Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kotka 33

Wesele Szwagra

Polecane posty

Gość faktycznieeeeeeeeeee
serwis po wuju!!!!!!!!!!

Gość No super ten serwis
Leżę i kwiczę poprostu :) ale musieli mieć młodzi ubaw jak zobaczyli.. W dobrym guście jest prezent (nieważne, przedmiot czy pieniądze) który jest wart tyle, ile młodzi zapłacili za miejsce w restauracji. Ten prezent świadczy niestety o braku szacunku i wychowania drapieżnej kocicy. I jeszcze drogi się wydaje?! Kotka, mąż i 2 dzieci - 4 osoby przyszły na wesele, wypada więc po 17.50 od osoby. Wstyd by mi było..

Gość na bank@@
juz nawet nie przeliczajac kosztow bo zalozmy ktos faktycznie nie ma,ale isc do brata -szwagra z takim "serwisem"??? a maz na stanowisku...tia :/

Gość Wyszło szydło z worka
No i się wydało :D kotka ma niby męża na stanowisku ale to stanowisko chyba w tesco na kasie.. Nie wyśmiewam tego że komuś się może gorzej powodzić (na co wskazuje np. biadolenie przy wydaniu 70 zł za zabawę i full jedzenia dla 4 osób, bazarowa szmacianko - sukienka czy idea kolekcjonowania śniegu :D) ale niech kotka w końcu przestanie tak pluć jadem!

Gość upsssssssssss
10:42 [zgłoś do usunięcia] Kotka 33 Co ty Peowcu piszesz? Tylko dzięki Kaczyńskiemu możemy poprawić sytuację w Polsce. Telewzija Trwam to jedyna Polska Telewizja dla ludzi którzy chcą prawdy i ty tego nie zrozumiesz. Za komuny też zabraniali katolikom wiary Nie jestem Lemingiem! Alleluja i do przodu http://www.voila.pl/193/gg1jg/?1 pyszne ale kaloryczne http://www.voila.pl/203/nft2j/?1 http://www.voila.pl/160/ois55/?1 Wesele Szwagra 13.04.2013 KAŻDY CHŁOP KRĘCI SOBIE HULA HOP

Gość Odpowiedź powyżej
Rany boskie.. :o dobrze że ona się w średniowieczu nie urodziła bo byłaby chyba najsłynniejszym krzyżowcem.

Gość kkk444
czego się podniecacie, widać, że to jakiś projekt.

Gość KokoSzalen
Hahah no to musi być jakiś projekt :D może ktoś prace mgr pisze i sobie wymyślił " Kotkę 33" , teraz już serio nie wierzę , że ona jest prawdziwa !

Gość TakaONA89
Widać, że ona to pisze specjalnie, nikt normalny się tak nie zachowuje !

Nie wiedziałam, że aż takie chamstwo panuje. Nie macie co robić tylko w cudzym życiu grzebać? To co ja robię, jaki dałam serwis to jest moja sprawa a nie wasza!!!! Tak słada się że zbieram śnieg czy deszczuwkę bo jest mi łatwiej utrzymać czystość, a nie chce płacić za wodę. Mam 300 m dom, a to co mój mąż robi jest moją sprawa. Wy mnie umiecie postawić pod scianą i pokazywać błędy? A wy co zrobiliście w tym momencie no co? Umiecie tylko atakować i nic więcej.

Każdy zbiera słomki, czy serwetki z lokalu. Są za darmo to biorę. Jeszcze jedno uważacie, że jestem gorsza od was bo zbieram deszczuwkę czy śnieg? to wam gratuluje. Kolejny atak w moim kierunku

Gość BUZIACZEK244
Miałam taką koleżankę która identycznie zachowywała się jak kotka33 czyli kościół i wiara na pokaz, brak gustu. Udawała że jest przy kasie ale gówno miała. Kotka jest taka sama

Gość Srututututututututu.....
Czyli tak, przez całą pierwszą stronę pisałaś że nie wiemy ile dałaś za serwis i nie mamy Cię prawa oceniać. A tu wychodzi że serwis za 69 zł. Czyli na osobę nie daliście nawet 20 zł. Twój mąż na prawdę pożałował pieniędzy dla brata... Ty swoim siostrom też tyle dałaś? Czy może nic?

Gość Srututututututututu.....
Ciekawe czy żona Twojego szwagra nie odwiedza kafeterii. Ale by było jak by trafiła na ten temat.

