Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Dziewczyny zmieniłam hasło, piszcie na tego maila to bede Wam odpisywac jakie teraz mamy. Login taki sam:Staraczki2014 Hasło bedzie w mailu lub na mojego piszcie to tez odpowiem: ewelina1982@gmail.com Poczta jest fajna, obadajcie sobie, jest tam CZAT mozemy rozmawiac miedzy sobą:) Wiem WIEM hasło mega smieszne:) hehe logujcie sie i dawajcie fotki: www.gmail.com login: Staraczki2014@gmail.com

Gość Alaaa66
A ja właśnie dziewczyny skończyłam nianczyc malucha ślicznego fajnie było dziubas słodki jak cos to aliszyn6@gmail.com

Gość MaćkowaŻona
Eweelka a ja do ustawień się dorwałam i zmieniłam tapete, może taka być? :)

Eweelka ! To ja Ci na maila napiszę żebyś mi hasło dała bo mam nazwisko w mailu i nie chcę nim błyszczeć tu na forum :) Dzięki z góry :)

Proponuję też że przy rozdawaniu haseł nowym dziewczynom (oczywiście te które już teraz tu piszą to ok ;) ) ale nowe kobitki muszą dłużej popisać, żebyśmy je poznały, bo może się trafić jakaś pomarańczowa menda która chce uprzykrzyć nam życie, lub ktoś kto wyczai że Wy to Wy, i będzie mieć dostęp do zdjęć i poczty. Więc róbcie się na niebiesko żeby nie było przypałów potem :)

Giubelli Kochana hasła tutaj własnie nie chcemy podawać wyślij nam maila na tego maila:staraczki2014@gmail.com i z niego ja Ci odpiszę jakie hasło

Gość MaćkowaŻona
Święte słowa Giubelli, jestem jak najbardziej za :)

Gość MaćkowaŻona
Eweelka ot taka choćby MaćkowaŻona bo nick ma na pomarańczowo :) ;P

a czemu jest pomarańczowy? z czego to wynika ze ja jestem na niebiesko:)?

Gość MaćkowaŻona
Eweelka jesteś zalogowana więc jesteś na niebiesko, mi sie logować nie chce więc jestem pomarańczowa ;)

nie no, tu dalej, ale jakieś prywatne problemy, testy :) brzuchy :) :) i późniejsze dzieci :) :) :) będziemy tam wrzucać - all rights reserved ! :)

Gość MaćkowaŻona
Eweelka wysyłasz hasło dla Stymulowanej? :)

Gość MaćkowaŻona
Mówi wnuk do dziadka: - Kiedyś to mieliście źle, nie było internetu, komórek, czatu ani gadu-gadu. Jak Ty wogóle babcie poznałeś? - No jak nie było? Wszystko to było. - odpowiada dziadek. - Ale jak to? - No przecież babcia mieszkała w internacie, a jak wracała ze szkoły to stałem na czatach, wychodziłem i z babcią gadu-gadu. A jakby nie komórka, to Ciebie i Twojego ojca na świecie by nie było. :):):)