Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość MaćkowaŻona
Pita dzielą nas 4 lata :) więc mam już raczej z górki niestety ;) U mnie nie ma w pracy wolnych weekendów ani świąt, no chyba że tak z grafiku wynika :) sie pracuje i w dzien i w nocy po 12 godzin :) więc jeśli okazałoby się że zafasolkowałam to chyba też poszłabym na l4 żeby nie robić zamętu i dezorganizować pracy ;) Z jakiego jesteś województwa? :)

Gość Pita82
MaćkowaŻono jestem ze Ślaska, a Ty? Ja w mojej pracy w ciąży pracować nie mogę, bo pracuje w warunkach szkodliwych. Na szczęście weekendy mam wolne i pracuje po 5 godz. dziennie, bo tyle w moim zawodzie wynosi dniówka.

Gość MaćkowaŻona
Pita ja z podlasia ;) Kurcze to czym Ty się zajmujesz? :)

Gość Pita82
Maćkowa pracuję w nasze "kochanej" służbie zdrowia hehe, ale nie będę na forum wypowiadać się w jakiej specjalizacji. A Ty gdzie pracujesz, skoro tak po 12 godzin musisz tyrać? Czyżby też w jakiejś służbie???:-)

Alaa, Izulinka, Eweelka, staranka chcialabym zaczac juz najlepiej, ale ten jeden cykl musimy jeszcze odczekac, tak zalecal lekarz. A kiedy startujemy to sie okaze, teraz mam nowa taktyke :P jestem mila, potulna i nie fucze to moze szybciej sie moj maz zdecyduje znowu starac, chociaz ostatnio u nas z przytulankami ciezka lipa.. ostatanie przytulanka byly 25 lutego... fakt, byla malpa ale no bez przesady.. Motynka, tak mi przykro :( trzymaj sie kochana i uwazaj na siebie, pamietaj ze najwazniejszy teraz jest Twoj spokoj :* Pita witaj, fajnie ze dolaczylas :) Mackowa mowisz ze nic z tego cyklu? :( Paola, kurcze a juz myslalam ze jednak beda dwie kreseczki.. :( trzymam kciuki za nastepny cykl!

Gość MaćkowaŻona
Pita a już myślałam że kopalnia jakaś czy co :) ja pracuje w ochronie :) Nessaja póki co nic nie zwiastuje ciąży... zobaczymy za 5 dni co będzie :)

haha Maćkowa ale sie uśmiałam z tym docenianiem mnie hehe oni tak wiecie hurtowo dla wszystkich kobitek, dlatego taki ciężki szok przeżyłam bo na skalę kraju trochę tych babulinek jest :D a ja tam wyczuwam że u Ciebie może być niespodzianka :D o objawy @ są ?? nessaja trzymam więc kciuki za nową strategię :D Ty znasz swojego męża najlepiej więc wiesz jak nim obracać :D najważniejsze to tak go przekonać żeby myślał że była to jego decyzja do której Cię przekonywał :D faceci są tacy cudownie nieskomplikowani :P ah Pita ja szczerze mówiąc to nawet czasami lubię to że pracuje w week, bo ja lubię swoją pracę chociaż może szczytem marzeń nie jest, ale jest z typu łatwych lekkich i przyjemnych :D ja lubię ludzi a tam mam z nimi kontakt, chodź czasami mnie jednak wk******ają ale cóz nie można mieć wszystkiego, i też jak się czymś martwię stresuje lub mam zły dzień to właśnie lubie być w pracy, nie lubie jak sie mnie zamęcza pytaniami a co Ci, a jak się czujesz itd a mieszkam z bratem, bratową :d i babcią więc wiecznie ktoś coś tam ma do powiedzenia, a w pracy nikt mi osobistych pytań nie zadaje kiedy nie mam na to ochoty, zawsze ktos mnie rozśmieszy, poprawi humor, i co najważniejsze nie mam czasu aby się użalać nad sobą :D się rozpisałam :D haha

