Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lateksova

Czemu faceci myślą że jak 'panna z dzieckiem' to szuka tatusia dla dziecka ??

Polecane posty

Gość Pani anonimm
12:52 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimmniby madra a głupia tylko jak jest małozeństwo to wtedy to jest inaczej opinia pewnego człowieka . jesli jest sie w małozeństwie to to jakoś trzyma sie w kupie " wsensie bycie z druga osobą a jeśli niema małożeństwea to byle jaka kłutnia i głupia laska odejdzie od faceta bo on jej niekocha bo sie kłuci z nią ;/ Mylisz się chłopcze, masz bardzo naiwne podejście do tych spraw, możesz się kiedyś na nim mocno przejechać. Gdybym wzięła ślub z ojcem mojego dziecka nic by to nie zmieniło, oprócz tego że byłabym rozwódką. Owszem, jest wiele kobiet szczególnie w tych troszkę starszych pokoleniach, które są nieszczęśliwe, bite, poniżane, zdradzane etc. ale są z oprawcą dalej , bo to MĄŻ. Ich problem, ja współczuję, ale ich błędu powielać nie zamierzam. Trochę pokory, masz tylko 19 lat , a uważasz, że wszystko o życiu wiesz i będziesz uczył życia osoby dużo bardziej od ciebie doświadczone.

Gość Pani anonimm
12:55 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm eh niepatrzysz przez pryzmat wygladu czyli jak bede wazywem chorym i bede tylko gadał to bedziesz mnie np kochac bo niepatrzysz na wyglad Nie, nie będę Cię kochać. Właśnie przez to twoje gadanie :-D Gustuję w ludziach o wysokim poziomie świadomości. I nie wmawiaj mi na co ja patrzę, bo znam siebie lepiej.

Gość Pani anonimm
12:55 [zgłoś do usunięcia] rolóś etam gromadka dzieci czemu nie ? by była fajna zabawa i by sie nienudziło w zyciu wkońcu to najlepsza żecz jaka może ludzi spotkać . Widzisz, dla Ciebie ludzie to odbitki xero i tutaj leży problem twojego niewłaściwego , bo stereotypowego postrzegania innych.. Wszystkie panny z dzieckiem to na pewno dziwki, każdy człowiek patrzy na wygląd, a każdemu człowiekowi do szczęścia potrzebna gromadka dzieci.

Gość rolóś
Polly84 no mówie otym można wybrać brzydsza kobiete ale normalna ale niecalkiem brzydka bo nieda sie kochać brzydkiej kobiety każda to może osiagnać jeśli będzie chcieć . prócz 3% wyjatków bo sa takie . podstawa to rozum jeśli sie ma normalny . list św pawła tam masz cala miłość opisana i serce czyli wyglad bys sie podobała komuś i bys sie zakochał choc to jest mniej ważne ale dobże jak jest pociag do pratnera tak 25% to zwiazku . jest

Gość rolóś
Pani anonimm to poco byłaś z tym facetem widocznie niekierowalaś sie rozumem i zaszybko poszłaś do luzka a jeśli już tak długo czekał hym to może by było inaczej może gdybyś z ślubem mu wyskoczyła to by sie wycofal ?

Gość rolóś
Pani anonimm ja jestem świadomy swojego życia i temu niema dzieci naboku . np choc różnie bywa w życiu i moge kiedyś miec ale nop puki co dobże sie trzymam i szanuje .

Gość Pani anonimm
12:59 [zgłoś do usunięcia] rolóś Naprawdę myślisz, że ktoś pakowałby się w małżeństwo wiedząc, że druga połówka ma więcej wad niż zalet? jak otym wiedzieli to poco sie żenili . rozwódka etam niema czegos takiego . małożeństwo jest na całe życie i tyle niepoto pan bóg wymyslił ślub by krzywdzić ludzi masz list sw pawała jaka jest miłosć kieruj sie nim a na 90% wybierzesz dobrze tylko czy dasz rade ? No widzisz, wiedząc o przewadze wad nie pakowałby się ,ale właśnie o to chodzi, że tego wiedzieć nie można, bo niektóre wady albo są skrzętnie ukrywane, albo po prostu pojawiają się z czasem. Ja Cię odsyłam do Biblii, znajdziesz tam przyczynę, dla jakiej Bóg usprawiedliwia porzucenie swojej żony/męża. Oczywiście Kościół o tym głośno nie mówi i w prawie kanonicznym tego wyjątku nie znajdziesz. Nic dziwnego, skoro wyszło spod ręki człowieka i to w takich a nie innych czasach.

Gość rolóś
a pozatym sa szcześliwe małozeństwa wiec oni jakoś dali rade aczemu ty np niedałaś rade ? i ja puki c bo poprostu ja jestem wsciejły nawas i temu nie a ty ciekawe czemu ?

