Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaja8274

Syn obraził się, bo będzie miał rodzeństwo.

Polecane posty

Gość wina dziadka raczyj
😴 szkoda, że równie merytorycznie nie odpisałaś Swołoczy debilu :classic_cool: Jeszcze dłuższą sobie tę stopkę walnij :classic_cool: Jesteś głupsza niż ustawa przewiduje :D 🖐️

Gość jacobs - uwielbiam!!!
No i sprawa się rypła, prowokacja to była, dajcie już spokój :D a zwłaszcza ty sweet dreams, jakiś powód musi być, że nikt cię tu na forum nie lubi:o

Gość sweet dreams po kafeterii
chodzi plota, że odpisujesz sobie sama na posty, zdementujesz to czy to prawda? :classic_cool:

Gość kaja8274
To o prowokacji napisał podszyw. Tak, jeździmy na wycieczki rowerowe, co w tym złego? Rozumiem, że to przytyk do naszej "biedy", bo samochodu faktycznie nie mamy - nie jest nam potrzebny. Dalsze odległości pokonujemy pociagiem lub autobusem i zyjemy:) Co do nauki, to planuję kupić synowi takie biurko-łóżko - że łóżko jest na górze, a na dole biurko i zasłonić zasłonka lub parawanem albo spiące dziewczyny albo uczącego się syna.

Gość słiti podobno pregrywasz
na f23, czy to prawda, że jesteś tam rodzynkiem wśród stada stulejów? :classic_cool:

Gość zainwestuj w beczki po
kapuście, będą mieli większą izolację :classic_cool:

Gość gggghhgh
:D:D:D

Gość ???...???....?.?
przeciez parawan nie stlumi halasow:O

Gość Zainwestuj w beczki
Dobrze mowi.

Gość kaja8274
Przecież chodzi o światło. Jakie hałasy podczas snu czy nauki, no litości.

Gość kgjkjhkjhkj
jkljlkl

ja jestem takim dzieckiem, które nie miało swojego kąta. tzn. miało, do czasu urodzenia jednej siostry, a potem jeszcze następnej. różnica wieku między nami jest spora, obie się urodziły, gdy już chodziłam do szkoły. krótko cieszyłam się swoim pokojem. mieszkałam z jedną siostrą, druga spała w pokoju z rodzicami. całe mieszkanie miało ok. 45 m2. jak chciałam pozbierać myśli, to szłam do WC skąd mnie szybko przeganiano, bo przy piątce domowników co chwila komuś się chciało sikać. skończyłam LO ze świadectwem z paskiem, potem zrobiłam magistra i wyprowadziłam się z domu. takie życie było dla mnie doskonałym środkiem antykoncepcyjnym. teraz mam już 41 lat i wciąż jestem zdeklarowaną BZW (bezdzietna z wyboru).

Gość merdasa
kaja nie produkuj się przed debilami!

Gość przeczytałam jakieś 3 strony
tego tematu, więcej nie dałam rady tych głupot czytać. Gratuluję ciąży:) Myślę, że dziewczynki spokojnie możesz dać do syna. Sama miałam pokój z bratem i jakoś daliśmy radę chociaż się nigdy nie dogadywaliśmy i dzieliliśmy pokój jak się da. Możesz też przedzielić pokój parawanem albo ścianką gipsową. Możesz nawet zrobić z tego pokoju dwa osobne tyle że malutkie. zrobić mini korytarzyk byleby przejść i dwa osobne wejścia do syna i do dziewczynek. drzwi normalne lub przesuwane. Kartongips wiele kosztować nie będzie.

Gość Zainwestuj w beczki
A wiesz, ze noworodki / niemowleta nie chca spac na zawolanie? I jak sie bedzie chlopak uczyl?

Gość Zainwestuj w beczki
"tego tematu, więcej nie dałam rady tych głupot czytać. Gratuluję ciąży Myślę, że dziewczynki spokojnie możesz dać do syna. Sama miałam pokój z bratem i jakoś daliśmy radę chociaż się nigdy nie dogadywaliśmy i dzieliliśmy pokój jak się da. Możesz też przedzielić pokój parawanem albo ścianką gipsową. Możesz nawet zrobić z tego pokoju dwa osobne tyle że malutkie. zrobić mini korytarzyk byleby przejść i dwa osobne wejścia do syna i do dziewczynek. drzwi normalne lub przesuwane. Kartongips wiele kosztować nie będzie." Juz sie patologia co zyla / zyje na kupie zleciala....

