Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
ta lesba - chłop- jest aseksualna

Gość gość
fajnie, ze jest taka chemia miedzy ta czarna a jej facetem ale takie teksty ciagle rzucac to :o

Gość gość
Ty laska co rysujesz BLAGAM machnij wszystkich uczestników i jury :):)daaawno tak sie nie uśmiałam daaaaaaaawaj

Gość kelleee
"nie wygladacie na takich co po ciemku" :D

Gość gość
Ta para naprawde pomyliła program - jeszcze gorzej było niż ostatnio... a to w sklepie jak lizał ją po d***e MASAKRA. A wojskowi to byli pokazani tylko jak jury było u nich?? ciekawe czemu...

Gość gość
A u pana doktora to siostra bardziej zaangażowana w to urządzanie niż sam zainteresowany :D

Gość gość
No właśnie też mi się wydaje że nie wszystkich pokazują w trakcie pracy. A już miałam nadzieję że te 2 odpadną ;/ A na tą czarną nie mogę patrzeć, zero kultury, chyba uważa że kręceniem d... znajdzie fanów.. żałośni są

Gość gość
e tam, było super, nie znacie się i dymacie tylko po ciemku, w klasyku, pod grubą kołdrą, raz w roku :D

Gość gość
No to "poszły konie po betonie". Dawajcie, program się skończył.

Gość gość
Dzis u mnie Marta zaplusowala. Jest szczesliwa, a to sie w zyciu liczy

Gość gość
Kto odpadl? Buraki czy lesby?

Gość gość
Lesbijki zostały

Gość gość
"Buraki" odpadły, ten koleś wygląda jakby wytrzeszcz miał :D widzieliście? Dzisiaj już napisali pod imieniem Piotra, że ma 40 lat, a nie 30 parę jak wcześniej :D żałosna jest ta jego Marta. Wstyd by mi było mieć taką matkę, pewnie dzieciaki się śmieją z nich w szkole :o

Gość gość
Jaki ta Marta daje przykład swoim córkom. Masakra. Jej życie kręci się tylko wokół kręcenia d..ą i łóżka. Tragedia.

Gość gość
Buraki i lesby to niby dwa najgorsze pokoje?-zart jakiś nie byly takie zle gorsze byly wg mnie pomieszczenia kocicy, tej co sie siostra zajmuje jakieś woale,baldachimy kwiatki w wiaderkach i tych tancerzy -oni są tacy oldscholowi ze powinni sobie jakiś garaż lub magazyn wynająć i tam mieszkanie urządzać. Ta sucha lesba to o tym smaku i wyczuciu to Se jaja robila? Nie wiem co jury widzialo w ich sypialni w ubiegłym tygodniu

Gość gość
MARTA I PIOTR- co oni sobą reprezentują!! Nie mają nic ciekawego do powiedzenia, ona nic nie robi prócz świecenia tylkiem. Ludzie ile to można oglądać. Wszystko sztucznie grane. MASAKRA!!

Gość gość
co oni z tym seksem mają ? wiadomo że jak jest para to że się kochają , robią to i się pożądają , po co to wszystkim oznajmiać i robić z tego wielką sprawę ?nie pojmuje :O tak to raczej robią 16 latki reżyser tego programu też nawymyslał atrakcji seksualnych:O

Gość gość
hehe nie ma czym przyciągnąć widza to trzeba seksem, stary schemat jak świat :O hahah coraz lepiej Ci to rysowanie idzie :) pewnie tej osobie, która na początku mówiła,że rysujesz jak dzieciak teraz jest jej łyso i głupio, bo naprawdę fajnie to robisz. co do odcinka - mi się nie podobał pokój gościnny gdzie łóżko było tuż obok biurka i jakieś dzyndzające żarówki, a to był pokój którym jury się najbardziej zachwycało :O zupełnie nie wiem czemu...cieszę się,że lesbijki zostały, chociaż ta rodzina co odpadła też była w porządku, jak dla mnie mógłby odpaść lekarz nie przepadam za nim

Gość gość
Wczoraj najgorszy pokoj mialy lesby. A na ta starsza patrzec nie idzie. Obrzydliwy babo-chlop.

Gość gość
A o Marcie to az szkoda pisac. Blazenada do potegi entej. Ona mysli, ze jest seksowna ? Taka seksi, ze kon by sie usmial. A te brwi narysowane flamastrem. Tragedia. A jej gachowi w koncu lata poprawili i juz nie ma 34 a 40.

