Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

MackowaZona oj troszeczke! ja tez dawniej ogladałam ale ja mam dziury w mózgu :P to bylo dawno wszystkiego nie pamietam :D i uwielbiam na nie patrzec samanta jest przerąbana :D ostatnio to jest moj narkotyk!! :D

ah pizza gotowa ide przyatakowac ze 2 odc :D:DD bede potem CiO bambino lasęcje moje :* :D:D:D ułaaa ułaA

Własnie też sie tak przejadłam ze dychac nie moge, napanierowałam kalafiorków, ziemniaczki pieczone i kurak mniam:) Maż dzisiaj wraca z delegacji wiec napewno bedzie głodny:) W sumie tez nie ogladałam LISTY do M wiec pewnie dziewczyny Bebje i Mackowa razem poogladamy :)

Smerfecia przespij sie z problemem moze jutro inaczej na to spojrzysz. A zanim zdecydujesz sie na tak poważny krok jak przeprowadzka pogadaj na spokojnie ze swoim facetem. Zapytaj czego on potrzebuje,, od zycia oczekuje i przede wszystkim czy jest gotowy aby zostac ojcem. Bo moze sie okazac ze on ma zupełnie inne potrzeby niż Ty :/ ale najważniejsze zastanów się nad tym czy Ty jesteś pewna że to właśnie ten właściwy facet, że z nim chcesz dzielić życie... w każdym bądź razie nie załamuj się!!! :)

Rozmawialam z nim o tym..Po prostu ostatnio nie czuje w nim wsparcia, jakbym wgl chlopaka nie miala.Od zeszlego tygodnia prawie caly czas zajety jest.Jak nie jedzie do klienta, to do znajomego bo go zaprosil. A ja od ponad roku caly czas prawie siedze w domu. Jesli mam sie tak czuc mieszkajac z nim, to.....

aaaale mnie suszy po tej ogorkowej!! łooo matko, wypilam juz chyba caaly sok i dalej spijam :D wlasnie puscilam Listy do M. :D tak jak mowilam wczesniej zrobilam sie na bostwo :D nozki gladziutkie, nabalsamowane, ulubiona czarna mini sukienka i biale bamboszki - ulubiony sestaw mojego mezusia :D wlasnie wrocil z szejkiem z maca w reku :D aaaaj milego wieczoruu :D :*

haha ulubiony zestaw :D haha w pospiechu i podekscytowaniu juz mi sie wszystko myli :D i z tego suuuszu w gebie :D haha

Gość paulinka121989
Dziolchy a ja siedze u dentysty. Ogladam listy do m bo normalnie telebima ma w poczekalni;) hihi bejbe, nessaja, mackowa nie robcie se jaj ze mnie;) takiego farta to ja nie mam, ze co niby14⅜222 dni sexu w ciul wie czy dniach plodnych i ciaza? Oj nie moje drogie, to musialby byc cud:p dlatego nawet nie mam w tym miesiacu zludzen. Czekam na ta pieprzona @ i w grudniu dzialam od nowa;) nie ma innej opcji;p smerfetka czy ty kobieto nie masz czasem depresji? Nie obraz sie kochana ale za czesto masz te dolki. Wez sie w garsc i mysl pozytywnie!:* trzymam kciuki za ciebie zeby wszystko ci sie ulozylo. I przemysl czy warto angazowac sie calym serduchem w ten zwiazek, czy nie lepiej zastopowac, zastanowic sie, przemyslec. A ty dlaczego z domu nie wyjdziesz? Nie wierze ze on ci nie pozwoli. Korzystaj z zycia poki nie masz obraczki;) buziak dla ciebie:* sorki jesli w jakikolwiek sposob cie urazilam:*

Ewelka ja tez zaraz chyba pekne tak sie objadlam:D pasibrzuch jestem straszny hihi nesseja bedzie sie dzialo widze^^ :D ja z maka uwielbiam pikantnego kurczaka z sheikiem czekoladowym mm!! Milego ogl filmu bo jest bardzo fajny;-) do mnie pod paszke wtulil sie moj piesek prenie od tych oparow tak dobrze mu sie spi hahaha

O rany! Ja sie tu obrzarlam jak dzika swinia! A moje prosiaki napewno glodne ajć!:P

Paulinka, jedyną osobą która se jaja robi jesteś Ty hehehe :P jaja w kieszeni ;] co do ciąży to cuda sie zdarzają!!! :) no ale nie nakrecajmy Ciebie i siebie nawzajem :) gorąco wierze ze jutro @ sie nie zacznie :)

pokaże Wam moje małe dziewcynki :) :P https ://www.youtube.com/watch?v=DNaGRQ-g_IM jak ogórka wcinają :) trzeba usunac spacje po https :)

