Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cukiereczka 24

Czy waszym zdaniem milczenie jest sposobem na mężczyznę?

Polecane posty

Miałam taki przypadek, że w pewnym momencie znajomości facet zaczął milczeć. Jakbym była taka narwana jak inne kobiety to pewnie zasypywałabym go tysiącem smsów, ale ja też milczałam. On po 3 miesiącach się odezwał i znowu gadamy ze sobą. Jest lepiej niż było na początku znajomości.

Ważne jest to, że potrafiłaś uszanować Jego dystans do Waszej znajomości. Widocznie potrzebował tyle czasu na przeanalizowanie relacji między Wami, a może chciał uporządkować swoje relacje z inną dziewczyną, tego nie wiesz. Ważne jest to co jest teraz, więc nie oglądaj się za siebie. Ciesz się tym, co przed Wami. - powodzenia !

Milczenie po obu stronach to rezygnacja z przeżywania. Nie polecam ani mężczyznom ani kobietom, chyba, że przeżywają aktualnie andropauzę lub menopauzę. :D

Milczenie łatwe nie jest, jeżeli się do niego zmuszamy. Jeżeli milczymy dobrowolnie, to wtedy jest szansa i czas na przemyślenie wielu rzeczy i ewentualne zmiany na lepsze.

jezeli komuś treba 3 miesiecy przerwy an przemyslenie, znaczy że nei ma zbyt lotnego umysłu a co najważniejsze nei tęskni za tą drugą osobą

Gość mkjjguruvnb
ale 3 miesiące??? Czy to nie jest zastanawiające???

Gość mkjjguruvnb
to po co Ci na niego sposób???

Gość bodybilding
wlasnie, mj po drugiej randce zakoczonej namietnym pocalunkiem,nie odzywa sie czwarty dzie. byly prawie codzienne spotkania.wiele o sobie opowiadal. wiele o mnie pytal. zlapalam go równiez jak przejezdzajac samochodem kolo bloku zagladal mi w okna.akurat bylam na balkonie. to on zawsze zabiegal o spotkania,on pisal. co sie stalo??

Zadałam ogólne pytanie- "Czy milczenie jest sposobem na mężczyznę?" I przy okazji podałam mój przykład Zatem pytanie dotyczy Waszych doświadczeń i poglądów. Jak znajde sobie odpowiedniego faceta, to może będę miała okazje skorzystać z Waszych rad.

autorko, udawanie, odwlekanei spotkan, milczenie, dystansowanei sie - to są sposoby jak zniechęcić do siebie mężczyznę

Gość gdjuj
mysle ze tak,jest sposobem...

Gość wddddfffrrrxx
dobry temat! sama jestem ciekawa :)

Gość bodybilding
dobrze wnioskujesz cukiereczku, tez sadze ze milczenie jest o wiele "wygodniejsze" niz pisanie i dzwonienie do faceta.nie znam lepszej obrony kobiet. sama trzymam sie tej zasady i milcze. pomylilam sie to nie cztery a trzy dni,choc to chyba nie ma az takiego znaczenia. wiem ze wiecej wskoram milczac niz piszac desperacko do faceta.

Gość sasankaaaaaaaaa
tak, słuchaj idiotki fiku co nigdy nie miała faceta, ona napewno ci doradzi

Gość wddddfffrrrxx
do mnie "mój" znajomy nie odzywa się już kilkanaście dni. Napisałam do niego kilka dni temu co słychać, odpisał, ale nie ciągnie kontaktu,więc ja też milczę. Nie będę się prosić,żeby napisał czemu tak się zachowuje teraz, chociaż już mnie nerwica bierze ;)