Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewierna kochanka

Zdradzilam meza. To smutne ale nawet nie zaluje

Polecane posty

Gość Kakalalala
Nie moze tylko kobieta powinna czerpac przyjemnosc, tylko kurwy czerpia z byle kim i byle jak i byle gdzie.Nie maja wymogow tylko nogi rozstawiaja.

Gość Everyday;
Zatanawiam się nad jednym - w jakim celu założyłaś ten temat?

Gość Kakalalala
Niewierna to, ze ty nie wymagasz i z byle oblechem to juz wiemy.A ja wymagam zajebistego faceta ,milosc i zajebisty seks ,szacunek i noszenie na rekach. Ona promuje kurestwo.Cos w stylu kurwy laczmy sie :)

no i sie stalo, zdradzilam meza po raz drugi:P Bylismy umowieni dzis na 17. Wrocilam 5 minut temu, maz jest u matki z corka a ja jestem podniecona jak nastolatka i zadowolona:D dawno juz nie czulam sie tak fajnie:) zapytalam go czy na pewno chce by to byl niezobowiazujacy romans i powiedzial, ze absolutnie tak, ze ma mnie zapisana w telefonie pod imieniem kolegi:D bo nie chce by to wyszlo na jaw w jakis sposob. Ustalilismy tez jak mamy pisac do siebie o spotkaniach by to nie bylo podejrzane i oczywiscie zadnych zbednych smsow od tej pory, wyznan czy innych bzdur. Jak na razie bedziemy sie spotykac nie czesciej niz raz w tygodniu, bo chcemy to zaplanowac tak zeby nic na jaw nie wyszlo:P No zobaczymy jak to bedzie, ja szczerze mowiac daje temu romansowi jakis miesiac nie dluzej.

Gość Kakalalala
Hahaha pewnie nawet nie umyl ku....tasa po tym jak zonie tam grzebal :)

Gość Przyszla mama na październik
A cipe umyłaś, bo pewnie cuchnie teraz, a sorry tanie dziwki się nie podmywają.Jak syfa złapiesz to wtedy będzie

Gość lkngbvfgnhmlj;
Pokarze cię Bóg za ten grzech cudzołóstwa :O Bóg nie rychliwy ale sprawiedliwy. Dopadnie cię karma.

Gość a ja zrobie ci psikus
Wiesz co koleżanko? Mam duzo kasy, poprosze kolege za stówke weźmie ten topik pod lupe twój adres ip potem od tego adres zamieszkania i powiemy mężowi co wyrabiasz ok? Listownie ?Wiesz jeszcze sobie nick zaczernilas-to naprawde łatwo sprawdzic Bo ja bardzo lubie jak czyjś sie mąż dowiaduje ze zona mu rogi przyprawia.Juz raz tak zrobilem:)

ah i akurat zaczernienie nicka nie ma nic do rzeczy w tym wypadku:) Tylko ze jest na czarno i nikt go uzyc nie moze, adres ip mozesz sprawdzic tak samo z pomaranczowego jak i z czarnego nicka. Ale to juz kolega informatyk cie oswieci:D zapytaj go tez o to jak mozna bedac w Polsce na przyklad pisac z adresem ip z USA:) Moze jak mu dasz ta stowke to ci zrobi wyklad:D

Gość Hgjh KGB
Mimo to jesteś kurwa!!! Twoja mama tez była i twoja córka tez bedzie!!! Nic tego nie zmieni!!! Mam nadzieje ze nikt z mojej rodziny nie trafi na ciebie. Z jakiego województwa jesteś kurwa!!! ???

Gość Hgjh KGB
Tak żebym mogła uważać na litewskie nasilenie!!!

Gość Hgjh KGB
Kurewskie*

Gość nieeee...
a co was tak boli? ze znalazla odskocznie od tego wszzystkiego,tej szarej codziennosci,od meza fajtlapy,ktory nawet nie zamierza znalezc sobie jakies porzadne zajecie,tylko czeka na wyplate zony? jesli tak jej pasuje,jej i kochankowi,to wszystko jest ok... kochanek tez ma jakas slepa zoneczke,moherowego bereta,ktora udziela sie tylko przy sprzataniu,gotowaniu,praniu itp! widac to i czuc! niestety aloe zyjemy w XXI wieku,rozwody,zdrady,romanse sa na porzadku dziennym,wiec takie teksty jak powyzsze moga jedynie pisac babki takie same jak autorki kochanka zona,czyli zapewne sa stare,grube,brzydkie,nie zadbane,zyjace z dnia na dzien w kuchni przy zlewie! prawdziwe kobieta,ceniace swoja osoba,znajaace wlasna wartosc,ceniace swoja kobiecosc,seksapil potrzebuja sexu,namietnosci,czucia atrakcyjna,porzadana non stop,24g/dobe a nie przed slubem i pare lat po!!! maja duzo wieksze libido niz Wy stare pruchwy,ktore tak blotem obrzucacie kochanki i zapewne stad te Waszw teksty,to jet nic innego jak zazdrosc! gdybyscie nie maialy nic wspolnego ze zdradami,nie wchodzily byscie na ten topik lub inny o zdradzie,a Was jednak temat interesuje,kreci...moze ktoras z Pan nabierze ochoty?:D p.s. dodam,ze nie jestem kochanka ani zona,ale nic nie dzieje sie bez przyczyny,pamietajcie to! i nigdy nie mowcie nigdy!!!

