Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lateksova

Czemu faceci myślą że jak 'panna z dzieckiem' to szuka tatusia dla dziecka ??

Polecane posty

Gość Pani anonimm
12:14 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm etam n zapedzam sie czy nie widocznie to niebyła miłość jeśli z nim niejesteś wiec spałaś z nim dla przyjemności wiec to może podlergac pod puszczanie sie Był to mój pierwszy partner, byłam z nim długo, kochałam go. Nie uprawiam seksu bez miłości. Ale nazywaj to jak chcesz, może być i puszczaniem się. Naiwnym jest myślenie, że jak się kogoś kocha, to wszystko będzie ok, będą żyli długo i szczęśliwie i na pewno nic a nic się nie zmieni.

Gość rolóś
Pani anonimm heh jak mówilem szybki zwiazek to dziwka i tyle co chcesz usłyszec to że jesteś pożadna i ci sie należy szacunek ?jeśli byłaś z tamtym facetem długo to ok ale jeśli krutko to niemasz poco szukac usprawiedliwienia . i nienależy popierac dziwactwa bo sie bedzie szerzyć i tyle .

Gość ale serio.........
dokładnie tak. że facet jest qtas bo ma w głowie wyjazdy i zabawę, a przecież powinien wziąć dzieciatą i mieć w głowie chowanie bękarta

Gość rolóś
ide nadwór chyba bo fajna pogoda . niema poco sie kłucic bo to tylkopowoduje to że mamy coraz gorsze kontakty miedzy ludzkie od wieków ludzie skreślali dziwki i je tępili tosamo gejów i lesbijki jakiś powód musiał być

Ja nie uważam faceta, który nie chce się wiązać ze względu na dziecko za tchórza. Chyba jest to bardziej uczciwe niż przykre konsekwencje zmuszania się do czegoś na siłę. Może nie być gotowy od razu na "pełną" rodzinę, może chcieć własne dziecko, może nie czuje się na siłach- i ma do tego pełne prawo.

Gość Pani anonimm
12:22 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimmeee mnie nic nieboli jak was ktoś kocha to niech z wami jest ale uszanuj inych zdanie np moje Szanuję Twój wybór i jak już pisałam, gdybyś postąpił wbrew sobie unieszczęśliwił byś nie tylko siebie ale i kobiete oraz dziecko. Nie wymagaj jednak, żebym szanowała Twoje zdanie na poniekąd mój temat, które jest niezgodne z prawdą. Ty nie chciałbyś mnie, bo mam dziecko. ja nie chciałabym Ciebie, bo nie lubię ludzi o takim podejściu do świata. I ok, nikomu się krzywda nie dzieje. Ale od wulgaryzmów się powstrzymaj, bo i Ciebie można kilkoma epitetami podsumować, chociażby za pisownię.

ale serio.........: No to chyba się źle zrozumieliśmy- w tamtym przypadku oni zwyczajnie minęli się w oczekiwaniach- ona chciała stabilizacji, on- zabawy. I żadna z tych postaw nie jest moim zdaniem zła, chyba, że w połączeniu.

Gość Pani anonimm
12:24 [zgłoś do usunięcia] aspołeczny ignorant mnie to nie dziwi, tylko denerwują mnie takie panny co na siłe chcą wmawiać nam, że przez to że nie chcemy się z nimi wiązać to jesteśmy tchórzami, że nie jesteśmy prawdziwymi facetami itp No widzisz, denerwują Cię takie panny, a próbujesz wyżywać się na innych, bo tutaj jak na razie wymienione przez Ciebie określenia nie padły.

Gość ale serio.........
no tak to zabrzmiało. jeśli źle zinterpretowałem Twoje słowa to spoko

Gość rolóś
Pani anonimm etam to bede prostytutka muwił i niebedzie wulgasryzm .nook ja bede sam bo mi tu pewnie życzyli co niektórzy tak . . jedna mnie zecz boli jeszcze ze dlaczego niema dziewic ? spotakałem sie z opinia ze w moim wieku czyli 19 lat niema juz dziewic dlaczego ?

