Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

Mam 28 lat i nie mam męża, szans na faceta, dzieci i kredytu na mieszkanie

Polecane posty

Alicja, wiem, katem oka widzialam Twoj temat o zmianie nicka. stopke o hejterze tez pamietam :d no ale nie chciaas zeby Cie mianowac żabą, ze mna jak z dzieckiem ;)

Gość buuuuuuuu buu
to kreowanie to czasami albo czesciej niż czasami walka z waitrakami!

Gość buuuuuuuu buu
a dzieci to ja lubię, przynajmniej na razie jeszcze:-),.. i też mam wrażenie że ja sama jedna na świecie taaka pechowa

Gość gra o tronnn
Witam marudzaczy,jeszcze nie śpicie?

"to kreowanie to czasami albo czesciej niż czasami walka z waitrakami!" No wlasnie, im ja bardziej do ludzi wychodze, to oni mnie olewaja i mnie sie potem odechciewa. A do zwiazkow to ja widac nie jestem stworzona, moze nie powinnam z tym walczyc. Aha i z tym moim przyjacielem sie obchodze ostatnio dosc chlodno, bo tez mnie wkurza, ze on sie dowartosciowuje moim kosztem a ma swoja dziewczyne. Koniec takich ukladow i wszystkim kobietom to odradzam.

kreowanie to żadna walka, to pójście własną drogą. za bardzo uzależniacie się od innych ludzi i porównujecie się do nich. w ten sposób nie da się nic osiągnąć.

Gość gra o tronnn
To musisz sobie go na amen wybic z glowy.Bedzie ciezko.

Wiesz, ja sie w nim jakos bardzo mocno nie zakochalam, ale przyzwyczailam sie, zaczelam myslec wiecej, a stad juz bardzo krotka droga. Ale koniec, powinien sie dowartosciowywac swoim zwiazkiem a nie moim towarzystwem.

Gość buuuuuuuu buu
Alicja - bez sensu, to jak walczyć z samotnością? bez udziału ludzi..:-)? Kota to wiem że sobie moge kupić:-)

cóż, jeśli dla kogoś facet jest numerem 1 w życiu, to ja już nic to nie poradzę. ja jestem szczęśliwa sama ze sobą, a czy ktoś się pojawi czy nie - się zobaczy. ale jak słyszę, że do wyjazdu na wakacje czy gdziekolwiek potrzebny jest facet, to mi ręce opadają.

Gość gra o tronnn
:-) A mi sie podoba 'wziecie zycia w swoje ręce'(jak tu Alicja napisała)plus odrobina szczęscia i porzypadku.

no właśnie, ostatnio nie staram się już wszystkiego tak bardzo kontrolować i planować, godzę się na tę dozę przypadkowości w życiu. i nie tworzę sobie negatywnych scenariuszy, typu: nie jadę, bo na pewno będzie do bani etc.

gra o tronnn A mi sie podoba 'wziecie zycia w swoje ręce'(jak tu Alicja napisała)plus odrobina szczęscia i porzypadku. Tak, pod warunkiem , ze suie wie na 100% czego sie chce od zycia :) No tylko jesli to jest towarzystwo lub dziecko jak pisala buuuuuuuu buu no to jak bez ludzi?

Gość gra o tronnn
O to to, jatez.Zawsze planowałam iguzik z tego wychodził,a tak jest lżej.Trzeba się zdaćna los,ale też brać sprawy w swoje rece.Jedno drugiego nie wyklucza,A wręcz się uzupełniają.

cóż, ja uważam, że facet może być dodatkiem do udanego życia, ale nigdy jego podstawą. facet = nowe problemy. zawsze.

a propos planowania - trzeba jeszcze działać w kierunku realizacji :D ja ostatnio najbardziej jestem zadowolona z tego, co już udało mi się wprowadzić w życie. poszczególne rzeczy wprowadzam powoli, bo wszystkiego razem się nie da.

Gość gra o tronnn
Podstawą nie. ale popatrzcie,zwiazek=czesto klopoty,dzieci=czesto klopoty.A mimo to i tak bym chciala. Ot zagadka.

Gość buuuuuuuu buu
podstawą to człowiek powinien być sam dla siebie zawsze:-). to prawda.. a jeśli chodzi o faceta to myślę, że zależy o jakim facecie mówimy, jeśli np. o przyszłym mężu to traktowanie go jedynie jako dodatek nie jest ok, jeśli o jakimś zwykłym związku bez poważnych planów na przyszłość to może.. ale najlepiej, idealistycznie traktować innych jak sami byśmy chcieli być traktowani:-)

Gość gra o tronnn
Trzeba spać.

Gość buuuuuuuu buu
gra - dlaczego klopoty?? ja jeszcze naprawdę wierzę że jeśli spotkają się Właściwi ludzie to ślub, dzieci są największym szcześciem jakie może człowieka spotkać, życie pewnie z perspektywy mi pokaże czy byłam idiotką czy jednak warto wierzyć we własne ideały..

Gość buuuuuuuu buu
przeglądam profile mężczyzn na sypmatii i wniosek mnie nachodzi taki - im większy sukces odniosę w życiu - zawodowy/ materialny/ intelektualny/ wizualny utd.. tym grono potencjalnych parterów się zawęża buu :-)

"jeśli np. o przyszłym mężu to traktowanie go jedynie jako dodatek nie jest ok" ­ a czym się różni mąż od niemęża? li tylko papierkiem.

Gość Love Love
im mniej Ci bedzie zalezec na facetach tym bardziej facetom bedzie zalezec na Tobie.

"im większy sukces odniosę w życiu - zawodowy/ materialny/ intelektualny/ wizualny utd.. tym grono potencjalnych parterów się zawęża buu" x no proszę jakie "odkrycie", nobla niedługo dostaniesz. ewidentnie mamy tu do czynienia z kandydatką na "sukcesy" wszelkiego rodzaju. szczególnie "sukces wizualny" :D co to jest "sukces wizualny"?

Gość Laurka85.09.
A ja mam 28 lat i właśnie chyli się ku upadkowi mój 5 letni związek... Ale - tak jak 30 wiosen powiedział - szkoda życia na półśrodki. Co prawda trochę mi zeszło nim to zrozumiałam, ale zdrowie i komfort psychiczny są dla mnie najważniejsze. Mimo, że uchodzę za atrakcyjną kobietę, jestem wykształcona i pracuję, to jednak nie ułożyło mi się wszystko tak jakbym tego chciała, więc to nie uroda ani status materialny są gwarantem wiecznej szczęśliwości. Kobitki, trzeba inwestować w swój intelekt, w swoje pasje by jak najszerzej korzystać z uroków życia i świata, a jeśli będziemy pragnąć miłości, to kiedyś i tak te prawdziwą przyciągniemy - bo niewątpliwie ona istnieje. W naszym wieku przynajmniej jesteśmy świadome siebie i tego, czego oczekujemy we wzajemnej relacji - dałabym wiele, aby mieć te wiedzę 5 lat temu. Tak więc pierś do przodu i ŻYJEMY! :)

Gość wyksztalcona....
Laurka ty 'wykształcona' kobieto, między 'mimo że' nie ma przecinka...

Gość Laurka85.09.
... i już jad, "kafeteriowy" standard