Ty Szmato ty masz jeszcze odwagę powiedzieć co nie podoba się na weselu? Ja bym pod ziemię się zapadła gdybym z takim serwisem wyskoczyła. Nie masz wstydu, nie przyjmujesz negatywnych opini! Jesteś chamska, wredna dla innych! Widziałam jak dziś lasce napisałaś że ma nieudaczników rodziców. Ktoś powie A Ty zawsze powiesz B. Nie uznajesz sprzeciwu, innego zdania. Chcesz wszystkich rozstawiać po kątach

Gość czegoś tu nie rozumiem
Nie mam dziecka. 10 lat jesteśmy razem i wali mnie to, co o tym myślą inni. Założę taką suknię, jaką będę chciała. Nie ja pierwsza i nie ostatnia. Pomyślałaś, że mogliśmy zacząć ze sobą chodzić jak jeszcze byliśmy dzieciakami? Ale Ciebie pewnie gorszą takie związki "gówniarzy". Nie wiesz przecież ile mam lat :-) Może wolałam skończyć studia przed ślubem. A Ty skończyłaś jakieś studia?

Gość hhhhhhhaaaahhhh
kotka ty wiesniaro, cebulaczko jedna :D

autorka to typowy moher, który jakimś cudem ogarnął internet i na siłę propaguje swoje śmieszne poglądy. Oczywiscie na pokaz. Widać jak bardzo jest uzalezniona od kafe. Zero życia realnego, zero realnych znajomosci. Mąż niby ..na stanowisku..a to co tu czytałam to totalny dramat. Komplet za 70pln. Żałość- to słowo najbardziej pasuje. A w pokoju zapewne ołtarzyk z wielkim Jarkiem :) skąd się tacy biorą ? Pozdrawiam myślacych samodzielnie :)

Już nie będę mówić kto tu śmierdzi cebulą. A Ty Madziu zajmij się swoim życiem w UK! Bo puki to ty żyjesz w nowoczesnym związku. U nas to nazywa się konkubinat. Trochę kultury moja droga

Gość lipiec2013
kotka WREDNA ZAZDROSNA BABO . Pewnie nieszczesliwa jestes i zazdrosc dupe Ci sciska. oby jak najmniej mieli z toba stycznosci .Twoj chlop pewnie tez by ja wolal niz Ciebie

Gość dobra gospodyni .....
co wy chcecie od tej sukienki ?skromna a jednocześnie bardzo szykowna.na pewno wzbudza zainteresowanie i zazdrość co niektórych.mnie się bardzo podoba.

Gość dobra gospodyni .....
i bardzo ładne połączenie fioletu z czernią ,

Gość czegoś tu nie rozumiem
Gdzie napisałam, że po 10 latach nie było zaręczyn i przygotowań do ślubu? Jakby nie było przygotowań, to co robiłabym na forum ślubnym? :-) Przygotowania do ślubu trwają od co najmniej dwóch lat, zaręczyny były jeszcze wcześniej i pierścionek na palcu mam od dawna ;-). A o tym, że za niego wyjdę wiedziałam już w wieku 16 lat, kiedy zapytał mnie mimochodem: "Ożenisz się kiedyś ze mną, prawda?". I może dlatego, że wtedy uwierzyłam, że mówi poważnie nigdy mi się do ślubu nie spieszyło. Byłam pewna, że będziemy zawsze razem i jak do tej pory jesteśmy. Z ciekawości zapytam ile czasu byliście parą z Twoim obecnym mężem? Bo ja po 10 latach mogę stwierdzić, ze znam swojego narzeczonego.A Ty znałaś wszystkie wady swojego męża, czy może niektóre rzeczy wyszły dopiero po ślubie? DZIĘKUJĘ tym osobom, które "broniły" mojego 10 letniego związku :-)

Gość serwis obiadowy
Coraz bardziej się przekonuję o tym, że to prowokacja. Przez te wątki o serwisie i o kradzieży słomek z Mc Donalda.. Każdy zabiera słomki? Jasne, ja bym sie wstydziła zabierać takie pierdoły do domu.

Gość raflezja
Cóż...nie wierzę w ani jedno słowo. Na mój gust to niezła prowokacja i ktoś się dobrze bawi, bo wszyscy łykają jak pelikany. Pozdro dla pomysłowego autora projektu ;)

Powiem to ostatni raz. Nie jestem projektem jak co niektórzy uważają. Co to jest projekt? Jestem człowiekiem, a nie kimś innym! Po drugie mam dość waszych komentarzy na temat serwisu. Dałam taki prezent na jaki mnie stać! Tzn stać moją rodzinę. Nie jestem milonerką tak jak większość z was. Mam 300 m dom i mam w co ładować. Po trzecie to co biorę z MacDonaldu to moja sprawa. Nie ja pierwsza, ani osttania.