Gość Pani anonimm
13:09 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm to poco byłaś z tym facetem widocznie niekierowalaś sie rozumem i zaszybko poszłaś do luzka a jeśli już tak długo czekał hym to może by było inaczej może gdybyś z ślubem mu wyskoczyła to by sie wycofal ? Dziecko drogie :-D Słyszysz głosy, czy co? Bo co chwilę przytaczasz tutaj fakty z mojego życia, które nie miały miejsca. Skąd je bierzesz? Nie, nie poszłam szybko do łóżka. A ślubu to on bardziej chciał, niż ja. perspektywy czasu cieszę się, że nie uległam.

Gość rolóś
Pani anonimma ty jesteś feministka ? nie odbitki ksero a dzieci to najwiekszy skarb jaki może miec kobieta a nie praca no i siostra zakona to druga wersja . no i czaseem bycie samemu a inych opcji niema . i kropka . a co do dzieci to najwiekszy skarb jaki mkoże miec w gównianym swoim życiu i tyle mozesz inaczej gadac ale sie mylisz na 100% co ci zostanie jak bedziesz stra baba ferarui w garazu ciakwae czy ono cie nakarmi jak bedziesz chora czy kochanek ci pomoże jak bedziesz chora ?a co jeśkli maz umrze skim zostaniesz dzieci potem tylko zostaja koleżanki nie bo one juz tez stare sa .

Gość rolóś
Pani anonimmjaśli cie okłamywał przed ślubem to go możesz zostawic i miec w dupie . ;)

Gość Pani anonimm
13:11 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm ja jestem świadomy swojego życia i temu niema dzieci naboku . np choc różnie bywa w życiu i moge kiedyś miec ale nop puki co dobże sie trzymam i szanuje . Nie o świadomość własnego życia mi chodziło i w tym jest problem, że nie rozumiesz nawet o czym ktoś do Ciebie pisze.

Gość rolóś
Pani anonimm tak chciał ślubu a ty nie czyli widocznie jesteś głupia tepa debilka myślaca dupa a nie tym co bylo by dobre dla dziecka . tak przypuszczam bo nieznam twego żecia ale skoro ślubu chciał a ty uznałaś w swych uczuciach że go niekochasz ale spłaś z nim to bezmyślnie postpiłaś .

Gość rolóś
Pani anonimm bo zadużo piszesz izadużo osób .

Gość Pani anonimm
13:16 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimma ty jesteś feministka ? nie odbitki ksero a dzieci to najwiekszy skarb jaki może miec kobieta a nie praca no i siostra zakona to druga wersja . no i czaseem bycie samemu a inych opcji niema . i kropka . a co do dzieci to najwiekszy skarb jaki mkoże miec w gównianym swoim życiu i tyle mozesz inaczej gadac ale sie mylisz na 100% co ci zostanie jak bedziesz stra baba Nie jestem feministką, nie angażuję się w ten ruch. Ja nie pisałam, że dzieci nie są skarbem i radością, bo sama uważam że tak jest. Z tym, że ja nie chciałabym gromadki. Nie widzisz różnicy? Poza tym wiem, że są kobiety które nie chcą mieć dzieci i się do tego nie nadają i nie uważam, że ich życie jest puste. Widzę, że masz utylitarny stosunek do posiadania dzieci - dobrze jest mieć dzieci, żeby ci na starość pomagały :-D Jakie to biedne mentalnie....

Gość Pani anonimm
13:17 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimmjaśli cie okłamywał przed ślubem to go możesz zostawic i miec w dupie . Nie, nie ma takiej przyczyny, Ty mówisz o czymś zupełnie innym - o powodach do unieważnienia małżeństwa, które z resztą nie mają swoich źródeł w Piśmie Świętym, a są tworem czysto ludzkim. Przyczyny, o jakiej wspomniałam zapewne nie znasz, bo jak widać pędem owiec podążasz i nie myślisz samodzielnie, nie szukasz wiedzy u źródeł.

Gość rolóś
ja chce tylko miec dziewczyne nicv wiecej lesbijek feministek gejow transwestytówq niepopierram i mówie nie ! matka z dzieckiem moga popełniac błedy niesa dziwkami bo sa matkami ale jeśli to był szybki zwiazek to byc może . choc zreszta pocvo sie starac byc fajnym skoro to niema znaczenia dla inych kiedys do burdelu pujde i też bedzie trudno

Gość Pani anonimm
13:19 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm tak chciał ślubu a ty nie czyli widocznie jesteś głupia tepa debilka myślaca d**a a nie tym co bylo by dobre dla dziecka . tak przypuszczam bo nieznam twego żecia ale skoro ślubu chciał a ty uznałaś w swych uczuciach że go niekochasz ale spłaś z nim to bezmyślnie postpiłaś . Hahaha a to mnie rozbawiłeś, na pewno dziecku potrzebny byłby ślub nasz, a później rozwód, tak na pewno czułoby się lepiej :-D Wiesz, instytucja ślubu nie ma w dzisiejszych czasach wiele wspólnego z miłością, nie muszę brać ślubu żeby udowodnić, że kocham, tak jak wiele ludzi ślub bierze nie kochając.

