Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolinen

chcę zajść w ciążę (dla nowych dziewczyn)

Polecane posty

I chwila wolnego :) .. Dziewczyny chudzielce Wy :) :) Jak ja Wam zazdroszczę tej chudosci :) Ja tez zawsze musze patrzeć co jem, bo jak za duzo sobie pozwoliłam to zaraz w ciagu 2 tyg - 3 kg wiecej miałam. A jak juz sie wzięłam za odchudzanie to tak marnie te kilogramy wchodziły w dol ze głowa mała. Ale po porodzie bede miała sporo do zrzucenia, takze od nowego roku rozpoczynam akcje odchudzanie :) :) To moje postanowienie na nowy rok :D hihihi ... Paola cieszę sie ze z pieskiem juz okay :) Teraz niech nabiera siły :) ... Kaasik89 ja sie nie śmieje bo ja sama nie wiem co to instagram :P A niby w takim wielkim świecie żyje :P A tu klops :) ... Brzoskwinka to musi byc to :) I nie stresuj sie kochana :) Jak to dziewczyny pisały - wiecej optymizmu :) Musisz myślec pozytywnie ze teraz bedzie wszystko okay :) Domuslam sie co czujesz bo ja za każdym razem po siusiu sprawdzam papier :( Jak mnie mocniej brzuch zaboli to siadam i bacznie "obserwuje" czy zaczyna bolec bardziej czy ustępuje :( Każda z nas kochana sie tego boi :( Ty i dziewczyny ktore straciły ciaze pewnie 3 razy bardziej sie tego obawiacie, ale trzeba myślec pozytywnie :) :) .... Eska a jak u Ciebie? Jakies objawy? ... Alaa, Kaasik, Marta a u Was jak???? .... Kasiaa12 mam nadzieje ze nie przyjdzie :) :) Trzymam kciuki :) No dawać dziewczyny nam tu te cudowne wieści :) Wszystkie po kolei :) .... Goofcia wreszcie :) Juz myslalam ze nas zostawilas :) Przykro mi ze z dziadziem taka sytuacja wyszła :( :( Trzymajcie sie oboje :) Super ze u Ciebie i fasolki wszystko okay :) :) Super :) Powiem Ci szczerze ze ja ostatnio swoich jeansów w pasie nie mogłam zapiac :) :) Ja w sumie normalnie mam wielki brzuch :) Wyglądam juz teraz jakbym przynajmniej w 5 m-cu ciąży była :) :) Ale mieściłaby sie w te spodnie a teraz juz poszły na dno szafy :) :) Wroce do nich za jakis czas :) .... Karcia jestes i Ty :) Super :) Działajcie kochana :) Jak bedziesz taki zapierdziel w pracy miała to nie bedziesz tak o tym myslala i sie uda :) :) ... Maćkowa tak to był moj pomysł zeby Nessajka meza schlala :) :P hihihi. A moze cos z tego wyjdzie, a co :) Okay ja sie na ta firmę pisze :) :) .... Stymulowana tylko jak juz Cie obsadza w jakiejś roli to wspomnij o nas - koleżankami z forum :D ... Paola wlasnie siostra dotarła? Daj znac*****isz jak piesio :) .... Ania starająca sie powiedz mężowi ze kochany jest :) A kciuki tez trzyma :) Brzoskwinka jutro na bete leci to kolejne kciuki sie przydadzą :) :) ... Lece spac dziewczyny :) Choć nie powiem bo w dzien tez trolilam :) Nie wytrzymałam!! Nie pamietam dokładnie jak to było jak w Kuba byłam w ciąży ale chyba aż tak spac mi sie nie chciało!! A teraz!!! Mogłabym spac i spac :) :) Zajrze do Was rano bo pociągiem do pracy jadę :) :) Dobrej nocki :)

Alaa podziwiam Cie :) :) Bieganie, marsz, rumbowanie itd. W nagrodę @ nie moze przylezc :) Trzymam mocno kciuki :)

Pomyślałam ze skoro dzidziusia nie ma to chociaż fajne ciało będę miałaxchwile :p

hej dziewczyny :) zaraz jade na bete :) Maćkowa pisałam jej,kazała mi zrobić bete i progesteron i wyniki wysłać i może mi dawke leku zwiekszy :) trzymajcie kciukasy :)

