Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

Gość Alaaa66
Ja w tym cyklu obiecałam sobie nie robić testu dopóki nie spozni sie @ szkoda kasy. Niby zadnych objaw nie ma poki co:)

No ale serio. Zadzwoniła do szpitala nawet, żeby zapytać czy to prawda z tym hivem, no i prawda. Oczywiście jeśli nie będzie miała tych wyników i przyjdzie rodzić, to oni jej zrobią test na hiva ale wyniki mogą być nawet za kilka godzin a w tym czasie nie będą mogli jej podać dziecka do karmienia. Takie durne przepisy mają. A nie wiem co w takim przypadku dzieje się z dzieckiem. Leży głodne i płacze???

Hejka eska przykro mi z powodu @ ale wierzę że w końcu się uda;* a co do badania na hiv to jedno z podstawowych badań ja w każdej ciazy jak na pierwsze badania szpak to już na hiv miałam skierowanie. Także dziwię się że jej jie dal lekarz prowadzący. Dziecko nie będzie głodne w razie w dadzą mu mleko modyfikowane

Achoy lalki moje :) :) Kurna ktora zabrala mi slonce :) :) Bo pochmurno u mnie :) Ale pogodę mam na myśli :) Samopoczucie okay :) Alaaa trzymam kciuki zeby sie nie pojawiła :) I popieram postanowienie zeby testów nie robić :) :) Lepiej kupic sobie jakas "szmatkę" :) :) Poprawić sobie humorem zakupami :) :) Powiem Wam ze ja pierwsze słyszę o testach na hiva :( Ja rodziłam w 2008 roku i nic takiego u mnie w szpitalu nie było. Eska przykro kochana :( Ale głowa do gory :) Tak jak dziewczyny piszą moze urlopik od staranek by pomógł!!! Chociaz jeden cykl.

MAMUŚKI Majowa************** 27********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI Fiona *****************25 *********3cs ***************** tp. 17.03.2014 Taka oto ja ************24*********2cs ********2dz*********tp. 25.03.2014 motynka ***************24*********2cs ****************** tp. 23.07.2014 JovankaJo **************29 ******* 3cs ******* 1dz ******* tp. 23.07.2014 PauliśC*************** 22 ********15cs ********1 dz ******* tp. 30.07.2014 Angelusdominus *******23 ********3cs ******* 4dz*********tp. 08.08.2014 RozusPL **************21*********4cs ***************** usmiech.gif Giubelli ****************27 ********9cs ****** 1dz ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk **********25 ********3cs *******************usmiech.gif bejbe27 ****************27 ****** 18cs ****************** tp. 16.08.2014 Goofcia________________22______6 cs______1dz____ usmiech.gif 06.11.2014 AKTUALNE STARACZKI - 2014 Stymulowana___________28______17 cs______1dz______@13.03.2014 MackowaZona__________27______14 cs______1dz______@14.03.2014 Alaaa66_______________28______13cs______1dz______@15.03.2 014 Eweelka_______________31______6 cs_______2dz______@17.03.2014 marta86100____________28______73 cs______2dz______@20.03.2014 Izulinka7______________23______12 cs______1dz______@XX. 03.2014 IZA85_________________28______6 cs_______2dz______@27.03.2014 paulinka121989_________25______9 cs_______1dz______@28.03.2014 nessaja________________21______3 cs_______________@02.04.2014 kasik85_______________28______14 cs______2dz______@03.04.2014 Paola1801_____________22______8 cs_______1dz______@09.04.2014 Eska22_____________12_______16cs_______1dz_______@12.04.2014

Eska wykonane :) :) Lece ja kurde do pracy :) Miłego dnia moje drogie :) Aaaaa rano zrobiłam test owu ale narazie brak dni plodnych :) :) Wieczoriem zrobie znowu :) Teraz mi sie cykle pomieszaly i ciekawe kiedy bedzie owu? :) Ale dzielnie bede siusiala na testy :) hihihi

;(;( mój ból zęba uderzył dzisiaj ze zdwojoną siłą ;( nie wytrzymam dłużej! idę do dentysty popołudniu, mam nadzieję, że nie zaszkodzi:( jakiego to trzeba mieć pecha;( przez całe życie bolał mnie za może ze 2 razy....to musiał akurat teraz zacząć;( jakby nie mógł miesiąc temu;(;(;(