Gość Pani anonimm
12:24 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm heh jak mówilem szybki zwiazek to dzi**a i tyle co chcesz usłyszec to że jesteś pożadna i ci sie należy szacunek ? Po pierwsze nie potrzebuję od Ciebie przyznania, że jestem porządna z kilku względów: -nie potrzebuję tego od nikogo, sama wiem jak jest -wybacz, ale nie jesteś dla mnie autorytetem, żeby takie słowa z Twoich ust miały dla mnie większe znaczenie -nie znasz mnie, masz zdawkowe informacje na mój temat i jeśli one tylko wystarczą Ci, żeby mnie oceniać to sam o sobie wyrabiasz kiepską opinię -mogę być i "nieporządna", , żyję tak, by nie krzywdzić siebie i innych i to mi wystarczy do szczęścia Po drugie pisałam już, że mój pierwszy związek to był związek, a nie krótka przygoda.

Gość Pani anonimm
12:25 [zgłoś do usunięcia] ale serio......... dokładnie tak. że facet jest qtas bo ma w głowie wyjazdy i zabawę, a przecież powinien wziąć dzieciatą i mieć w głowie chowanie bękarta Z tym akurat się nie zgadzam, sama lubię wyjazdy i zabawę i uważam, że nie należy rezygnować z przyjemności w życiu, wszystko można pogodzić.

rolóś: a Ty jak z którąś rozmawiasz to na dzień dobry startujesz z takim pytaniem? Czy testujesz je? Nie do nas to pytanie, na pewno jakieś są- poszukaj :) A potem módl się, żeby Wam się do końca życia układało, bo w myśl tego co piszesz drugiej szansy nie będzie.

Gość ale serio.........
no nie, nie do końca jak się ma dziecko na głowie

Gość rolóś
to powodzenia każdy ma prawo być szczęśliwy i czasem popełniać b ledy mnie tylko to boli że nigdy żadnej kobiety niemiałem eh bo jestem nieśmiały i niechciałbym jej przedstawiać rodzica heh trudno . ide nadwor na siłe wrzyciu sie kobiety nieznajdzie bo to już takie wszystko jest posrane że ho ho .

Pewnie, ze wszystko można pogodzić- gorzej jak obie strony mają totalnie odmienne poglądy, tryb życia i żadne ustępstwa nie wchodzą w grę.

Gość Pani anonimm
12:28 [zgłoś do usunięcia] rolóś od wieków ludzie skreślali dzi**i i je tępili tosamo gejów i lesbijki jakiś powód musiał być Noo... palili też kiedyś "czarownice" na stosie, a chore dzieci zrzucali ze skał. Jedno z bliźniąt też musiało stracić życie, bo ich ojcu obcinano jedno jądro by nie powtórzył błędu :-) tak tak, coś musiało w tym być :-D

Gość rolóś
Polly84 układało czy nie jeśli małożeństwo jest to co ty chcesz gdybyście sie żeniły z odpowiednimi ludźmi to niebyło by tych problemów . jakie teraz sa że nikt sie nieżeni .i każdy z każdym prawie .

Gość Pani anonimm
12:35 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm etam to bede prostytutka muwił i niebedzie wulgasryzm Będzie to pomówienie, bo ja za seks nigdy pieniędzy nie brałam, a to właśnie czynią prostytutki.

Gość Pani anonimm
* A ich ojcu obcinano jedno jądro

Gość rolóś
Pani anonimm no tak było stym poto spartanie tam robili różne rzeczy z dziećmi buy były zdrowe i jaklbyś takiego faceta teraz zobaczyła to byś gromadke dzieci chciała znim . w każdej legendzie jest ziarnko prawdy chyba że totalnie głupia jest .

Gość Pani anonimm
12:44 [zgłoś do usunięcia] rolóś Polly84 układało czy nie jeśli małożeństwo jest to co ty chcesz gdybyście sie żeniły z odpowiednimi ludźmi to niebyło by tych problemów . jakie teraz sa że nikt sie nieżeni .i każdy z każdym prawie . Młody jesteś, jeszcze możesz nie rozumieć, że nigdy nie można mieć 100% pewności, czy człowiek jest odpowiedni. A to, czy ktoś się ożeni czy nie to żadna różnica, związek i tak może się rozpaść.