Gość JovankaJo
Dziewczynki moje:) Miałam mieć wizytę w poniedziałek, ale lekarka przełożyła mi na...godzinę temu:) I tak: jest zarodek:), malusi, więc jeszcze nie słychać serduszka (idę za 2 tygodnie i wtedy na pewno usłyszę:) ), dalej mam brać Luteinę profilaktycznie (żyby tam się dobrze umościł) i nie przytyć do...20 tc! Ciekawe jak? Bosz... A termin porodu mam na 21 lipca:) Jeść mi się chce - nie wiem, czegoś tłustego i smażonego, ale że ostatnio jadę na serkach to nie posiadam w domu nic takiego - help!!! Albo sosu jakiegoś zawiesistego bym zeżarła. Oszaleję zaraz... Smerfetka - rozumiem Cię i nie zazdroszczę, ale jedynym pomysłem, jaki posiadam jest szczera rozmowa. Mówiłaś mu jak się czujesz? Jaka jesteś samotna i odrzucona? Czasem facec**** prostu tego nie zauważają, oni nie skupiają się na emocjach tak jak kobiety i najzwyczajniej w świecie ich nie rozkładają na czynniki pierwsze. To my analizujemy miny, ton głosu, spojrzenie, postawę ciała, słowa - wszystko. Dla nich nasze wyjście do kumpeli na przykład jest tylko wyjściem do kumpeli, niczym więcej. Nie siedzą wtedy i nie rozmyślają, że czują się nieco bardziej opuszczeni niż rano, kiedy ich przytulałyśmy i byłyśmy tylko dla nich. To jest cholernie skomplikowane, ale jak postarasz się zrozumieć, że ich emocjonalność i zdolność empatii jest podstawowa to spojrzysz na to inaczej. Oni nas tak nigdy nie zrozumieją (dogłębnie, jak byśmy chciały), ale my ich możemy i wtedy te relacje naprawdę będą zdrowsze. I pamiętaj, żeby komunikować swojemu facetowi (zwięzłą treścią) co Cię boli, co Ci się nie podoba, czego nie rozumiesz czy nie tolerujesz i DLACZEGO (czyli podajesz konsekwencje tego jego zachowania). On musi widzieć przyczynę i skutek, jak wykres. Kobiety myślą obrazami (emocjonalnymi!), a mężczyźni schematami, coś jak wzory matematyczne. Zrozumienie ich toku myślenia naprawdę znacznie ułatwia komunikację. On nie zrozumie focha, dzikiego spojrzenia (które przecież może mieć tyle znaczeń w naszym wydaniu!), trzaskania drzwiami... Przykład z mojego życia: (tak nie rób): Oczywiście grasz w tę swoją głupią grę i myślisz, że co? Że samo się odkurzy? Ja tylko łażę i sprzątam, a ty nic. (jaki komunikat mu przekazałaś? żaden - nadal nie wiadomo kto ma odkurzyć, użalasz się, że sprzątasz, ale co sprzątasz?gdzie?kiedy? i czemu jego gra jest głupia? to jest faaaajna gra, która go odpręża i stanowi jego przyjemność jak Twoje malowanie się, zakładanie kolczyków czy oglądanie serialu) (tak możesz zrobić): Kochanie, ile czasu potrzebujesz na grę? (odpowie, że na przykład godzinę) Ok, to o tej i o tej prosiłabym Cię o odkurzenie mieszkania, dobrze? Nawet moja matka tak porządnie nie odkurza:) Jak tylko to zrobisz, ja będę mogła umyć podłogi i będziemy mieli wieczorek dla siebie - masz jakąś propozycję? (i jedziesz tam z planami:) ) - dajesz mu tu plan do wykonania, który układa mu się w głowie w formie zadań, które mężczyźni rozumieją i w gruncie rzeczy lubią wypełniać, dlatego między innymi tak lubią gry gta... Podobnie jest z rozmową o uczuciach, emocjach - przepraszam, ze podałam idiotyczny przykład sprzątania, ale taki mi się nasunął. Możesz go przełożyć na każdy inny. Pomyśl o tym i powodzenia:)

hej dziewczynki czytam szybciutko bo zaraz muszę pędzić no a jak nie dowiem się co u was to oka nie zmruże:-) zaraz mężuś będzie w domku więc mam chwilę jeszcze na szybciutki pryśnic i kolacyjkę trzeba zrobić. tak sobie wymyśliłam żę zapiekanka dzisiaj taka wiecie makaron pieczarki i ser z sosem pieczarkowym hmmmmm uwielbiam na obiad już ją jadłam i uwierzcie więcej nic do ust raczej nie wezmę bo pękne.no chyba że bejbe była tak wspaniałomyślna i zostawiła kawałeczek pizzy dla mnie no to w takim wypadku nie pogardze. ogólnie to mnie dołek łapie. właśnie byłam z mamą obejrzeć złoto po mojej św. babci. wiecie tak się złożyło że za niecały miesiąc kuzynka moja ma wesele i mama chcioała coś dla niej wybrać na pamiątkę po babci.....myślę że pomysł dobry. tylko mi się smutno zrobiło babcia miała taki śliczny duuży pierścionek. taki stary złoty z jakimś kamieniem szlachetnym tak bardzo zawsze go chciałam pożyczyć a ona nie chciała mi dać bo mówiła że jest dla niej ważny i boji się ze go zgubie ze mogę brać wszystko inne. a teraz się dowiedziałam jakie on ma przeznaczenie.........:-(. babcia mówiła że jesli ona się nie doczeka to chce zabym go dostała jak wezme ślub kościelny..............tylko że ja go nie bede miała.....mamy cywilny i narazie(pewnie na zawsze) tak już zostanie........trochę mi orzykro bo dopiero teraz wiem jak bardzo jej na tym zależało.:-(. paulinka121989 to jak możesz to za mnie też sobie zęby zrób:-) ja strasznie boję się dentysty i bez znieczulenia na fotel nie usiąde a na przyszły tydz mam 5 wizyt dwie jednego dnia i potem 3 pod rząd:-) smerfetka przemyśl sobie wszystko jeszcze raz napewno podejmiesz dobrą decyzję a my tak czy inaczej będziemy Cię wspierać nessaja ja też kocham ogórkową a jeszcze bardziej kiszone ogórki:-) marta86100 co wam po tych ziółkach od razu bliźniaki nie wyjdą (bo będę zazdrosna) :-). no a tak wogóle to ja spadam chyba że ktoś jeszcze się odezwie to będe czuwać... pa:-).