Cos sie powalilo z tamta tabelka bo daty nie ma wiec wstawiam jeszcze raz EweelkaMAMUŚKI Majowa************** 27********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI Fiona *****************25 *********3cs ***************** tp. 17.03.2014 Taka oto ja ************24*********2cs ********2dz*********tp. 25.03.2014 motynka ***************24*********2cs ****************** tp. 23.07.2014 JovankaJo **************29 ******* 3cs ******* 1dz ******* tp. 23.07.2014 PauliśC*************** 22 ********15cs ********1 dz ******* tp. 30.07.2014 Angelusdominus *******23 ********3cs ******* 4dz*********tp. 08.08.2014 RozusPL **************21*********4cs ***************** usmiech.gif Giubelli ****************27 ********9cs ****** 1dz ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk **********25 ********3cs *******************usmiech.gif bejbe27 ****************27 ****** 18cs ****************** tp. 16.08.2014 Goofcia________________22______6 cs______1dz____ usmiech.gif 06.11.2014 AKTUALNE STARACZKI - 2014 eska 22_______________22______15 cs______1dz______@07.03.2014 Stymulowana___________28______17 cs______1dz______@13.03.2014 MackowaZona__________27______14 cs______1dz______@14.03.2014 Alaaa66_______________28______13cs______1dz______@15.03.2 014 Eweelka_______________31______6 cs_______2dz______@17.03.2014 marta86100____________28______73 cs______2dz______@20.03.2014 Izulinka7______________23______12 cs______1dz______@XX. 03.2014 IZA85_________________28______6 cs_______2dz______@27.03.2014 paulinka121989_________25______9 cs_______1dz______@28.03.2014 nessaja________________21______3 cs_______________@02.04.2014 kasik85_______________28______14 cs______2dz______@03.04.2014 Paola1801_____________22______8 cs_______1dz______@09.04.2014 Wska22_________________22_________16cs__________1dz________@ 12.04.2014

K***e na telefonie to nie jest takie proste ale próbuje jeszcze raz :) EweelkaMAMUŚKI Majowa************** 27********18.01.2014*******Marcelinka CIĘŻARÓWKI Fiona *****************25 *********3cs ***************** tp. 17.03.2014 Taka oto ja ************24*********2cs ********2dz*********tp. 25.03.2014 motynka ***************24*********2cs ****************** tp. 23.07.2014 JovankaJo **************29 ******* 3cs ******* 1dz ******* tp. 23.07.2014 PauliśC*************** 22 ********15cs ********1 dz ******* tp. 30.07.2014 Angelusdominus *******23 ********3cs ******* 4dz*********tp. 08.08.2014 RozusPL **************21*********4cs ***************** usmiech.gif Giubelli ****************27 ********9cs ****** 1dz ****** usmiech.gif ŻoneczkaKrk **********25 ********3cs *******************usmiech.gif bejbe27 ****************27 ****** 18cs ****************** tp. 16.08.2014 Goofcia________________22______6 cs______1dz____ usmiech.gif 06.11.2014 AKTUALNE STARACZKI - 2014 Stymulowana___________28______17 cs______1dz______@13.03.2014 MackowaZona__________27______14 cs______1dz______@14.03.2014 Alaaa66_______________28______13cs______1dz______@15.03.2 014 Eweelka_______________31______6 cs_______2dz______@17.03.2014 marta86100____________28______73 cs______2dz______@20.03.2014 Izulinka7______________23______12 cs______1dz______@XX. 03.2014 IZA85_________________28______6 cs_______2dz______@27.03.2014 paulinka121989_________25______9 cs_______1dz______@28.03.2014 nessaja________________21______3 cs_______________@02.04.2014 kasik85_______________28______14 cs______2dz______@03.04.2014 Paola1801_____________22______8 cs_______1dz______@09.04.2014 Eska22_____________22________16cs________1dz________@12.04.2014

K***a dziewczyny zróbcie to na komputerze bo mnie zaraz cos strzeli :( I zaśmiecam tylko stronę tabelami :) Ale ja wiesniara jestem :)

Stymulowana współczuje :( Biedna nasza :( idź do dentysty ale jeszcze bardziej współczuje Ci to bez znieczulenia robić :( biedna :( Napisz pozniej jak po wizycie bedziesz :)