żebyście chociaż byli zabawni to może i bym się pośmiała, a tu nuuuda, żenada i w dodatku, co niektórzy to nawet własnej riposty nie umieją użyć ("jesteś głupsza niż ustawa przewiduje") 💤 a stopkę, kto wie, może i zmienię na dłuższą :classic_cool:

Gość gggghhgh
Tak, tak, utwierdzajcie ja dalej w przekonaniu, że ich sytuacja jest normalna, komfortowa, a baba nie ma sobie nic do zarzucenia :D Jesteście nieźle pieprznięci, może sprzedajcie swoje większe chaty, przeprowadźcie się z dziećmi do kawalerki, a swoje M wynajmijcie i odkładajcie na studia/emerytury, skoro mieszkanie w tyle osób na takim metrażu to samo szczęście i żaden problem :D Gdyby głupota umiała latać... :D

"A wiesz, ze noworodki / niemowleta nie chca spac na zawolanie? I jak sie bedzie chlopak uczyl?" nie no, na pewno autorka nie wie, ale dobrze, ze tu jesteś i jej napisałaś! co za ulga!

Gość przeczytałam jakieś 3 strony
patrzę na ten twój plan i myślę że ja wlaśnie bym tak zrobiła... - od wejścia do pokoju w lini poziomej postaw ścianke działową, w niej drzwi, jedne do dziewczynek drugie do syna. Pokój przedziel na pół. Kwestia tylko jak wygląda sprawa z oknem....

Gość gggghhgh
A ty Sweet Dreams niebardzo wiem po co tu piszesz, wśród tej hołoty, tacy jak ty raczej powinni pisać na zajebisci.pl, co?

Gość sweete mieszka pewnie w
kartonie pod wisłostradą, więc jest empatyczna jak nikt inny :classic_cool:

gggghhgh> tak tak, gdyby głupota umiała latać, to już dawno byś odfrunęła :O kto tu pisze? banda baranów :O nikt nie wpiera, że sytuacja autorki jest komfortowa, ale chyba to jeszcze nie powód, żeby rzucić się z mostu, ona nie zamierza zajść w ciążę, tylko już jest w ciąży, a to ogromna różnica! stało się i się nie odstanie, więc trzeba przetrwać i takie pierdolenie, że mamy sprzedać swoje duże mieszkania i zamieszkać w kawalerce na znak poparcia i zrozumienia sytuacji, to po prostu pierdolenie aby pierdolić :O mam wrażenie, że niektórzy tu piszący są tu po to, byle komuś móc ubliżyć, po kimś pojechać, żeby to jeszcze robili jakoś na poziomie, a tak, to z kim ta dyskusja? nie ma co dyskutować z idiotami, bo zniżą nas do swojego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem!!! (cytat) 🖐️

Gość sweet dreams ilu miałaś
partnerów seksualnych? nie licz chomików dżungalskich, o tym byłosobny temat :classic_cool:

Gość gggghhgh
nie ma co dyskutować z idiotami, bo zniżą nas do swojego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem!!! x nie tak brzmi to powiedzenie więc to nie ten cytat, ale pewnie to za dużo jak na twój ciasny mózg, aby wyszperać w wujku googlu jak brzmi ono w oryginale :classic_cool: ciao ćwierćmózgu :classic_cool: 🖐️

nie tylko hołota tu siedzi, można też spotkać normalne, myślące osoby. Co do mnie, to nigdy nie uważałam się za lepszą, mimo, iż miałam więcej. Mnie brakowało zżycia z rodziną. W wielkim domu mogliśmy się czasem przez cały dzień mijać. Nieważne, nie będę nikogo przekonywać, ale też uważam, że nikt nie ma prawa obrażać i ubliżać autorce za to, że zaszła w ciążę żyjąc na tak małym metrażu! A to co tutaj poniektórzy reprezentują to dno!

Gość mama dziewczynki82
autorko nie przejmuj sie głupimi wpisami. Bedzie dobrze zobaczysz.:) Teraz dbaj o siebie żebyś szczęśliwie donosiła ciąże i dzieci były zdrowe. Nie wy pierwsi i nie ostatni jesteście w takiej sytuacji. Życzę Tobie i Twojej rodzinie wszystkiego dobrego.

Gość zamilcz już
🖐️

cytat brzmi : Nie dyskutuj z idiotą, bo sprowadzi cię na swój poziom i pokona doświadczeniem, ale chodziło mi o przekaz a nie wklepanie słowo w słowo w klawiaturę no co jeszcze? moi partnerzy seksualni? a po co ci to? ani ze mnie dziwka ani dziewica, także mało ciekawy temat 💤

nie jesteś dla mnie kimś, kogo chciałabym i mogłabym słuchać także co najwyżej sam możesz się dostosować do swojego polecenia 🖐️