Gość paulinka121989
Dzien dobry niunie;) jejku jaka u mnie piekna pogoda! Az zyc sie chce! A tu trzeby w pracy siedziec,echh. Nie chce mi sie cholernie:/ Motynka wspolczuje:* trzymaj sie skarbo;* Witaj Pita:) owocnych staran;) Izulinka mil niespodzianke ci zrobili;) moj tatus wczoraj kupilgozdziki i rozdawal klientkom, tak robi co roku;) Buzka dla wszystkich i milego popoludnia;)

Gość MaćkowaŻona
Hehe a u mnie po sąsiedzku w pracy jest hurtownia kwiatów, teoretycznie powinna być czynna do 15.00. Chwile po tej godzinie koleżanka zadzwoniła zapytać co oni tam jeszcze robią i jak długo będa siedzieć. A gość do niej z hasłem wyskakuje "to przez was baby musze w robocie siedziec po godzinach", oczywiście powiedział to ze smiechem i złożył życzenia przy okazji, więc koleżanka korzystając z okazji poprosiła żeby rzucił przez płot kilka kwiatków dla nas ;) nie dał sie namówi :P 🌻 Izulinka nawet jeśli i hurtowo to i tak warto ich za to pochwalić. Niektórzy nic w pracy nie dostali od szefostwa :) Co do objawów @ to dziś mnie już brzuch boli. Więc możesz mieć razie, będzie niespodzianka i @ zacznie się wcześniej :P

Dzisiaj taki piękny słoneczny dzionek ze większosc spędziłam go z moją córcią i męzusiem na polku, na spacerku, hustawce i takie tam:) Juz by mogła być ta wiosna pełną parą:) *Witaj Pita82 na naszym forum, w koncu ktoś w moim wieku:) hehe mam nadzieje ze sie nam uda w tym roku:) Ale fajną masz prace ze pracujesz tylko 5 godzin:) wow zazdroszcze Ci :) jesteś także ze Śląska jak ja:) hehe Kurka ostatnio sie naczytałam ze im kobieta starsza tym płodność słabsza, juz mnei takie myśli czarne nachodza ze masakra:( Ehhh... *MaćkowaŻona w każdym cyklu piszesz ze tym razem napewno sie nie udało ale kiedys Cie zaskoczysz- i to poztywnie,a moze właśnie teraz będzie ten zwiastun:):)? *Izulinka7 a u ciebie kiedy terin tej @? bo w tabelce nie ma Twojej daty aktulanej wiec odliczamy do kiedy:)? Ale prezent od szefostwa z******ty:) WOW:) u nas co najwyżej można klamke pocałować:P * nessaja to ten jeden cykl juz teraz szybko zleci i do dzieła:) *Paola1801 jak tam dzisiaj samopoczucie? jest juz ok? * jak co u naszej ESKI? termin@ minał? sa 2 kreseczki?

Gość Pita82
Eweelka też jesteś w moim wieku? Myślałam, że jestem tu najstarsza. Też się obawiam, że mi płodność spada. Ty z tego co wyczytałam dziecko masz więc jesteś płodna. A ja nie wiem czy mogę mieć dzieci, bo ich nie mam i się nie zanosi.

CZesc dziewczyny :) w koncu mam chwile zeby do was napisac :/ Pita witamy witamy :)) wiecie co ja dzis odwaliłam....hahahaha wstałam rano na sniadanko potem znowu poszlam spac i wstalam o 13 mysle sobie oki trzeba robic obiadek :) wiec poszłam do kuchni obrałam pyrki i moj Mezus kupil z KAMISA takie fajne ala ciasto do nugetsów wiec mysle sobie oki robimy :) pokroiłam piersi z kuracza i czytam jak ten sosik do nugetsow sie robi a moj stał obok i po przeczytaniu odmierzam 0,5 l wody wlewam do miski i wsypuje ciasto patzre a tam sama woda mysle sobie qka co jest jak ja mam te piersi w tym zrobic ?? po jakis 5 minutach zajarzyłam ze nie 0,5l wody tylko pół szklanki .... taka blondyna jestem hahahahah ale coz poszłam do netto po nastepna paczke i wiecie co pyyycha :) potem sacerek bo pogoda przepiekna jest :) musze was troszke nadrobic wiec zabieram sie do roboty :****

