Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość MaćkowaŻona
Nessaja, propozycja nadal aktualna, ale mam nadzieje że humor Ci sie polepszy do tego stopnia że nie będziesz musiała z niej korzystać :) ... Alaaa do lekarza przeważnie zalecają udać sie po roku bezowocnych starań. Mi moja ginelkolożka od razu powiedziała że lepiej udac się do endokrynologa i on zleci badania konkretne i szczegółowe. Póki co se to darowałam i planuje pić ziółka :) ... Marta ja czekam na tą @ jak nigdy, głupia jakaś, powinnam chyba mieć nadzieje że się jednak nie zacznie?! ;) ale jak popatrzę na męża żłopiącego ziółka to i mi się chce :) ... Niewiedzącaaaa, rety za każdym razem jak pisze Twój nick to pierwsza wersja jest "NIEWIDZĄCA" za co Cie z góry najmocniej przepraszam, później się oczywiście poprawiam, nie wiem dlaczego to tak, sama już chyba nie dowidzę ;) a poza tym, wybacz szczerość ale ja myślę że Ty w ciąży jesteś :) trzymam za to mocno kciuki, żebyś była tą, od której w tym roku i miesiącu posypią się dobre wieści o nowych ciężarówkach :) ... No bo kurde dziewczyny coś my sie obijamy... czwarty dzień miesiąca i żadna się dwoma kreseczkami nie chwali?! ;) ... Paulinka... żeby nie pojechał, żeby nie pojechał, żeby nie pojechał, żebyś zaszła w ciąże, żeby nie pojechał... Tak se powtarzałam jak przeczytałam info o ewentualnym wyjeździe Twojego męża :) ... Stymulowana ja się dołączam do Bejbe i trzymam z Nią kciuki za Twoje jajeczka, żeby Ci jak balony na odpuście urosły i pękły należycie :) ... Eweelka a kto bardziej bał się tej wizyty u dentysty, Ty czy córeczka? ;) Wiesz jak macie stomatologa z podejściem do dzieci i gabinetem przystosowanym dla maluchów to żadna dziura nie straszna :) a co do @ to ja za palcach dni licze, ten cykl uznałam z góry za stracony, lekarka mnie zdołowała tym że pęcherzyk za mały, że cykl może być owulacyjny więc se darowałam. Zamówiłam ziółka i czekam na @. Ale jakieś cuda wianki mi wychodzą. Boli mnie lewy jajnik od wczoraj, zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny, dzisiaj już raczej negatywny. 25 dzień cyklu, teoretycznie piersi mnie powinny zacząć boleć a tu nic... No chińszczyzna jakaś ;) ... Fiona to Ty przed świętami kolejki w sklapach mogłaś taranować ;) myśle dogadałabyś się z moim mężem na temat czołgów hehe ;) ... Giubelli o masakra, a pomyśl że to dopiero początek ciąży. Ja mam nadzieje że Twój mąż w końcu zrozumie że nie objadasz się chemią specjalnie aby dzieciątko truć tylko masz takie chwilowe zachciewajki... Mnie dziś na słodkości naszło, wysłałam męża na zakupy i poprosiłam o cukierki. Jęczał że nie kupi bo sie odchudzamy i takie tam. Wrócił z torbą minimarsów. I wyobraź sobie że zeżarł już prawie wszystkie... ehhh faceci :) ... A tak wogóle to witam Was wszystkie i dziękuje za miłe słowa na mój temat. Aż się zarumieniłam :) Cały dzień Was czytam ale nie bardzo miałam jak odpisać. Tablet mi się rozładował, pisząc z telefonu robie dużo błędów, a kompa nie chciało mi się włączać bo mąż po pracy długo spał. Później obiad, pranie i no tak się zeszło :) Mam nadzieje że Wam wieczór mija miło, ciepło i bez mdłości. Smeeerfeeetka!! Jesteś? Czytasz? Odezwij się!! :)

Gość Alaaa66
Ja z moim jestem już 11lat minie 26kwietnia akurat będziemy wtedy na weselu przyjaciela... :-) fajnie by było jakby się udało mieć wreszcie dzidziusia kurcze moja mama 4 dzieci żadnych problemów z zachodzeniem w ciaze.. ..

