Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
he he głupie dzieci z Was,ale we Włocławku chyba już tak jest że same dziwaki,

Gość gość
Ktoś tu jest zdrowo p-i-e-r-d-o-l-n-i-ę-t-y, że chce mu się robić stop klatki i trzaskać zdjęcia tym ludziom :D To już choroba psychiczna jak nic :D

Gość gość
no lubię robic te foty i co ? czujesz się mistrzem że to spostrzegłaś ? hehehhe twoje filozoficzne opinie na temat ludzi co coś robią sa żałosne hahaha :D

Gość gość
nie ma już plotkowania o programie .... z każdą edycją coraz większa chała z tematami tutaj.... w takim razie czas na mnie

Gość gość
Kobitki tfu..tfu..

Gość gość
do 06.04, godz.18.40 ciekawa jestem jaka by byla ich wielka milosc gdyby nie mieli pieniedzy.A mieszkanie moga miec nikt im nie broni tylko niech na nie zapracuja jak wiekszosc ludzi a nie zawsze tylko wyciagaja reke po to co darmowe.

Gość gość
tez mi sie wydaje, ze Marta zrobila to specjalnie zeby dowalic bylemu.Rozumiem czemu sie z nia rozstal.

Gość gość
a ta jej gadka - "z nim sie kocham, z nim chodzę do łóżka" ludzie litości :O normalnie rozum 16 letniej dziewczyny , to takie mega że ma chłopa ? musiała głodowac wiele lat że tak sie jara teraz tym i chce pokazać całemu światu

Gość gość
nawet tyle bym jej nie dala lat z zachowania. nawet 16 latki publicznie sie tak nie zachowuja.

Gość gość
Co tu dużo mówić. Wiocha i obciach. Pieprzenie trzy po trzy o seksie jakby to było najważniejsze w tym związku :o

Gość gość
a Rozenek mówi że to że tak piprzą o seksie tzn że się kochają i chce zobaczyć ich sypialnię - takiej kochającej sie pary aha tzn jeśli ja nie kręcę kuprem w sklepie, facet mnie w doope nie gryzie przy ludziach i nie opowiadam jak to robię w łóżku to świadczy że my sie tak bardzo nie kochamy aha......yhy.......

Gość gość
pewnie lubi jej robic minete od tyłu

Gość gość
Jak z filmu ludzka stonoga :D

Gość gość
Umarłam :D Ciekawe kto odpadnie. Moim zdaniem lesbijki albo ta z dwoma siostrami co nie mają mamy. A tak w ogóle jak Marta może mieć 32 lata? To ile ona miała jak tą starszą córkę urodziła? :o

Gość gość
Ta z dwoma siostrami porażka.

Gość kelleee
Strasznie ma slaby charakter i moim zdaniem wyladuje kiedys u psychologa na kozetce jesli bedzie sie tak katowac.. rozumiem chec opiekowania sie siostrami ale skoro druga siostra jest studentka to chyba moglaby jakos pomoc? Wszystko na jej barkach, to sie zle skonczy.. a lazienka byla ok, troche pusta ale ja wole takie wnetrza niz np telewizor w lazience OMG dlaczego oni sie nie przyczepili tego pomyslu?!?! A ta w dredach z mezem totalne bezguscie i po raz kolejny to udowodnili.. ze tez ich jeszcze nie wywalili.. z tego jak to teraz wyglada moge przewidziec ze final to bedzie Dima (nie ruszaja mnie te akcenty kazachskie a to niebo to mega kicz), doktorek (cos mi nie gra w jego charakterze poza tym wyglada ze siostra robi cala robote) i para taneczna.. Aaa sorry zapomnialam o rudej z mezem, ich lazienka mi sie chyba najbardziej podobala..

Gość gość
Ania Ginter powinna się leczyć, to że ona tak rozpacza i na każde pytanie ryknie płaczem źle wpływa na jej małą siostrę, która obserwując swoją mame-siostrę również popada w jakąś psychozę

Gość poTOOLna
Mi się wydaje że Krysia z Arkiem podzielą losy Mikołajczyków z 2 edycji. Najlepsze wnętrza, itd. ale nie płaczą (jeszcze...) więc sami wiecie... Ten doktorek to rzeczywiście dziwny jakiś.Moze dlatego, że ta siostra go przytłacza. No i Ania .... nie wydaje wam się podejrzane że siostra jej nie pomaga? Zal mi, jej zawsze jest sama. W następnym odcinku szykuje sie swingers party (kto widział ten wie;) ach ta kocica...

Gość gość
Mówicie że Ania tak rozpacza ,ja jej się nie dziwie dziewczyna jest sama pewnie jest jej ciężko i smutno mi wczoraj było mi jej żal .

Gość gość
dokladnie , Ani jest bardzo ciężko . Zadnej pomocy od nikogo i jeszcze dwie siostry za które jest odpowiedzialna. Chciałaby jak najlepiej a tu s ie sypie . x Natomiast Marta i jej opowiesci są załosne ... miał kuchnie wartosci kilku samochodów .. czyżby było jej tego żal ? ach tylko wtedy nie miał Piotrusia ze złotym penisem :)

Gość moniś moniś
Naśmiewacie się, wysyłacie do psychologa Tą która opiekuje się siostrami... podłość razi. Co Wy możecie wiedzieć o tym co przechodziły w swoim życiu ? Burakami jesteście i tyle. Pociesza mnie myśl że Piotra i Roksanę atakowaliście tak samo, a finał znamy :) pozdrowienia dla zawistnych szczurów :D

Gość gość
Siostra doktorka przytlacza go doslownie i w przenośni hehe a wiecie lesby są nawet zabawne. Dima ale p******il o tym niebie ciekawe kiedy poruszy temat żarcia moze u niego zamiast chleba z cukrem krolowal chleb ze smalcem :)

Marta i Piotr narzekają na budżet. Witamy w prawdziwym świecie. Przyznaję, że z doktora to jednak dusza człowiek. Bo akcja z ta szybą była nie do pozazdroszczenia. Swoją droga niezłego fuksa mieli, że udało im się załatwić tą szybę. Chyba, że to było wyreżyserowane :P

Gość gość
Pewno wyreżyserowane bo akurat on miał 2szyby w zapasie:D

Gość gość
Mowi, ze pieniadze sie dla niej nie licza a caly czas o nich mowi, ile miala, ile stracila ile miec powinna...dlatego dajcie jej ten dom :-), i tak bedzie jej to malo. A moze zrzucimy sie po zlotowce kazda.?

Gość gość
Nadal widac podtrzymuje te klamstwa.ona nigdy nie mieszkala w palacu.mieszkala w domku jednorodzinnym przecietnym w czasie malzenstwa, po rozwodzie az do czasu kiedy wyprowadzila sie do Gdanska. Chyba chce zeby ja traktowac jak ksiezniczke.Ale wtedy trzeba wygladac i zachowywac sie jak ksiezniczka.

Gość gość
Z tą szybą to wiadomo pic na wodę ,tak pierdyknęła w drobny mak bo była specjalnie uszkodzona na doktorek miał dwie ,a co do tej siostry doktorka to myślę że nie jest tak że ona zapieprza a on siedzi ,tylko specjalnie tak to zmontowali żeby tak wyglądało że on siedzi i nic nie robi .