Gość MaćkowaŻona
Eweelka robie nawias kwadratowy [ wpisuje w nim "kwiat" i go zamykam :-) Bylabym mile zaskoczona i wdzieczna losowy gdyby sie udalo ;) eeej a poza tym nie zawsze pisze ze nie nie udalo, tzn pisze ale jak juz @ sie zacznie :-) dobra w takim razie poki co nie zapeszam i mam nadzieje ze trafilismy w 10 :D Marta Ty widze takie samo talenciwo kulinarne jak i ja :D A moj brzuch po schabowych, marchewce i kalafiorze dzis warczy. Doslownie :d

Gość JovankaJo
🌻

Eweelka ja niby dziś mam dostać, ale jeszcze nie ma :) pewnie sie spóźni bo że przyjdzie to wiem na pewno :D * Ej a wy nie myślcie że po 30 to już dzieci mieć nie można no co wy :D teraz 1 dzieci często po 30 jak nie po 40 kobietki rodzą i jest ok trzeba zmienić nastawienie, może troche dłużej to potrwa ale uda wam się na pewno - tak jak nam wszystkim zresztą, a pod koniec roku nasze forum zmieni się w ciążowo noworodkowe i same się będziemy z siebie i swoich myśli śmiać :D ciocia Iza wam to mówi :P * marta te nagety rzeczywiście wychodza super, ale ja ta przyprawę jeszcze doprawiam solą ziołową i przyprawą do mięsa chyba też z kamis (taka pomarańczowa) i wtedy to juz wymiata po prostu :) * Maćkowa a ja mimo wszystko podziwiam Twój stosunek, to że tak na spokojnie i cierpliwie do tego podchodisz, ja jak większość przed @ szukam objawów ciąży (zazwyczaj je znajduje :P ) haha a ty będziesz mieć taką cudowną niespodziankę, że zwali Cie z nóg, a na pewno nie będziesz łapać mega doła (tylko takiego mniejszego) w razie gdyby znowu się nie udało :) zazdroszczę ci tego troszkę :* * a ja tam żałuję że nie żyje w takich czasach, że kobiety dostawały tego symbolicznego goździka, wiecie czasami jeden goździk znaczy więcej niż bukiet róż :) u mnie w chwili obecnej dominuja tulipany, które przynoszą mi zresztą wiosnę :) za różami specjalnie nie przepadam :) uwielbiam też za to gerbery :) pracowałam kiedyś w kwiaciarni wiecie, i powiem wam że właśnie wiosną róże niespecjalnie schodziły, tylko takie z musu, a młodzi romantycy to zawsze chcieli coś kolorowego, delikatnego i pachnącego :)

Gość JovankaJo
O kurka, Maćkowa, działa!!! Ale jazda!!! Zrobiłam kwiatka!:):):) Masz Ty zacięcie pedagogiczne, oj masz! Pita - witaj:) Motynka - bardzo mi przykro:* Myśl teraz o sobie i maleństwie i czasem nie odstaw takiego numeru jak ja tydzień temu. Paola - myśl tylko i wyłącznie pozytywnie i przyciągaj ciążowe fluidy. Wysyłam Ci ich tony:) Eska - co to za cisza? Stymulowana - to samo: co je grane? Odezwij się:* Fiona - jesteś już mamą?:) Giubelli - pierwsza co mnie opitala jak milczę, a teraz co odstawia? Hm? Proszę się tu odezwać. Postanowiłaś już co z L-4? Smerfetka - co z przeprowadzką? Takaotoja - jak się czujesz? Bejbe_ - coś długo nie piszesz... Sorry dziewczynki, że tak lakonicznie i służbowo i że nie do wszystkich, ale no golonka czeka... Wpadnę później:*

Witajcie Dziewuszki :D a więć moje maleństwo oficjalnie ma 5 tygodni i 2 dni :D Wszystko jest okejos :D zarodka ani serduszka nie widziałam bo ciute za wcześnie :P Ale lekarz powiedział że jak na ten tydzien to wszystko jest książkowo a umiejscowienie zarodka wręcz idealne - samo dno macicy :D Termiin porodu (wstępny) - 07.11.2014 :D AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!! JESTEM W CIĄŻY! Dopiero dotarło :D