Gość Alaaa66
Do endo chodzę regularnie hormony w normie tylko jakieś guzki na tarczycy no nic zobaczymy co powie mi Mackowa dzięki ty to zawsze odpowiesz :-* :-*

Ja juz bym tak chciała zacząć ponownie starania....ehhh to czekanie mnie zabije chyba:( 2 miechy rany ile to czasy:(buu

Gość MaćkowaŻona
Alaaa, moja mama tez 4 dzieci, w tym między mną i młodzym bratem jest 9 lat różnicy, taki "mały" wypadek przy pracy chyba ;) ro po ślubie pierwsze dziecko a u mnie w lipcu miną dwa lata i nadal nic :/ ale zobaczysz, uda się nam :)

Gość niewiedzacaaaa
MackowaZono - Ty potrafisz obudzic w czlowieku pozytywna energie jednym zdaniem :) Obys miala racje :) Czuje caly czas prawie jakby rozciaganie macicy i co jakis czas lekkie uklucie jajnika .. Daj Bozee !

Gość Alaaa66
Musi się udać między mną a starszymi jest co 3 lata między mną a najmlodsza 7ups też taka wpadeczka ale dobrze ze mama ma teraz chociaż towarzystwo :-) a nam się wreszcie musi udać mam nadzieje ze w 2014

Gość MaćkowaŻona
Laseczki spróbuje na raty wkleić naszą tabelkę, najpierw jadą ciężarówki ;) Majowa 27 1 cs :) Fiona 25 3 cs :) RozusPL 21 4 cs :) Taka oto ja 24 2 cs :) Giubelli 27 9cs 1dz :) PauliśC 22 15cs 1 dz :) motynka 24 2cs :) ŻoneczkaKrk 25 3 cs :) JovankaJo 29 3cs 1 dz :) bejbe27 27 18cs :) Angelusdominus 23 3cs 4dz :)

Gość MaćkowaŻona
Laseczki trzeba być dobrej myśli ;) Alaaa widzisz, cały rok na staranie mamy ;) ma szczęście 2014 dopiero się zaczął ;) Niewiedzącaaa oo to szykuje się jak nic macica na małego lokatora :) 3mam mozno za to kciuki :) Wiecie co dziewczyny? to chyba te .......... z tabelki tak nam spamują :/

Gość MaćkowaŻona
Spróbujmy wersji z gwiazdkami ;) Majowa 27 1 cs usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif

Gość MaćkowaŻona
No i kurcze nie wiem o co kaman, pierwsza część poszła sprawnie, tylko dla Majowej gwiazdek nie dorysowałam, przepraszam, a drugą część tabelki juz jako spam uznaje :/

Gość MaćkowaŻona
Dobra, próbuje na raty, zobaczymy w którym momencie zacznie spamować. eska 22 ******** 22 ******* 13cs ****** 1 dz ******* @25.12 Alaaa66****** 27 ****** 8cs ****** 1dz ********* @27.12. MackowaZona ******* 27 ******12cs *******1 dz ******* @10.01 Agniesia 88 ******* 25 ******* 2cs ******* 1dz******* @ 10.01 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @15.01 Stymulowana ******* 27 ****** 15cs *******1 dz****** @ 17.01 marta86100 ******** 27 ******* 72cs ******* @23.01 izulinka7 ****** 23 ****** 10cs ******** 1 dz ******* @25.01 Nokollla ****** 23 ********** 1cs********** @31.12 beatka26 ******* 26 ******* 4cs ********* 1dz ******** @27.12 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ ?

Gość MaćkowaŻona
Kajakaja12345 ****** 25 ***** 26cs ***** 1 dz ******* @26.10 Goofcia ******* 22 ********* 4cs ******1 dz ******* @24.12 paulinka121989 ******* 24 ******* 6cs ****** 1 dz ****** @30.11 Maleńka Q ****** 28****** 15cs ****** 2 dz ******* @05.12 karolaa24 ****** 25 ******* 36cs ********** @21.12

Gość MaćkowaŻona
Majowa ****** 27 ****** 1 cs ******* usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif Kajakaja12345 ****** 25 ***** 26cs ***** 1 dz ******* @26.10 Goofcia ******* 22 ********* 4cs ******1 dz ******* @24.12 paulinka121989 ******* 24 ******* 6cs ****** 1 dz ****** @30.11 Maleńka Q ****** 28****** 15cs ****** 2 dz ******* @05.12 kotek1985 ********* 28 ******* 2cs ******** @? karolaa24 ****** 25 ******* 36cs ********** @21.12 eska 22 ******** 22 ******* 13cs ****** 1 dz ******* @25.12 Alaaa66****** 27 ****** 8cs ****** 1dz ********* @27.12. MackowaZona ******* 27 ******12cs *******1 dz ******* @10.01 Agniesia 88 ******* 25 ******* 2cs ******* 1dz******* @ 10.01 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @15.01 Stymulowana ******* 27 ****** 15cs *******1 dz****** @ 17.01 marta86100 ******** 27 ******* 72cs ******* @23.01 izulinka7 ****** 23 ****** 10cs ******** 1 dz ******* @25.01 Nokollla ****** 23 ********** 1cs********** @31.12 beatka26 ******* 26 ******* 4cs ********* 1dz ******** @27.12 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ ?