Cześć, Dziewuszki! Kajam się, cobyście mi wybaczyły tak długą nieobecność. Wiele się dzieje ostatnio i dlatego nie pisałam. Cieszę się, że o mnie pamiętacie. :) . Stymulowana, bardzo mi przykro. <ściskam> Jesteś dzielna! 🌻 . IZA, gratulacje!!!! 🌻 Śpij, póki możesz. Jak brzuszek podrośnie, nie będzie już tak łatwo o sen, wiem coś o tym. ;) . Brzoskwinko, jeśli była druga kreska, to beta pewnie będzie tylko formalnością. Czekam na wieści, by oficjalnie pogratulować. :)

cześć Kochana Staraczki i nie tylko....🌻 Nareszczcie piateczek, mimo ze pochmurny to jakby nie było kilka godzin do weekendu zostało:P ❤️Witaj Motynko, daawno Cie nei było, co u Ciebie Kochana>?jak sie czujesz? ❤️ brzoskwinko trzymam kciuki za bete-daj znać ❤️ pita82 kochaniutka nie załamuj sie i Tobie sie UDa:)dokładnie rozumiemy Twoje pragnienia bycia mamą, wszystkie marzymy o zajściu w ciaży jak mało kto na świecie:) ❤️ Alusia to nasza sportsmenka, tyle ćwiczen ze wow, podziwiam ze silną wole i motywacje:P ja to leń do potęgi:D nic mi sie nie chcę a na dodatek uwielbiam słodycze:D:P

witam dziewczynki z rana :) brzoskwinka trzymamy mocno kciuki :) nie rozpisuje się za duzo bo chwilowo trzeba po pracować a zapier.... taki że nie wiem w co ręce włożyć... miłego przedpołudnia :)

Brzoskwinka, Twój wielki dzień!!! ;) Maćkowa, chyba pytałaś kiedy wyniki będę miała? Wizytę mam 13 maja dopiero:) Robiłam poranny przegląd moich butów i natrafiłam na moje ślubne. Nie znacie dziewczyny jakiejś panny młodej, która poszukuje bucików?? Choć żal mi się z nimi rozstać, bo są baaardzo piękne, ale i tak w nich nie chodzę. Miałam ubrane tylko w kościele i może trzy godziny wesela:) a potem leżały w pudle az do dziś:) Ogólnie są rozmiaru 38 (długość wkładki 25 cm), kolor ivory, obcas 10 cm, myślę, że oryginalne i niepowtarzalne, bo robiłam je na zamówienie, firma LaBoda, MEGA wygodne, mięciutkie podbicie - jakby się stąpało po chmurce:) Dałam 350 zł, ale oddam za mniej. Chciałam je wystawić w necie, ale chyba jeszcze do tego nie dorosłam:P Nie oddam ich byle komu:D

Gość MaćkowaŻona
Czesc :-) Jestem i ja. Nie zdarzyłam oka otworzyc i juz na forum siedze ;) szalenstwo. Motynka jestes!!! :-) wybaczamy dluga nieobecnosc pod warunkiem ze byl to przedostatni raz ;) jak malenstwo? Jak Ty? Za kare pisz nam tu wszystko :-) .... Brzoskwinka kciuki zacisniete! Wiec znow dzis okien nie umyje hehe :-) .... Alaaa ja pierdziele podziwiam Cie :-). mnie maz na bieganie wyciaga ale jakos nie ma odpowiednich argumentow bo poki co mu sie nie udalo. Cwiczylam se z Jillian poki i szyja nie strzelila i poki co mam wymowke zeby leniuchowac bo boli dalej :/ ..... Agniesia no przeciez u nas sa przyszle panny mlode!! :-). moze ktoras sie skusi :-) ..... Ania weekend sie zbliza wiec z reguly troche spokojniej sie tu robi wiec szybko zaleglosci nadrobisz :-) .... Eweelka to ja Ci slonce wysylam bo u mnie dzis swieci :-) i oby dzien w oracy Ci szybko zlecial :-) .... O a co to sie stalo ze od Izy jeszcze nie mamy dzis zadnej wiadonosci? :-) :-)

