawa jaką prezentuje Polly

Gość Pani anonimm
12:10 [zgłoś do usunięcia] rolóś poco sie mam starac się byc normalnym skoro bycie nienormalnym jest przyjembne popierane przez inych i łartwiejsze ? matki samotnwe z dzieckiem itp dzi**i itp :-D Uważasz, więc że jestem "nienormalna" bo mam dziecko z facetem, z którym postanowiłam się rozstać? I porównujesz to do bycia dziwką ? Dyskusja na wysokim poziomie, nie ma co. Tylko te 20 lat Cię jakoś usprawiedliwia i daje nadzieję na poprawę..

"szukanie ojca to patrzenie na kandydata przez pryzmat dziecka przede wszystkim i szukanie dlatego, że dziecku kogoś brakuje." Ale "kandydat", który nie będzie miał dobrego kontaktu z dzieckiem lub takiego kontaktu w ogóle nie będzie chciał natychmiast zostanie "odstrzelony", prawda?

Gość rolóś
Pani anonimmeee mnie nic nieboli jak was ktoś kocha to niech z wami jest ale uszanuj inych zdanie np moje . że ja chce np dziewice bo np czeekała namnie i niedała sie wrobić w jakieś gówno i myślała troche w życiu czasem mogła popełnić błedy i stracic dziewictwo no trudno zdaża sie ale nech potem mnie zrozumie ze np ja jej niezechce . jednak piekbne kobieyty to wszystko wdupie maja bo ich zawsze ktoś zechce . etam szkoda sie kłucić daremnie ja świata niezmienie ani wy mnie niezmienicie dlatego bo niewidze w was dobrego przykladu . ja wybieram odpowiednie zachowania ludzi ktore pasuja domnie i doszedłem do wniosku że lepsza wredna kobieta ale uczciwa i dziewica znajaca swa wartosć niz cicha która już spała z kimś np .

Gość aspołeczny ignorant
mnie to nie dziwi, tylko denerwują mnie takie panny co na siłe chcą wmawiać nam, że przez to że nie chcemy się z nimi wiązać to jesteśmy tchórzami, że nie jesteśmy prawdziwymi facetami itp