Gość MaćkowaŻona
Dziewczyny, ale numer, myślałam, dumałam, po kolei każdy nick z tabelki usuwałam i wyszło na to że nick Smerfetki nam niby spamował :/ nie wiem dlaczego i po co. Bez Smerfetki tabelka się wkleiła bez problemu :| Smerfecia ja Cie przepraszam że usunęłam, zaraz jakoś dopiszemy tylko odezwij się, powiedz czy bedziesz tu jeszcze z nami?! :)

Gość niewiedzacaaaa
Mackowa - tez mam takie wrazenie jakby sie cos tam gniezdzilo.. To nie sa jakby skurcze tylko uczucie takiego przyjemnego ciepla :) I jakby cos mowilo - Halo , ja rosne i bede dawac Ci w kosc , wiec przygotuj sie na to ze Twoj organizm potrzebuje zgromadzic energie , wiec CEL LODOWKA. Jem jak szalona - potrafie byc w kuchni co 20 minut i tak od kilku dni.. Nawet mam smak na ryby , ktorych nie robilam sobie wczesniej :) Jestem dobrej mysli dzieki Wam :*

Gość paulinka121989
Mackowa wariatko!:* aj low ju normalnie;* optymistko ty nasza:* caly dzien kminie i rozmyslam i mam nadzieje ze nie skusi sie na ten wyjazd, zagrozilam mu ze jesli pojedzie to z pozwem rozwodowym go przywitam po tych trzech miesiacach;) oby to zadzialalo. Tylko kasa kusi, a przeciez pieniadze to nie wszystko.... wrrr oby moja @ szybko nadeszlabo ten tydzien to bylam tak cholernie zla ze masakra, do tego wyrabalam sie na schodach,noge potluklam. Ech no chyba zle fatum wrocilo:(

Gość MaćkowaŻona
Paulinka rety uwazaj na siebie i swoje nogi, no chyba ze to obijanie sie to sposob na zatrzymanie meza w domu, bolesme troche wiec zostan przy pozwie rozwodowym ;) Alez mialam masakryczna noc, zasnac nie dalam rady, przewracalam cala noc z boku na boku, jajniki oba mnie bolaly, do tego glowa. Maz tez turlal sie w ta i z powrotem. Zasnelam dopiero o 5 jak wstawac do pracy musialam :( Siedze teraz w robocie, glowa mi peka jajniki bez zmian, nadal dokuczaja. Za oknem leje, nic sie nie chce a jeszcze 8 godzin do konca :/ A jak u Was?:)

hej kochane mackoważona ja czuje sie dziś strasznie i nie wiem co mi jest czuje mocny ucisk w klatce promieniujacy do plecow i problemy z oddychaniem boli tak że ledwo siedzę M w pracy masakra a jk wy? mackoważona ty biedna my tez cała noc nie spalismy

Gość niewiedzacaaaa
Ja tez nie moglam spac o 23 robilam sobie jeszcze jedzenie tak mnie ssie w zoladku na wieczor , ze lodowka opustoszala :) Dzis czas na relax , idziemy na jakis dobry obiad i popoludniu siedzimy jako nianki :) Wezmiemy dzieciaki na jakis spacer :) Samopoczucie w miare , ale jak mylam zeby to znowu mnie szarpnelo.. chyba zrezygnuje z mietowej pasty

A ja mam zupelnie odwrotnie. O godz. 22 jestem już tak śpiąca, że oczy mi się same zamykają. I tak od tygodnia nic tylko spac spac i spać i nie jest to objaw ciąży. Chyba ta pogoda tak mnie męczy no bo co innego:/ jest zdecydowanie za cieplo! Przyroda wariuje i ja tez razem z nią

Gość niewiedzacaaaa
W tej przyrodzie to juz jest tak namieszane ze zastanawiam sie jak to bedzie za kilka lat.. Lato bedzie w miesiacach zimowych , a snieg spadnke w czerwcu i bedzie -30 :/