oj Maćkowa przydałoby mi sie trochę słońce:) a jak tam u Ciebie? masz juz jakies objawy ciążowe:)? cokowleik? Kurka u mnie nic a nic, niby mnie coś pobolewało ostatnio ale wszystko przeszło, temp 36.6 wiec pewnie nici a @ przyjdzie w przyszłym tyg a ja juz czuje ze tym razem nie wyszło:*( masakraaa dupa blada:(

jestem dziś i ja :) u mnie w końcu pokazało się słoneczko :) humor od razy 1000 razy lepszy :) *brzoskwinka to czekamy wszystkie niecierpliwie na wyniki!! :) a ty się kochana wyluzuj, tak jak mówi Iza (właśnie gdzie TY jesteś) każda jak zobaczyła 2 kreski to sie strasznie czegoś bała, a to bólu brzucha, a to plamień itd ale to trzeba wyluzować!!! *Maćkowa a ty znowu nic o sobie :P mów nam tu szybko jak na wolnym ci jest ?? odpoczywasz, relaksujesz się czy zapierdzielasz w domku ?? jak sie czujesz w ogóle ?? *motynka w końcu wróciłaś :) pisz nam tu szybko jak się czujecie ?? może zdjęcie byś nam podesłała, żebyśmy same zobaczyły co i jak :D *Eweelka piątki mają to do siebie że ciągną się okropnie, ale dziś szybciutko Ci zleci :) czuję to :D *agniesia poważna decyzja :D byc może sie uda sprzedać, chodź nie słyszałam nic na forum nowego :D a może coś przegapiłam ?? :P trzymam kciuki za udana tranzakcję :* * Ala dzidzia na pewno będzie dumny że w takim wysportowanym, fajnym ciałku będzie rósł :) u mnie dzis mama znów szaleje, dzis klei pierożki :) mniam mniam mniam :) i ja też mam ogromny brzuchol na wzdeciu :) ale ja na brzuchu tłuszczyk zawsze miałam, taka oponkowata baba ze mnie, co przytyłam to w brzuch od razu, a teraz zaczyna "wychodzić" przy pipce :D hehe miłego dnia :) P.S Giubelli zdjęcie wysłane ja się pytam ??

Gość MaćkowaŻona
Eweelka no u mnie też nic. Mierze sobie temp ale raczej pod kątem sprawdzenia kiedy @ się zacznie. Ostatnio na tym się właśnie opieram i zawsze się sprawdza. Póki co temp mam 36.74. Więc dziś mnie raczej nie zaleje ;) znając życie jak już wczoraj wspomniałam przylezie paskuda we wtorek, to akurat 31 dzień cyklu będzie więc w sam raz ;) nie mam żadnych objawów ciążowych i nieciążowych. PMS póki co nie dokucza chociaż ostatnio jestem strasznie wredna dla swojego męża, docinam mu z uśmiechem na ustach na każdym kroku czego wcześniej nie miałam. Na szczęście on też się śmieje :) no i chyba tyle w tym temacie :) zobaczymy co z tego cyklu wyjdzie :) mam nadzieje że u Ciebie cisza przed burzą, że się wszystko w kierunku ciążowym jeszcze rozkręci! :) oby się udało!! 🌻 😍 Izulinka na zwolnieniu czas leci błogo... ale zapiernicza jak durny! Nim się obejrzałam a już piątek. Wstaje po 8.00, kłade się spać po 23 i hulaj duszo piekła nie ma ;) Jutro jade badania estradiolu i progesteronu zrobić bo doktorek zalecił. Mam nadzieje że mi nie pomylą z cholesterolem ;) może dziś się ruszę i postaram się w domu ogarnąć. Pogoda sprzyja, chociaż się nie chce ;) póki co ide zrobić coś konstruktywnego... śniadanie na przykład. I kawę! ;) P.S. UWIELBIAM PIEROGI!!! :)