Z tym HIV dziewczyny zgadza sie, jest to jedno z podstawowych badan, ja tez dostalam skierowanie razem z innymi badaniami na pierwszej wizycie. Niech kuzynka szybko robi te badanie co nie beda jej dzidzi od pierwszych chwil modyfikowanym karmic bo pozniej z cycem chyba gorzej, kolezanka tak miala. Karmili w szpitalu modyfikowanym a potem maly nie umial zlapac sutka i miala normalne rany tak ja pogryzl.. Eska :( glowa do gory, mysl pozytywnie a sie uda! trzymam kciuki! Stymulowana tak mi Ciebie szkoda, niech dentysta zrobi Ci z tym zebem porzadek i oby to nic nie zaszkodzilo, a czujesz sie jakos inaczej? juz niedlugo sie okaze, liczymy na Ciebie ;)

no co Ty Iza w ogóle nie ma opcji, żeby dentystka robiła mi coś bez znieczulenia....bo chyba bym umarła, muszę dostać jakieś znieczulenie ;( nessaja_ nie czuję nic nadzwyczajnego;/ jedyne co to naczytałam się, że na począteczku ciąży hormony zaczynają szaleć i często zdarza się właśnie, że chore zęby się odzywają, więc może to, chociaż wątpię :( zobaczymy....teraz muszę jakoś dożyć do 16:40 ;(

Cholera...Weszlam na aplikacje WomanLog bo chcialam jeszcze raz przejrzec daty, cykl itp.I wlasnie sobie przypomnialam ze to krawienie i dwudniowe plamienie nie mialam tydzien po przytulanku tylko 2 tygodnie.Jak ja moglam to pokrecic.... Czekam teraz tylko na @

Dzien dobryyy [keiatek Ja szykoje sie do pracy i mocno trzymam kciuki za nasze oczrkujace staraczki aby marzec byl pozytywny moje kochane ;** A mnie juz nie bola (.)(.) ....hmmmm dziwne to troszke :/

Hejo! Matko ile czytania.... 🌼 FIONA, daj znać czy już po :) 🌼 EJ! Znów kopiujecie jakieś stare tabelki :) 3 raz już będę się uaktualniać :P bierzcie te ostatnie, bo po sobie widzę, że jakieś staruchy wklejacie :) 🌼 kobitki, HIV to powiedziałabym, że to podstawowe badanie przed porodem! Takie wymogi są od kilku lat. I dziwię się Agniesia, że lekarz prowadzący nie poinformował koleżanki. Ja miałam takie robione : mocz,morfologia,glukoza,próby wątrobowe,kreatynina,żelazo,p.anty-HBs,p.anty-HCV,grupa krwi z kartą,toksoplazmoza IgM,różyczka IgM,Progesteron,HCG,HIV,TPHA. Niektóre potrzebne, niektóre nie, ale np.. chciałam sobie nerki przebadać dodatkowo i wątrobę, a akurat to było w pakiecie. Mimo to, teraz razem z tą wstrętną glukozą muszę zrobić też ponownie tokso, nie wspominając o comiesięcznej morfo i moczu. Zależy na kogo trafisz. Mój gin jest baaaardzo sumienny, ale w moim przypadku to dobrze, bo pieron wie co w człeku siedzi. 🌼 🖐️ dla nowych koleżanek !! Mnoży się nas i właśnie lepiej by było jakby się mnożyło tych zaciążonych też! :) w co też wierzę z całych sił! 🌼 Iza85 - ten spam się robi jak wstawiasz jakieś procenty, skróty bądź nazwy własne, więc czasem trzeba je ominąć albo pisać właśnie partiami i wtedy je wychwycisz :)

Hej, mam dzis dostac @. Powiem szczerze, ze wczoraj mnie brzuch pobolewal troche a dzis juz mniej. Moze to cisza przed burza? Oby nie :-( nie robie jeszcze testu, bo ostatnio mialam cykl 30 dniowy a dzis jest niby 28 dzien, ogolnie mam cykle 26-28 dniowe. Poczekam do piatku, albo soboty. Trzymajcie kciuki zeby @ nie przyszla :-(