Gość MaćkowaŻona
A widzialyscie co sie w stanach dzieje? Mroz - 30 i sniezyce. Nie wiem czy im wspolczuc czy zazdroscic ;) jakby u nas tak nasypalo to mialabym troche wolnego bo na bank by mnie nie odsniezyli za szybko i do pracy bym nie dojechala ;) ale bym se wtedy pospala ;P Stymulowana zazdroszcze Ci, tez bym chciala pasc o 22 :) Niewiedzaca no.. to kolejny objaw ciazy skoro rwie Cie po pascie mietowej :) Angelus o kurcze Ty do lekarza moze sie zglos? Wiesz nie jestes teraz sama wiec musisz dbac o siebie teraz szczegolnie i nie ignorowac roznych dziwnych dolegliwosci. Niepokojace jest to co piszesz :(

Gość niewiedzacaaaa
Pogoda rowna slowu - Maaasaaaakraaaa ! Jesli sprawdza sie Twoje przypuszczenia to bede Cie wielbic Mackowa jeszcze bardziej :) Trzymajcie sie tam dziewczynki cieplo ja uciekam na randke ze swoim i pozniej z Malymi - trzeba im znalesc madre zabawy i gry , zeby sie dzieciaczki nie nudzily :)

niewiedzaca ja tez czulam rozciaganie ciagle i jak sie pozniej okazalo byly dwie kreseczki :) Mackowa ja tez w lipcu bede 2 lata po slubie, dokladnie 19 :) moze bedzie razem rocznice obchodzic :P

a moj humor dzis sie skrapla znowu... ja juz nie wiem, raz jest ok a za chwile czuje sie beznadziejna, nijaka i chce mi sie plakac :( smutno mi.. i znowu snilo mi sie cos z dziecinka :(

Gość MaćkowaŻona
Nessaja to ja swietuje dwa dni po Tobie :) 21 lipca bralismy slub :) co do Twojego zlego samopoczucia to mysle ze duzo tez pogoda robi, dobijajaca jest, u mnie pochmurno, mglisto i pada, na nic nie mam ochoty i gdyby nie fakt ze w pracy musze siedziec pewnie spedzilabym caly dzien w lozku. Poza tym nie dziwie sie ze jest Ci smutno, stracilas czastke siebie. No i to oznaka ze pamietasz o swoim Aniolku

Mackowa Ty powinnas zostac obdarowana jakims orderem za wsparcie i dobre slowo :* mam nadzieje ze na ta rocznice bedziemy juz obie (i nie tylko my) w ciazy :) co do humoru to masz racje, gdyby slonce swiecilo byloby mi latwiej o tym nie myslec, jest tak ponuro i nudno ze siedze i mysle.. :/

Majowa ****** 27 ****** 1 cs ******* usmiech.gif Fiona 25 ******* 3 cs ******* usmiech.gif RozusPL 21 ***** 4 cs ******* usmiech.gif Taka oto ja 24 ****** 2 cs ******* usmiech.gif Giubelli 27 ****** 9cs ****** 1dz ******* usmiech.gif PauliśC 22 ****** 15cs ****** 1 dz ******* usmiech.gif motynka 24 ******* 2cs ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk 25 ****** 3 cs ******* usmiech.gif JovankaJo 29 ****** 3cs ****** 1 dz ****** usmiech.gif bejbe27 27 ****** 18cs ******* usmiech.gif Angelusdominus 23 ****** 3cs ****** 4dz****** usmiech.gif Kajakaja12345 ****** 25 ***** 26cs ***** 1 dz ******* @26.10 Goofcia ******* 22 ********* 4cs ******1 dz ******* @24.12 paulinka121989 ******* 24 ******* 6cs ****** 1 dz ****** @30.11 Maleńka Q ****** 28****** 15cs ****** 2 dz ******* @05.12 kotek1985 ********* 28 ******* 2cs ******** @? karolaa24 ****** 25 ******* 36cs ********** @21.12 eska 22 ******** 22 ******* 13cs ****** 1 dz ******* @25.12 Alaaa66****** 27 ****** 8cs ****** 1dz ********* @27.12. MackowaZona ******* 27 ******12cs *******1 dz ******* @10.01 Agniesia 88 ******* 25 ******* 2cs ******* 1dz******* @ 10.01 Eweelka ****** 31 ******* 6cs ********* 2 dz ****** @15.01 Stymulowana ******* 27 ****** 15cs *******1 dz****** @ 17.01 marta86100 ******** 27 ******* 72cs ******* @23.01 izulinka7 ****** 23 ****** 10cs ******** 1 dz ******* @25.01 Nokollla ****** 23 ********** 1cs********** @31.12 beatka26 ******* 26 ******* 4cs ********* 1dz ******** @27.12 nessaja ******* 21 ********* 3cs ******** @ ?