Witam najlepsze babki pod słońcem ❤️ Brzoskiwnka daj znac jak tylko bedziesz wiedziała. Trzymam mocno kciuki:) Agniesia u mnie w szafie jeszcze suknia ślubna wisi jakoś tak nigdy nie miałam weny zeby cos z nią zrobic, rozm. 34 jakby ktos chciał:) i buty tez mam:) fioletowe rozm. 36 użyte dokładnie tyle samo co Twoje:) Motynko no właśnie napisz nam co u Ciebie:) Pierogi ja tez chce pierogi !!! Goofcia no nie maz z jajnikami hahahahahahahha;) A wiecie co ja tez aobienjutro skoczę ma badania tak o sama dla siebie Robie sobie prolaktyne, tsh, testosteron , cholesterol tez zrobie:) Jadę dzis zmienić opony bo wiosna juz pełna gębą a ja dalej na zimowych Iza85 jak tylko dostane jakaś rolke to wkręcam Was tez;)

Maćkowa właśnie obawiam się że w weekend też będę musiała popracować echh jedyny plus taki że mogę z domu więc mogę nie wychodzić z łóżka :) Stymulowana nakręcona dzisiaj i pełna energii czyżby u Ciebie słońce świeciło? oddaj proszę troszkę tej energii :) a co do pierogów hmmm mniami, lubię pierogi :) a do mamusi jadę dopiero na święta a sama za zrobienie pierogów się nie zabiorę :)

Aniu nie ma słońca, ale cieszę sie z tego ze juz piatek:) Instagram to aplikacja na smartfona, na zdjecia, ma sie tam profil i wystawia zdjecia, cos jakby Facebook ale nie ma tylu danych i jest to tylko na zdjecia:)

Hej dziewczyny :) Jade ja do pracy :) :) Ale chyba mi sie nie chce :) Wczoraj wieczorem Wam pisałam :) Wyświetla Wam sie? :) Ale dziekuje ze o mnie pamiętacie :) Kocham Was :* ... Sala jak skupisz sie na swojej sylwetce to zapomnisz o dzidzi i bedzie szybciej niż myślisz :) Takze dzialaj , tylko prosze nie rob z siebie kulturystki :P ... Brzoskwinka kciukasy zaciśnięte :) Tylko cały czas sie zastanawiam jak ja bede pracowała :P O ktorej wyniki? :) Czekam z niecierpliwością :) ... Motynka jestes :) Dziekuje :) No ale długo Cie nie było :) Podpisuje sie pod dziewczynami - pisz wszystko co u Ciebie :) Po kolei i ze szczegółami :) ... Agniesia a moze zostaw na pamiątkę? Wciśnij na dno szafy i niech leżą :) Ja mam rozm 39 wiec za malusie :) ... U mnie dzis cieplo, niebo czyste ale kuzwa słońca nie ma :( Za chmurami sie nie schowalo bo chmur nie ma :) Ktos mi zapierdzielil slonce :) :) .... Mackowa wlasnie dawaj tu o sobie :) Wylenilas sie? :) Odleżyny masz? :) hmmmm, wredna dla meza jestes?? PMS ni ma :) hmmmm. No nic tylko trzymać kciuki :) :) ... Stymulowana jak powiekszysz swoją suknie do rozm 42 to ja chętnie wezmę :) heheheh :) Buty tez powiększ do 39 :) :) A jakby co to na jakas podrzędną role sie pisze :) Jakby co o daj znac i bilet kupuje :) .... Pierogi!!!!! Mniam. Chyba mam bedzie co miała robić w przyszłym tyg. Jakie to szczescie ze akurat u mnie jest :) :) Tylko kuzwa nie moge sie zdecydować jakie? Ruskie? Z grzybami? Z owocami? Z twarogiem? K***a ja mam ochotę na wszystkie :P Biedna mama :) :) ... Miłego dnia kochane moje :) ... Brzoskwinka czekamy !!!!!!!

Stymulowana Dzieki za wyjaśnienie co to jest instagram :) Wlazlam w aplikacje i moge sobie cos takiego ściągnąć na iPhona :) :) Nawet niebwiedzialam ze jest cos takiego :) A moze Facebook? To raczej wszystkie maja :) Bo pomysł "poznania sie" bardzo mi sie podoba :)

jestem już w domku :) nawet męzuś ze mną pojechał :) jeszcze mu nic nie mówiłam o tej bladzioszce :) wiecie co dziewczyny ja mimo wszystko czuję,że ten teścik zrobił mnie w konia i dostanę @ .dziękuję za kciuki :** jesteście kochane wszystkie ❤️

Gość Pita82
Jeszcze tylko 1,5 godziny i koniec pracy smigam dzis na weekend w gory. Bede oczywiscie Was czytac. Brzoskwinko kiedy bedziesz miec wynik bety?