Gość rolóś
Pani anonimm biedne mętalnie no może i tak ale jaka ty bedziesz biedna kiedy bedziesz chora a nikt ci niepomoże ehh jaka bedziesz biedna .

Gość rolóś
Pani anonimm glupoty gadasz widocznie kochać nieumiesz skoro chcesz rozwód brać może ty miałaś wady nie że zwalasz wszystko na fasceta takie głupie gadanie . ty go zostawiłaś i masz satysfakcje stego ?

Gość rolóś
z fotki

Gość Pani anonimm
I jeśli tak śmiało posuwasz się do inwektyw to i ja coś Ci powiem. Wspomniałeś o alkoholizmie swoich rodziców/rodzica. Sama jak nie oceniam kobiet przez pryzmat tego, czy są samotnymi matkami, tak nie ocenię i Ciebie przez pryzmat tego, kto Cię wychowywał ale są tacy równi Tobie, którzy na podstawie takich faktów oceniają ludzi. Usłyszałbyś od nich, że jesteś gorszy, jesteś nikim, jesteś zerem, że nic dobrego z domu nie wyniosłeś, a co za tym idzie nic dobrego światu nie dasz, więc po co żyjesz? A i po sposobie wypowiedzi można by napisać, ze jesteś debilem i idiotą bo nie dość, że popełniasz karygodne błędy ortograficzne, to jeszcze nie potrafisz sklecić poprawnie krótkiej wypowiedzi. I co Ty dziecku przekażesz? Nie jest to moje zdanie,jeszcze raz zaznaczę. ja musiałabym wiedzieć o Tobie dużo więcej, żeby się posunąć do oceniania Ciebie. Po prostu pokazuję Ci jak wygląda takie ocenianie ludzi z góry, stereotypowo. Poczytaj sobie trochę tych listów Jana Pawła, może zastanowisz się następnym razem, zanim tak łatwo przyjdzie ci obrazić drugą osobę.

Gość rolóś
ide narazie mam swoje zdanie i tyle . niemam kobiety bo mam chore podejście dożycia i złe zdanie . no ale cóż stego skoro ktos jest w internecie debilem to w realu podobnie choc muwi sie ze w internecie sa ini ludzie a według mnie jak ktośgra debilem to jest podobny w realu .

A chociażby nawet szukała!! To czy to coś złego?? Rodzina powinna być w komplecie. Ojciec Matka i dziecko. A prawdziwym Ojcem jest ten kto wychował dziecko a nie kto poczoł

Gość Pani anonimm
13:28 [zgłoś do usunięcia] rolóś Pani anonimm biedne mętalnie no może i tak ale jaka ty bedziesz biedna kiedy bedziesz chora a nikt ci niepomoże ehh jaka bedziesz biedna . Zaraz zaraz, przecież jak na razie to ja dziecko mam, a Ty nie więc o czym piszesz? :-D Przykro by mi z resztą było gdyby się okazało, że moja moi rodzice zdecydowali się na mnie, bo chcieli mieć kogoś do pomocy na starość. A co , gdybym urodziła się chora i to oni do końca życia mieliby mi pomagać? POza tym weź pod uwagę, że teraz świat jest globalną wioska, młodzi ludzie rzadko zostają w swoich rodzinnych miastach i co wtedy? I nigdzie nie napisałam, że chcę rozwód, na prawdę postaraj się czytać ze zrozumieniem, bo tłumaczenie Ci z polskiego na polski staje się pomału irytujące. I nie mam satysfakcji z faktu, że zostawiłam faceta. Wiem jednak, że to była dobra decyzja, dla wszystkich.

Gość rolóś
Pani anonimm ta obrazić wy macie wszyscy tyle uczuć ha ha kit na kułkach gdybyscie maiału uczucia to byscie niegadały że sie tniecie czy że umieracie czy nie wyśm,iewalibyście inych ludzi czy nie obgadywali no może i stereotyp ale taka prawda bo pataklogia nic do życia niewniesie myslałem już o samobujstwach jednak stwierdziłem ze niemożna i tyele . czy obrazam ciebie może i tak ale niestety czasem trzea by ktoś zrozumiał swój bład .

Gość rolóś
Pani anonimmmasz dziecko ale moze równie dobze cie zostawić i stwierdzic ze wyrodna matka jesteś i cie oleje /