Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lateksova

Czemu faceci myślą że jak 'panna z dzieckiem' to szuka tatusia dla dziecka ??

Polecane posty

Gość rolóś
ten co wychował dziecko jest ojcem moze i tak as ten co dał mu zycie to kim jesteś kim jest z 40 % ludzi wrecz tego świata ? kazdy sex z niemiłosci to jest podobny .

rolóś: Wybacz, ale masz 19 lat i g... wiesz o życiu, nie masz partnerki, dzieci, zerowe doświadczenie z życia w związku, a oceniasz wszystkich. Zrozum, że życia się z książek i tv nie nauczysz. Skoro jesteś pewny swoich racji, to życzę Ci żebyś z tą samą stanowczością powtórzył je za kilka lat jak już trochę przeżyjesz. Mam 10 lat więcej niż Ty i potrafię schylić głowę jeśli ktoś bardziej doświadczony mądrze i szczerze pisze o własnym życiu, nawet kiedy mam inne zdanie.

Gość rolóś
ta gówno wiem he he wiem wiecej niz ci sie zdaje i ci powiem ze nic niewnosze do życia wiec patalogia nic niewniesie do życia . inbecyl to ty jesteś skoro oceniasz inych po błedach . myślisz że jesteś koks bo masz fajnych bogatych rodziców ( moi niesa źli teraz spoko nic donich niemam kiedys było gorzej teraz ok wiec ich nieobgaduje ) i sobie szynke żresz codzienie .

Gość rolóś
niestety ale ja nic niewnosze dożycia a wy co wnieśliście ?

Skąd wiesz- z książek i tv? Jakim jesteś znawcą odnośnie samotnych mam, kobiecej psychiki i związków? |Przeżyłeś COKOLWIEK, co pozwala Ci oceniać samotną kobietę z dzieckiem?

Ten kto dał mu życie też jest Ojcem!! Tylko gdzie on jest i co to za Ojciec jak kobieta sama wychowuje dziecko?? Począć dziecko każdy prostak o cham potrafi ale podjąć się obowiązków Ojcowskich to już jest sztuka duża.

Gość rfgrgrg
ja jestem samotna mama i zadnego cwela nie chce, mimo iz moje dziecko nawet ojca nie ma nie rpzyszlo mi do glowy by meczyc sie z jakims jelopem by miec kase i by me dziekco mialo tatusia. ogarnijcie sie cwele bo do niczego nie ejsescie nikomu potrzebni jesli kobieta sama czy z dzieckiem jest rozgarnieta

Gość Pani anonimm
13:53 [zgłoś do usunięcia] rolóś inbecyl to ty jesteś skoro oceniasz inych po błedach W tym problem, że to Ty oceniasz tu innych po błędach, a teraz czepiasz się że ktoś na Ciebie spojrzał w ten sposób

Gość Pani anonimm
Jakbyś zareagował, gdyby Ci 9-latek wyskoczył z pouczającymi tekstami na temat życia? Twojego życia w dodatku, na temat tego, co ty na własnej skórze odczułeś, co sam przeżyłeś, a on zna tylko z teorii? Brałbyś na poważnie? :-) Wiedz, że dla większości tutaj Ty właśnie jesteś takim kilkanaście lat młodszym chłopcem, który związki zna tylko z teorii. Raz jeszcze apeluję o troszkę pokory z Twojej strony.

Gość rolóś
Pani anonimm mnie to nierusza tylko poco ja mam gadac skoro ty wiesz lepiej boś starsza skoro wiesz lepiej to żyj sobie w swej świadomości durnej .

Gość gość
up

Gość X77
Ponieważ każda samotna matka próbując dobrać sobie partnera już nie ocenia go po atrakcyjności, miłości/emocjach itp. tylko po tym, jak on będzie dla dziecka. Dla dziecka kobieta jest gotów nawet związać się z kimś bez miłości byle żeby jej dziecko miało dzięki temu lepiej. I szuka nie tatusia, tylko ojczyma, bo ojciec to tylko i wyłącznie ten, kto zrobił a nie ten kto tylko wychowywał. Takie są fakty i żadne głupie slogany tego nie zmienią.