Czesc dziewczyny ! Podczytuję Wasz wątek już od dłuższego czasu i chciałabym się dołączyć jeśli można ;) Ja narazie nie mam regularnych cykli ponieważ w grudniu przestałam brać tabletki anty. Dziś mój 40 dc i test negatywny więc czekam na @ Pozdrawiam Wszystkie Kobitki starające się i te które są już w ciąży ;)

Pita w góry mówisz? też chcę gdzieś dać nogę, mój D już się wymiguje z Łorsoł - a bo to deszcz pada, bo zimno i takie tam;/ witaj moonlight86 :) brzoskiwnkaaaaaa daj znac o 14:01

tak dla przypomnienia 🌼 MAMUŚKI kwiatek.gif Majowa************ 27********18.01.2014*********Marcelinka Fiona************** 25 ********07.03.2014******** Wiktoria Taka oto ja ********24*********?.03.2014**********Dominik CIĘŻARÓWKI kwiatek.gif Giubelli ****************27 ********9cs ******** 1dz ********tp 04.07.2014 motynka ***************24*********2cs ******************** tp 23.07.2014 JovankaJo **************29 ******* 3cs ******* 1dz ******* tp 23.07.2014 PauliśC*************** 22 ********15cs ********1 dz ******* tp 30.07.2014 Angelusdominus *******23 ********3cs ******* 4dz*********tp 08.08.2014 RozusPL **************21*********4cs ********************* usmiech.gif bejbe27 ****************27 ****** 18cs ******************** tp 16.08.2014 Goofcia*****************22********6 cs*********1dz*********tp 07.11.2014 Izulinka7***************23*********13 cs********1dz********tp 16.11.2014 AKTUALNE STARACZKI - 2014 kwiatek.gifusmiech.gif Karolcia15031__________XX______1 cs_______1dz______@21.03.2014 IZA85_________________28______6 cs_______2dz______@27.03.2014 Eska22________________22______16 cs______1dz______@12.04.2014 brzoskwinka14__________21______13cs_______1dz_____@13.04 .2014 Alaaa66_______________28______11 cs_______1dz_____@13.04.2014 Kaasik89______________25_______4 cs_______1dz_____@14.04.2014 marta86100____________28______74 cs_______2dz______@14.04.2014 Eweelka_______________31______7 cs________2dz_____@17.04.2014 MackowaZona__________27______15 cs_______1dz_____@17.04.2014 Pita82_________________32_______2 cs______1dz_____@21.04.2014 agniesia88_____________26______6cs_______1dz______@23.04.201 4 paulinka121989_________25______10 cs______1dz______@29.04.2014 ŻoneczkaKrk____________25________0 cs_____________@30.04.2014 Stymulowana___________28______18 cs______1dz______@03.05.2014 kasik_85______________28______14cs_______2dz______@03.05.201 4 Paola1801_____________22______9cs_______1dz_______@07.05. 2014 nessaja________________21______3cs________1dz_____@06.05 .2014

Mackowa i ewelkaa cos trzeba robić i to nie jest tak ze mam mega zapałzmuszam ssię żeby chociaż mieć w miarę ciało jeszcze sporo nadprogramowych kg jest jutro czeka mnie panieński wiec dzisiaj dużo w pracy trzeba robić żeby jutro było luzniej... :) brzoskwinia czy nie doczyyalam gdzieś ze była druga krecha??

jejku oc****eć można do 14:00:P brzoskwinka. tylko nie trzymaj nas za długo w napięciu. Wiecie co, myślę ja sobie o tych moich butach i może jeszcze kiedyś gdzieś je ubiorę... W sumie to nie są białe, więc można je nosić tak normalnie:) No chyba że ktoś będzie je ode mnie chciał. Może przyniosą komuś jeszcze szczęście:) rety! ponad godzina do wyników bety:P się czuję jakbym na swoje czekała:P