Dowiedzialam sie Ci co nas pobili wiedza gdzie pracujemy i jakie zmiany mialam ostatnio i kto mial jakie zmiany w mojej pracy. Kurde to jakies chore jest. Moze jakis wywoz do lasu planujanuja;d

Gość MaćkowaŻona
Rety Paola a skad Ty to wiesz? Zakoncz Ty ta sprawe i sie wyprowadz z tego miasta najlepiej :-) Mania sluszna decyzja, odrobina cierpliwosci nikomu nie zaszkodzila :-) jak zrobisz dzis test to zobaczysz ze chwile pozniej @ przylezie. Poczekaj kilka dni :-) trzymam kciuki za fasolke!! :-)

A mnie juz nic nie boli hehe warjacja jakas .... ja juz w pracy ehhh a tak mi sie nie chce wolala bym spacerek dlugi :/

Mackowa nienda rady bo moj ma juz fajna robote tylko czas na mnie. Mieszkamy w domu duzym z ogrodkiem bo mama wyjechala. Wiem to od kolezanki bo to jej kuzyn a ona od brata bo sie z nim zadaje. Dziwi mnie to po co im to wiedziec.. Kurde mam nadzieje ze to juz sie skonczy. Teraz nic nie bedziemy mieli z tego ale na pewno przezyli troche jak dostali pierwsze pismo ze sprawa sie odbedzie:D bo na pewno przezywali. Nie wierze ze nie. Dziewczyny co jest czekam na wiesci o dwoch kreseczkach;)));*

Gość JovankaJo
Dzień dober:) Pogoda bajeczna dzisiaj:) Stymulowana - bo pytałaś wcześniej: tak, Luteina nie całkiem zostaje tam, gdzie powinna, przynajmniej u mnie;) Wycieka powolutku cały dzień, także luzior. Zabunkruj ją tam głęboko, poleż chwilę po aplikacji i się nie stresuj niczym:) Agniesia - wydaje mi się, że Twoja koleżanka z jakichś powodów nie miała robionego tego badania w czasie ciąży. Ja miałam zaraz na początku i wynik został wpisany w kartę ciąży. Matka,która jest zarażona HIV (teoretycznie mówię, nie o Twojej koleżance) niekoniecznie urodzi chore dziecko, ale karmiąc je, zwiększa niebezpieczeństwo zarażenia malucha, dlatego do czasu uzyskania wyników nie dostanie dziecka. Giubelli - a ja nadal nie mam zleconego tego badania na glukozę (tego, przy którym się pije ten ulep). W którym tygodniu masz zlecone? Witam nowe koleżanki:) 🌻 Dziewczynki, kupiliśmy wczoraj małemu takie śliczne bodyyyyyyyyyy:) W biało-czerwone paseczki:) No i inne też, ale te wymiatają:)

Gość MaćkowaŻona
Eweelka robie nawias kwadratowy [ wpisuje w nim "kwiat" i go zamykam :-) Bylabym mile zaskoczona i wdzieczna losowy gdyby sie udalo ;) eeej a poza tym nie zawsze pisze ze nie nie udalo, tzn pisze ale jak juz @ sie zacznie :-) dobra w takim razie poki co nie zapeszam i mam nadzieje ze trafilismy w 10 :D Marta Ty widze takie samo talenciwo kulinarne jak i ja :D A moj brzuch po schabowych, marchewce i kalafiorze dzis warczy. Doslownie :d

Boziu kobity zabierzcie mnie z tad .... Len total mam dzis :/ mysle kiedy ja powinnam miec @ bo w sumie 20 ale jak cos mi sie poprzemienialo to juz sama nie wiem tym bardziej ze owulki 1 raz w zyciu nie czulam ...:/

Gość MaćkowaŻona
Hahaha no nie wierze, znow to zrobil. Moj tablet fiziuje i sam wiadomosci wysyla. Przestarzale!!! Chyba ma wirusa :p

Gość Alaaa66
Paola chyba przeoczylam twojego maila o tym pobiciu o co chodzi kochana? Wspolczuje serdecznie. Marta ja sie tez dzis zastanawiałam kiedy @ i w piątek a nic nie czuję. Czuje poraz pierwszy ze moze sie udało bo xzuje sie dziwnie i 37 sie utrzymuje 2dzien ale w sumie marta tez rak miała no nic czas pokaże