Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzorzdżina

Bitwa o DOM na tvn

Polecane posty

Gość gość
DO 31.03.14 Rozenkowa raczej nie analizowała tak sytuacji. To jej szoł i jej racja jest i ma byc najwyzsza. Gdyby to Mikolajczykowie byli od niej, z pewnoscia ich wielkie uczucie i wzajemny szacunek przycmily by trudna sytuacje tych z DD. Tak samo zreszta bylo w I edycji. Musi byc szoł a jedna racja najwyzsza jest i jedna gwiazda jeno

Gość gość
no i co kretynko ? te dwa posty powyżej tez ja napisałam ? myślisz że oprócz mnie tu na forum nikogo nie ma ? inne tu siedzą i se cos piszą, przyjmij to do wiadomości psychopatko

Gość gość
nie wiem o co Wam chodzi ale jeden z powyższych wpisów jest mój więc cichutko tam :) Pijecie do Rozenkowej, ale ona chociaż potrafi sensownie mówić o swoich faworytach, a Natalia i Tomasz ? "noo.. głosujcie , warto " :D :D

Gość gość
Może kto inny pisze im dialogi ...

Gość poTOOLna
Do tego Natalia, jedyna kompetentna osoba (jest dekoratorką wnętrz) potrafi powiedzieć tylko że dane wnętrze jest nudne i przewidywalne. Chociaż ją lubie to robi się sama już nudna i przewidywalna.

Gość gość
Program nie jest o wnętrzach na pewno, wiec i kompetencje jury są rzeczą dyskusyjną. Swoją droga ciężko coś wyjątkowego zrobić na takim metrażu.

Gość gość
a co można w zwykłym mieszkaniu w bloku wyczarować ? a jury chodzi, patrzy jakby to była willa do urządzenia a co można w takim zwykłym mieszkaniu zrobic ? no nie oszukujmy się mam takie samo mieszkanie w bloku i zrobiłam zwyczajne na gładko wszedzie i po 3 meble, a co mam wymyslać cuda na kiju Janukowycz nie jestem

Gość poTOOLna
Wiecie chodzi mi on sposób komentowania. Chyba można powiedzieć coś konkretnego a nie tylko nudno nudno nudno. Albo : "Nie widać was w tym wnętrzu" . Na czym polega owo widzenie? Mam na mysli mieszkanie Wojtka Kuczwary albo tych blondynek. Ładna sypialnia się nie obroniła a buraki na ścianie przeszły.

Gość gość
Dobre z tym Janukowyczem Stateczek Ci się nie zmieścił do sypialni ?

Gość gość
31.03.14 Nie przesadzaj z tą sypialnią, taka najładniejsza to nie była, choć rzeczywiście było gorsze pomieszczenie... nie zawsze podchodzą do sprawy obiektywnie

Gość poTOOLna
Nie twierdzę, że była najładniejsza ale przynajmniej była estetyczna. Ale macie rację- w tym programie nie chodzi o wystrój wnetrz. To tak inna forma Big Brothera. Tylko w I edycji pokazywali jak remontują, kombinują co gdzie i jak. Nie było takiego lansu jak teraz. No i wtedy program leciał o 11 w niedziele, pamietacie? :))

Gość gość
Kasiu idź już spać. Twuj czas minoł. I edycja przegrana

Gość gość
czemu wazacie ze pisze tu jakas kasia ? Macie na mysli ta z pierwszej edycji ? Rybinska czy Kraus ? Także myslę że w pierwszej edycji było widać tych ludzi, zaangażowanie, a teraz lans... celebryci od pierwszego odcinka :D

Gość poTOOLna
Jeżeli to było do mnie to Cie zmartwię ale mam na imię Justyna:) śmieszne też jest jak wiekszość uczestników zakłada fan page na FB i dodaje do nazwiska - aranżacja wnętrz, itp. itd. Urządzenie jednego mieszkania jeszcze nie robi z nich projektantów wnętrz.

Gość gość
żołnierka się wypowiedziała... w rzeczywistości taka nie jest... ciekawe jak w następnym odcinku będzie się zachowywwać...

Gość gość
Marta i Piotr - GORSZEJ ŻENADY NIE WIDZIAŁAM!!!

Gość gość
teraz w odcinku dadzą popis to wam szczeki opadną, dupcata krępa Marta będzie dokazywać

Gość gość
Jak wy robicie ta pokazywarkę?

Gość gość
Lansują się tancerze, juz biorą się za sprzedawanie mebli na Facebooku które robił im pracownik

Gość gość
Ciuryło wichura pisze jeszcze?

Gość gość
ej no co ? nie podoba wam się laska ? a gdzie zachwyty ?;)

Gość gość
słabe to było, wyluzuj z tymi rysuneczkami i weź się do roboty :) Kogo obchodzą Twoje kompleksy ? :D

Gość gość
marta się odezwała., hahahaha, wyluzuj z tym gonieniem do roboty bo mam więcej kasy od ciebie gruba doopo :D

Gość gość
Fajny rysunek :D No to dzisiaj oglądamy.

Gość gość
2014-03-31 22:51:58 Nie wiedziałem, że masz rozdwojenie jaźni i dysleksję. Bujaj wory baboloo Twuj wielbiciel

Gość gość
Średnia wieku osób wypowiadających się tutaj to chyba 15 lat :D

Gość gość
Fajne oczy :)