taka oto ja Ups bejbe wszystko juz sama zeżarła :P hm troche nie fajnie z pierscionkiem no nie wiem może powiedz mamie jak było i nie da go tamtej kuzynce tylko Tobie, zawsze można spróbować jak tak bardzo Ci na nim zależy..

Gość JovankaJo
I jeszcze przykład z życia moich rodziców:) Mama: Janusz, kochasz mnie? Tata: Posłuchaj, powiedziałem Ci to 29 lat temu i póki co nic się nie zmieniło. Jak się zmieni, poinformuję Cię.:):):) Mój M. też uważa za bezsensowne powtarzanie tego w kółko (choć wytłumaczyłam mu, że bardzo potrzebuję to słyszeć i mówi mi, nie powiem:) ) i kiedyś spytałam go dlaczego to jest takie bez sensu. Wiecie co mi odpowiedział? Że to jest dokładnie tak jakby codziennie po przyjściu z pracy wchodził do pokoju i mówił: "Kochanie, mamy ściany pomalowane na biało." :):):) No mieliśmy, mamy i nie zanosi się na zmianę:)

bejbe ona wiedziala ze ja mam go dostać.... wszyscy wiedzieli TYLKO nie ja. poprostu przykro mi że jej tak zalezało a sie nie doczekala........ kuzynka dostanie co innego:-) tez sliczny ale mniej sentymentalny:-). a ten dla mnie troszkie jeszcze poleży:-). z reszta mi chodzi o pamiątkę powiedziałam że mogę dostać obojętnie nawet medalik chodzi o pamięc. jovankajo z tymi ścianami to mnie rozwaliłąś:-) ale się uśmiałam ty wiesz kiedy masz co napisać:-) ale mój wariat też jest tego zdania no ale przykłądu ściany nie podaja...:-).

aj bo ja tez czytam czytam i czytam jak już wszystko nadrobie to zawsze zapominam co komu chcialam napisac i dawaj od nowa kartki wertuje dobrze ze na dole jest sciaga i mozna sprawdzic.najgorsza jak by tak kogos z tydzien nie bylo oj to noc pewnie nie jego:-). a ja siedze sobie w kuchni w waszym towarzystwie i mężulka wypatruje jej ale ja się przez te pięć dni zawsze stęsknie.... prosto do wyrka go zaciągnę uwielbiam te jego powroty.:-).

Halo Halo Pani od ziółek z allegro napisała mi tak: "ziola sprzedajemy od lat zakupujemy je w firmie zielarskiej astex są bardzo dobre gatunkowo ponieważ zakupujemy ilosc**** 300 kg wysylamy w torebkach , mamy stale osoby kupujące proszę się nie niepokoić jakbyśmy dodawali w opakowaniach specjalnych cena muaiala by być wyższa", i już nie wiem co myśleć. Bejbe podaj jeszcze raz linka do emotek bo mi uciekł gdzieś :p Mój mąż kupił sobie PS4 = nie mam męża przez 2 tygodnie;/;/ i telewizora też :( olabogaaaaaaaaaa

popatrz w komentarzach czy dużo osób kupiło od tej pani i czy są pozytywne, według mnie jak dużo i osoby się nie skarżą to wszystko ok http ://forum.o2.pl//emotikony.php usuń spacje za http (emotki) :D

rozumiem Cie doskonale mój ma ps3, ma tez psp i teraz przymierza się do ps4 heh dziś pół dnia oglądał recenzje i gry :P kobiecy los jest przerąbany :D

choć nie powiem ja dawniej miałam sama ps2 :D lubiłam popykać w crasha, gran turismo, tekena :D czy god of wara :P hihi teraz na ps3 mam simsy3 :D hihi reymena i na movie gry sportowe i księgę czarów porzyczyłam od chrzesniaka :D hihi

jak będzie chcial ps4 kupic nie bede protestowac :P trzeba isc z postępem asasas :D