Pita - witaj :D Jovanka - golonka powiadasz...mmmm...pyszota :D Stymulowana - co tam u Ciebie kochana?? Eweelka - ja też chcę wiosny dzisiaj na termometrze było 17,5 C normalnie tropiki :D IZA85 - czy ty zdajesz sobie sprawę z tego że tam p***a w przychodni nawet nie powiedziała mi o kwasie foliowym...dobrze ze sama zaczełam już dawno brać...co za angielskie patałachy!

wow udało sie, dzięki Kochana Maćkowa, a ze na Dzien kobiet poza słodkościami zanego kwiatka nie dostałam to teraz bede sie obsypywać hehehe a te nuggetsy z KAMISA często mój męzuś nam robi i sa przepyszne

Pita82 jedno dziecko mam, trafiło sie nam po 6 miesiacach staran i to było 4 lata temu, teraz po 30stce juz nie wiem, kosci sie starzeją to boli,tamto boli, starość nie radośc, płodnosć spada, wiec nie wiem:P ale nie podajemy sie jeszcze i walczymy:) [kwiat} ❤️ :P

a wogole coś mnie od 2 dni podbrzusze pobolewa nie wiem czy to na @ juz by sie zapowiadało czy jestem jakas znerwicowana:(

Gość Pita82
Goofcia gratuluję :-) Też tak chcę:-) Idę chyba zaraz spać. Wszystko mnie boli znaczy piersi i jajniki przez tą wredną małpę, za tydzień będę się z nią męczyć. Wzięłam się za czytanie tego forum od samego początku i się wdrażam :-)

MAMUŚKI ❤️ Majowa************** 27********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI ❤️ Fiona *****************25 *********3cs ***************** tp. 17.03.2014 Taka oto ja ************24*********2cs ********2dz*********tp. 25.03.2014 motynka ***************24*********2cs ****************** tp. 23.07.2014 JovankaJo **************29 ******* 3cs ******* 1dz ******* tp. 23.07.2014 PauliśC*************** 22 ********15cs ********1 dz ******* tp. 30.07.2014 Angelusdominus *******23 ********3cs ******* 4dz*********tp. 08.08.2014 RozusPL **************21*********4cs ***************** usmiech.gif Giubelli ****************27 ********9cs ****** 1dz ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk **********25 ********3cs *******************usmiech.gif bejbe27 ****************27 ****** 18cs ****************** tp. 16.08.2014 Goofcia________________22______6 cs______1dz____ usmiech.gif 06.11.2014 AKTUALNE STARACZKI - 2014 🌻 eska 22_______________22______15 cs______1dz______@07.03.2014 Stymulowana___________28______17 cs______1dz______@13.03.2014 MackowaZona__________27______14 cs______1dz______@14.03.2014 Alaaa66_______________28______10 cs______1dz______@15.03.2014 Eweelka_______________31______6 cs_______2dz______@17.03.2014 marta86100____________28______73 cs______2dz______@20.03.2014 Izulinka7______________23______12 cs______1dz______@XX. 03.2014 IZA85_________________28______6 cs_______2dz______@27.03.2014 paulinka121989_________25______9 cs_______1dz______@28.03.2014 nessaja________________21______3 cs_______________@02.04.2014 kasik85_______________28______14 cs______2dz______@03.04.2014 Paola1801_____________22______8 cs_______1dz______@09.04.2014

Eweelka dzis juz wszystko okej;) Jovanka lapie wszystkie ;) ;* przydadza sie;) Jak fajnie zamiasy pracowac dzis 8 godz bylam na 3,5 a reszte za mnie kolezanka pracowala bo ja wczoraj 4,5 h pracowalam. Ale piekna pogoda dzisiaj byla mm;)

Gość Pita82
Goofcia gratuluję :-) Też tak chcę:-) Idę chyba zaraz spać. Wszystko mnie boli znaczy piersi i jajniki przez tą wredną małpę, za tydzień będę się z nią męczyć. Wzięłam się za czytanie tego forum od samego początku i się wdrażam :-)

Gość karolcia15031
hej dziewczyny przyłącze się do was:) okres mam miec 21 marca , zobaczymy czy będzie . Robiłąm nie dawno te testy owulacyjne i fajnie pokazują kiedy są płodne ,wiec mam nadzieje że dobrze trafiłam