Gość A tak z ciekawości zapytam :)
A jak sie odnosisz do przysięgi którą złożyłas w dniu slubu? ....ślubuję Ci miłość, WIERNOŚĆ i uczciwość małżeńską oraz to że Cię nie opuszczę aż do śmierci. Tak mi dopomóż Panie Boże Wszechmogący w Trójcy Jedyny i Wszyscy Święci. To dla Ciebie nic nie znaczy?

Gość Gdy j. J j j j
Nie oszukujmy sie ale jesteś kurwiszon. A twój mąż to fleja.

Gość mam to samo!!
Ale tu siedzą młoty, macie teksty jak gimnazjaliści :D :D coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że większość naszego społeczeństwa to motłoch! na tym forum raczej autorko nie znajdziesz wiele osób do dyskusji bo większośc to pewnie zapuszczone mamuśki z nadwagą których jedynym osiągnięciem jest to że mąż zrobił im dzieciaka i nie musza pracowac bo są na utrzymaniu męża! Żałosne głupie niedouczone baby! Najważniejsze to co dzis ugotować, jaką kupke zrobiło dzis moje dziecko i co noc jak Bóg przykazał dac dupy męzowi ( oczywiście w sypialni przy zgaszonym świetle)...bo przecież przysięgałam mu miłośc i wierność. Tak naprawdę gdyby nie wasi mężowie byłybyście nikim. zapierdalałybyście w Lidlu na kasie!

Gość mam to samo!!
Dupy was bolą że dziewczyna jest samowystarczalna i to ona ma kase i dyktuje warunki- bo wy nigdy tego nie osiągniecie. U niej w domu dzieje się wszystko to co w waszych- tylko na odwrót- tak ciężko wam to pojąć, prawda w oczy kole co? Jej mąż jest po prostu waszym odbiciem !

Gość meliltele
Przemo, ale mnie rozbawiłeś :) Wiesz, to że ty chcesz przelatywać czyjąś dupę za darmo to ma małe znaczenie :) Jak rozumiem, do tej pory za "przelecenie czyjejś dupy" musiałeś płacić? hehe, i pewnie tak ci zostanie. Bo poza tym, że TY chcesz, to druga strona też musi chcieć. W ogóle to śmieszycie mnie. Takie porządne, takie wierne, takie zakochane w swoich wspaniałych mężach - z wzajemnością oczywiście :)) A kurwami rzucacie na prawo i lewo jak nie przymierzając żule spod budki z piwem :) Tylko się nie udławcie tym waszym jadem :)

Gość meliltele
"Przyszla mama na październik A cipe umyłaś, bo pewnie cuchnie teraz, a sorry tanie dzi**i się nie podmywają.Jak syfa złapiesz to wtedy będzie " Przyszła mamo, ciekawy poziom lingwistyczny prezentujesz :) Swojemu dziecku zapewne przekażesz te imponujące umiejętności językowe :) Żal ogarnia, naprawdę. Matki polki rynsztokowe :)

Gość Kakalalala
Mam to samo ty patologio nie odzywaj sie juz.Co ty z tym gimnazjum ciagle,sama pewnie jestes gimnazjalistka:)Juz mowilam ,ze widac w jakiej sie rodzinie wychowalas i ztad masz przyklady malzenstw.Nie masz pojecia co to jest normalne malzenstwo.Bo jak ty to powiedzialas ,'Ty w klamocie a tam capi' brak slow.Nie trzeba miec dzieci i meza by potepiac kuuurwy.Ja ich nie szanowalam juz jak mialam 15 lat.Mnie wychowano na dumna kobiete ,ktora wie co to honor. I wymaga wiecej niz ta sciera.O mnie facet musi sie starac a tej scierce pstryknie i ta rozklada nogi.Ona jest wyzwolona hahaha ,to sie nazywa KURWA.Ona ma kase haha i dlatego mieszka pod jednym dachem z facetem, ktory napawa ja obrzydzeniem i czeka i slini sie az dostanie smsa ,ze wrescie ja ktos wydupczy raz w tygodniu.Bo wrescie znalazl sie ktos kto ja chce :)

Gość mam to samo!!
meliltele- hahah to samo chciałam napisać :D

Gość mam to samo!!
Kakalalala na początek polecam inwestycję w słownik :D

Gość mam to samo!!
rozumiem, że zanim skończyłas 15 lat to jeszcze szanowałaś kurwy? :D:D:D:D

Gość meliltele
Kakalala, pisze się "stąd", a nie " ztąd" :) To po pierwsze. A po drugie - zakładasz, że na autorkę ktoś "pstryknął ". A czemu nie zakładasz, że to ona "pstryknęła"? :) Czy wy, matki polki rynsztokowe, w ogóle uznajecie jakąś waszą podmiotowość w kwestii seksu? Czy tylko postępujecie zgodnie z wolą i życzeniem męskim ? Ale, o czym ja piszę. Wszak wasza podmiotowość nawet nie miała szansy się wykształcić w was :) Jesteście kwintesencją strony biernej :)

Gość Tak zapytam z ciekawości :)
DO: mam tak samo! Mam 32 lata i jestem szczęsliwą mężatką i matką 3 letniej dziewczynki - więc prosze mnie nie obrażać. Zapytalam tylko jak się odnosi do przysiegi małżeńskiej - to wszystko. Nikogo nie oceniam ani nie wyzywam.