Gość gość
Nie wierzę zeby te lisbijki były razem ta co jest mężczyzna w tym związku ma już swoje lata a ta druga młoda jest . Ten związek nie przetrwa wydaje mi się że ta młoda jeszcze poszukuje.

Gość gość
Nie jest mi ani głupio, ani łyso. Głupie i dziecinne to są te denne rysuneczki. A ty naucz się pisać dziewucho. Walisz wszystko do kupy, nie wiesz gdzie kończy i zaczyna się zdanie. Znasz kropki i duże litery ? Bo emotikony bez wątpienia tak. Chodziłaś ty do szkoły analfabetko ? Książkę weź i poczytaj zamiast siedzieć tu i pisać bzdury.

Gość gość
lesbijki powinny odpasc! pokoj bez sensu i fatalny dobor kolorow. sypialnia tych z piatka dzieci- tez porazka! lozeczko dla dziecka i fototpaeta z calujaca sie para (do tego zle polozona), jakos zgrzytaly!

Gość gość
Wypowiem się w tym temacie chociaż przerażają mnie te bluzgi tutaj :P Zdziwiło mnie to, że jury jakieś takie podejrzanie łagodne było. W zasadzie wszytko im się podobało poza tymi dwoma pokojami, które wytypowali do eliminacji. Wg mnie dobrze, że odpadła para "Buraków" Po pierwsze sam pokój, jego kolorystyka i meble w ogóle mi się nie podobały. To naprawdę był pokój dla nastolatka a nie dwulatka. Bezsensu to wymyślili :/ Oczywiście lesbijki też pojechały po bandzie. Pomijając ten szalony zółto-różowy miks to nie widziałam w tym pokoju miejsca gdzie można by się było zrelaksować. Wnętrze raczej skłaniało do natychmiastowej ucieczki XD Ale spoko myślę, że jeszcze zdążą odpaść :D Para Marta i Piotr. Ale żenua :O Te ich namolne gadanie o seksie, o tym jak bardzo się kochają, jacy są wyjątkowi i epatowanie swoimi "wdziękami" to po prostu jakaś masakra. Niebawem zaczną już chyba odwalać sceny rodem z Warsaw shore. Poza tym ich sypialnie w ogóle mi się nie podobała. Wielkie zebry na ścianie, łóżko i tandetna toaletka. No faktycznie się napracowali, że ho ho. Dziewczyna, która opiekuje się swoimi siostrami. W sumie niby fajnie, ale jak dla mnie takie pokoje są strasznie niepraktyczne. Nic tylko walczysz z zabrudzeniami, pierzesz i prasujesz owe fikuśne materiały. Walka z kurzem to jak walka z wiatrakami. No i strasznie mdło, brakowało mi akcentu kolorystycznego. Gabinet lekarza. W sumie całkiem całkiem, choć za dużo własnych zdjęć na ścianie. Swoją drogą reszta uczestników bez skrupułów wykorzystuje zarówno jego jak i jego matkę. Ludzie to jednak wstydu nie mają Oo. Niebawem będą chcieć żeby jego siostra robiła im pasemka :/ Pokój tancerzy wg całkiem fajne wnętrze, garderoba przydatna rzecz, a i pracownia spoko. Bez fajerwerków ale nowocześnie i estetycznie. Pokój tej pary co ona ma długie kręcone rude włosy. Bardzo mi się podobało ich oświetlenie. Połączenie pracowni z pokojem gościnnym nieco dziwne, ale z drugiej strony jak się ma ograniczoną przestrzeń to warto zadbać o taką funkcjonalność 2w1 :D Rodzina Borkowskich w zasadzie to już nawet nie pamiętam jak wyglądało to cudo, ale szału nie było. Pozostałe rodziny z pokojami dziecięcymi fajnie wypadły. Zwłaszcza ta, która inspirowała się Spongebob'em.

Gość gość
A no właśnie. Gość z 09:45:30 przypomniał mi o tej paskudnej fototapecie z ustami :/ Dla mnie to totalny koszmarek był. I w dodatku kiepsko położony. A jury tak "łatwo im wybaczyło". I do tego ten kolor ścian..i łóżeczko. Zgrzytało jak nic.

Gość gość
co tam kury domowe dzis robia?

Gość gość
A co tu tak podejrzanie cicho?

Gość gość
cicho, bo po prostu szkoda słów...

Gość gość
Rozenkowa to jeszcze troche i zaniknie, coraz to chudsza. I kiecki zaklada coraz krotsze.