Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Love

Moj kot jest chory - co to moze byc?

Polecane posty

nie zesraj sie psychicznie chora kobieto z wymyslonym dzieckiem Ofelka Idz lepiej, wyjdz na dwor i nakarm zwierzeta bo pod walami sniegu pewnie ciezko im cos znalezc

Gość Noxelia
mogliśmy cio wysłac kukło ale nie poprosiłas o pieniadze na ratowanie kota :o

Gość Noxelia
Rasputin lepszy niż mały gruby łysy Filip :D

Gość _podczytywaczka_
Ludzie, opanujcie się...:(

uwazam temat za zamkniety jesli chodzi o kota po wypadku, nie mam zamiaru z Wami dyskutowac na jego temat bo jestescie podli i wredni! o o Ignoruje wiec od teraz wszystkie posty dotyczace tego wlasnie kociaka

Gość hgnftyhfty
Ignorujsz bo ktoś ci powiedział prawdę? Nie zdziw się jak ktoś ci mordę rozjedzie i zostawi w ramach "współczucia" ktore ty prezentujesz. Sczerze? Mam nadzieje że twój kot umrze bo wątpie że ma z tobą dobrze. Lepiej mu będzie martwym niż z taką kretynką jak ty.

moj kotek ma sie ze mna bardzo dobrze, ten kociak to takie moje male dziecko, to on czeka na mnie, cieszy sie gdy mnie widzi, tuli sie do mnie, spi ze mna, kapie sie ze mna, bawi sie ze mna, rozmawia ze mna, lize mnie po nosie, robi wrumwrum gdy go biore na rece - to on siedzac w boksie pozwala mi sie dotykac, karmic, zmieniac opatrunki, mierzyc temperature, podawac antybiotyki - lekarze sobie z nim nie radza - tylko do mnie ma zaufanie, nawet do mojego faceta nie ma takiego zaufania jak do mnie Kazdy siersciuch tak ma - lekarz juz nie raz mi to mowil - wy mozecie w to wierzyc badz nie, nieinteresuje mnie to nie zyje wsrod Was, to ze sa tutaj ludzie ktorzy zmyslala bajeczki to juz nie moja sprawa Ja nie potrafie klamac, gdybym potrafila sklamabym i napisala ze z kociakiem wszystko jest ok i ze znalazlam mu nowy dom - tylko po co? mozecie po mnie jechac, Bog wie jakie mam serce i zaden z Was mnie tymi slowami nie zniszczy, choc nie powiem takie klamstwa i oszczerstwa bola bardzo - nie macie pojecia z jaka osoba macie doczynienia

Gość hgnftyhfty
Właśnie pokazałaś z jaką osobą mamy do czynienia - z bezduszną suką.

Gość szczerze? to
mi sie wydaje ze ty wszystko robisz na pokaz i nawet podswiadomie szukasz aprobaty. :o I jeszcze jedno.. .czlowiek ktory jest dobry nie musi tego mowic bo to widac a Ty wszedzie piszesz na swoj temat pochlebiajaco. FACET CIE NIE DOwARTOSCIOWUJE?!

oby wiecej bylo na swiecie takich bezdusznych suk - swiat bylby wtedy lepszy o o niech ci sie wydaje

Gość keep calm and take my money
a mozesz sie jakos dowiedzieć co z tym potrąconym kotkiem?

Gość co za błazenada
sama siebie zachwala jaka to jest dobra, cyrk :D najczęściej ci co najgłośniej krzyczą najmniej robią. Nie dziw się Lady Love, że ludzie źle cię odbierają, bo wzbudzasz złe emocje i jakoś nie widzę w tobie skromnej osoby o złotym sercu a jedynie krzykaczkę i błazna, który się przechwala.

nie ja jedna pisze tutaj o pomocy, ale doczepic oczywiscie musieliscie sie mnie, gdybym wam zyczyla smierci, choroby i zdychania bog wie gdzie ciekawe jakbyscie mnie odbierali, bo ja widze ze noxa, mimo ze pisze takie glupoty jest tutaj jakims bostwem ;) zli ludzie zawsze mieli lepiej - ale tylko tutaj na ziemi, wszystko Wam sie ukroci jak kiedys przyjdzie na Was pora

Gość wkurzona pomarańczowa
A kim ty jesteś by oceniać kto jest dobry a kto zły? Nie znasz tutaj nikogo i nie wiesz jak kto żyje, nawet taka Noxa mimo niezrównoważenia może być dobrym człowiekiem. Ale ty chyba uważasz, że jesteś królową dobra jedyną a my wszyscy źli :D Zastanów się, bo dla mnie jesteś tylko na pokaz.

pozatym robicie z igly widly, nie czytacie calego topiku tylko urywki, nie napisalam nic zlego, jak chcecie sie odezwac czytajcie ze zrozumieniem od poczatku i pozniej sie wypowiadajcie o o a teraz zmiana tematu, znacie jakies dobre firmy - nie mowie o royal canin, ktore tez maja produkty specjalne dla kota z problemami - chodzi mi o jakies karmy gastro-intestinal

Gość iuyjfcff
wszystko Wam sie ukroci jak kiedys przyjdzie na Was pora 0000000000 tu widac twoja zazdrosc i zlosliwosc dla mnie to akurat ty jestes zlym charakterem i wygrazasz jeszcze nikt dobry nie wygraza innym :o :o

Gość olaboga;)
Noxa jest jaka jest ale zawsze bronila zwierzat tu na forum

a skad Ty mozesz wiedziec ze ja jestem zla? to wy mnie obrzuciliscie blotem, zapomialas juz? ja mam sie tylko przygladac i czytac te pierdoly na swoj temat, tak? otoz nie! ja tez mam uczucia!

gdybym byla zlosliwa napisalabym inaczej, ale to wy przeciez kierujecie swoim zyciem - a zdanie to bylo kierowane dla wierzacych

;[

Lady ta rade się dowiedziec co z tym kotkiem?

Gość ugalna
skoro jestes wierzaca to czeka cie praca nad soba bo dobrym czlowiekiem to ty na pewno nie jestes lady love

da, ale juz nic Wam nie napisze.. moge tylko powiedziec ze nie zdechl w kartonie - nic wiecej nie napisze, bo znowu rozsieje wojne

tyle chociaż dobrze :(

Gość niipiinp
Innym wytykasz a sama jestes zlosliwa i zazdrosna tak sie nie zachowuje osoba wierzaca. W dodatku te samouwielbienie i samo wychwalanie, porazka

Gość bthrtyht
Pewnie pojechałaś i kota dobiłaś, o dobroduszny człowieku! Hitler też uważał się za dobrego człowieka i też twierdził, że gdyby było więcej ludzi takich jak on świat byłby lepszy.

dajcie jej spokój! zrobiła co mogła, kotkiem widac ktoś się jednak zajął z tej instytucji

ja sie tylko bronie przed takimi szkodnikami jakimi wy jestescie - Was bym zostawila na ulicy, czuje do Was wstret! Jestescie najgorszymi stworzeniami na ziemi - nie mam zamiaru z Wami pisac Ide zobaczyc swojego kota