Gość rolóś
Pani anonimm hymm no ok jeśli schodzimy do prawa to niejesteś ale jeśli do moralności to jaka jesteś czy sex dla przyjemności to niejest tosamo jak pobieranie opłat zaniego .

Gość Pani anonimm
12:48 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm no tak było stym poto spartanie tam robili różne rzeczy z dziećmi buy były zdrowe i jaklbyś takiego faceta teraz zobaczyła to byś gromadke dzieci chciała znim . w każdej legendzie jest ziarnko prawdy chyba że totalnie głupia jest . Nie chciałabym, o czym byś wiedział gdybyś mnie czytał uważnie, nie patrzę przez pryzmat cech fizycznych na partnera. Poza tym gromadka?? Eeee, podziękuję :-)

Gość rolóś
Pani anonimmniby madra a głupia tylko jak jest małozeństwo to wtedy to jest inaczej opinia pewnego człowieka . jesli jest sie w małozeństwie to to jakoś trzyma sie w kupie " wsensie bycie z druga osobą a jeśli niema małożeństwea to byle jaka kłutnia i głupia laska odejdzie od faceta bo on jej niekocha bo sie kłuci z nią ;/

A jak ocenisz czy ktoś jest odpowiedni? Mało ludzi się na tym ocenianiu przejechało? Naprawdę myślisz, że ktoś pakowałby się w małżeństwo wiedząc, że druga połówka ma więcej wad niż zalet? Łatwo sie spotykać na randki i do kina, organizować piękne weselisko i snuć plany na przyszłość- ale tak naprawdę jedynie wspólne życie i upływający czas wszystko weryfikuje. Można powiedzieć rozwodnikowi/ rozwódce, że popełnili błąd, źle wybrali itp.- myślisz, że teraz tego nie wiedzą? A myślisz, że stojąc przed ołtarzem mogli to przewidzieć?

Gość Pani anonimm
12:49 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm hymm no ok jeśli schodzimy do prawa to niejesteś ale jeśli do moralności to jaka jesteś czy sex dla przyjemności to niejest tosamo jak pobieranie opłat zaniego . A kto CI powiedział, że ja uprawiałam seks dlatego bo chciałam mieć przyjemność? Pisałam już, jakie pobudki mną kierowały. Nie chce Ci się przeczytać dokładnie, co ktoś ma do powiedzenia, ale pierwszy jesteś żeby rzucać epitetami, od których ja się w stosunku do Ciebie powstrzymuję, choć aż korci żeby pewne tutaj wystosować.

Gość rolóś
Pani anonimm eh niepatrzysz przez pryzmat wygladu czyli jak bede wazywem chorym i bede tylko gadał to bedziesz mnie np kochac bo niepatrzysz na wyglad wiesz niegadaj głupoty kazdy patrzy na wyglad teraz kwestia w ilu stopniach moze troche mniej ale moze i wiecej . etam gromadka dzieci czemu nie ? by była fajna zabawa i by sie nienudziło w zyciu wkońcu to najlepsza żecz jaka może ludzi spotkać .

Gość rolóś
Naprawdę myślisz, że ktoś pakowałby się w małżeństwo wiedząc, że druga połówka ma więcej wad niż zalet? jak otym wiedzieli to poco sie żenili . rozwódka etam niema czegos takiego . małożeństwo jest na całe życie i tyle niepoto pan bóg wymyslił ślub by krzywdzić ludzi masz list sw pawała jaka jest miłosć kieruj sie nim a na 90% wybierzesz dobrze tylko czy dasz rade ?

rolóś: Sorry, ale nie wmówisz nam, ze Ty na wygląd nie patrzysz, bo każdy to robi. I chyba logiczne skoro się szuka partnera/partnerki, a nie kolegi/ koleżanki.