Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

Mam 28 lat i nie mam męża, szans na faceta, dzieci i kredytu na mieszkanie

Polecane posty

i po co sie dolujesz takim mysleniem? daje Ci to cos? im wiecej okazji stworzysz do poznania kogos tym wieksze prawdopodobienstwo ze kogos w koncu zapoznasz a ty wolisz jeczec jak stara baba po 60

Bo jak juz pisalam, nie mam gdzie kogo poznac. Jak tylko kolezanka kogos pozna to jej juz nie ma (typowe) i zadna nie mysli o tym, zeby mnie zaprosic na domowke czy cos. Ilu ludzi wam sie udalo poznac tak zupelnie przypadkowo : w sklepie czy na ulicy? Bo mnie nikogo.

jak nie masz? ktos Cie w dimu wiezi? nie mozesz sie na jakkis kurs jezyka obcego zapisac? na tance? na cokolwiek co lubisz? nie masz zadnych znajomycj z ktorymi mozna gdzoes wyjsc? do pubu czy cos? wtedy jest najwieksza mozliwosc zapoznania kogos ale znam ludzi ktorzy potrafili zapoznac sie w glupim autobusie, pracy nawet w sadzie tylko zaxden facet Cie nie zaczepi jak bedziesz chodzila ze skwaszona mina

Boze swiety, ile to ja razy bylam w pubie... i nic. Nikt nigdy nie podszedl. Wiec dobrze, jestem brzydka pewnie. Wiec tylko narzekanie mi zostalo. A znajomych mam coraz mniej na wyjscia bo kazdy łapie co sie trafi. Rok temu chodzilam na angielski, oczywiscie w grupie 5 kobiet i chlopaczek 6 lat mlodszy :)

co znaczy kazdy lapie co sie trafi? tzn ze twoi sparowani znajomi nigdzie nie wychodza? nie rozsmieszaj mnie ja zadawalam sue z wieloma parami, zapraszali mnie na imprezy i na wspolne wypady i nikogo nie obchodzilo czy jestem singielka czy mam faceta

Przeciez ja nie mowie, ze nie wychodza. Mowie, ze mnie ni zapraszaja. Wnioski sobie sama wyciagnij, domyslam sie jakie beda.

nie znam Cie, wiec nie zmaierzam oceniac moze sama cos zaproponuj moze w pubie sama zagadaj jesli jestes ladna nieg;upia dziewczyna a jeszcze sie usmiechniesz i zagadasz jakiegos faceta to nue wierze ze skonczy sie to dla Ciebie niemilo tylko badz bardziej pozytywna jesli czujesz sie jaka stara panna i taka masz mentalnosc to nie dziw sie ze rezultat jest taki jaki jest

Nie zagadam raczej do zadnego faceta, nie dlatego, ze jestem niesmiala, ale dlatego ze nie chcialabym dostac odpowiedzi 'mam narzeczona'. A ja spotykam tylko takich. Dlatego czuje sie wlasnie tak, jak sie czuje. Zawsze jak widze mezczyzne w moim typie, to idzie w towarzystwie kobiety, a jesli nie to i tak jestem pewna , ze jest zajety. Do mnie do pracy przychodza mlodsi ode mnie i dzieciaci. Nie mam juz nadziei w tym temacie.

Gość gra o tronn
Dołek , ale jestes jescze przed 30tką.Wszystko przed tobą.A co , zamieniłabyś się ze mną?

Gość dfdfdfffgfgfg
no faktycznie masz czego zazdroscic. koles porucha ją jakis czas a potem kopnie w tylek.

i co sie stanie jak powie ze jest zajety? mnostwo facetow to slyszy od kobiet i nic im sie nie dzieje z takim podejsciem to nic nie ugrasz po wiekszosci jednak widac cxzy sa sami czy z kims

Chyba z nikim bym sie nie zamienilam, wlasne problemy sa zawsze najlepsze. A do 30stki zostalo mi 1,5 roku - szybko zleci, a jestem pewna ze nie zmieni sie nic. Chyba moj termin waznosci sie skonczyl ;] nie przydatnosci ale umiejetnosci do przystosowania sie do bycia z kims.

Gość gra o tronn
Dzięki dołek, to ja już dawno przeterminowana wg Ciebie ;/

Gość bombelunia
dołku - rozumiem Cie doskonale, moje koleżanki rozjechały sie po świecie i kontakt jest znikomy, a te które mi pozostały, wybiorą towarzystwo swoich ...dzieci, a ja tez mam dość słuchania o kupkach, kaszkach, nowych słówkach i tym podobych tematach ale dużo też należy od nastawienia, wiem jak pierwszy facet dał mi w kość, naprawdę myślałam, że już nic dobrego mnie nie spotka... ale później był następny musisz roztaczyc aure wokół siebie, która spowoduje, ze inni beda chcieli byc w Twoim towarzystwie (nie chodzi o znajomych), musisz sie po prostu sama ze soba dobrze czuć, jeśli cos nie podoba Ci sie a masz na to wpływ - zmien to, jesli nie masz wpływu zaakceptuj, całkowita afirmacja ! nie zakladaj od razu porażki, bo nie zdobędziesz się na podjęcie próby biadolić można ale sporadycznie, badz szczesliwa niezależnie od tego czy odnajdziesz już swoją połówkę czy nie... krótki dialog, dowcip sytuacyjny, uśmiech to wszystko pomaga, zwykle to na co czekamy spotyka nas w najmniej oczekiwanym momencie, dlatego musisz być przygotowana:)

gra o tronn, nie to chcialam napisac ;) Tylko ze ja potrzebuje troche czasu zeby sie przekonac do faceta, a nie 1-2 randka i juz lozko i deklaracje, wiec pewnie po 30stce bede jeszcze bardziej zdystansowana (o to mi chodzilo z przydatnoscia). A Ty mozesz miec zupelnie inne podejscie do tych rzeczy :)

Alicja, non taken :D Tez bym nie chciala faceta marudy takiej, ale jak sie nie chce miec zxawalu, to trzeba gdzies smutki wyladowywac :P

Gość gra o tronn
No tak, ale ja też chodzę do łóżka po 1 czy 2 randkach i nie wymagam od razu deklaracji ;/

Gość tralalilalila
dołektotalny Znam kraj, gdzie można poznać super facetów, nawet na ulicy, w jadłodajni, w metrze, w autobusie, wszędzie można poznać kogoś fajnego. Faceci lat 30 i plus są przystojni, dżentelmeńscy, bez żadnych kompleksów, wolni.

Gość gra o tronnn
.

Gość gra o tronnn
Nibylandia-to lepiej nie.Jeszcze człowiek trafi na jakiegoś Piotrusia Pana i będzie .

Gość fela123
Na Piotrusia Pana to w Polsce latwo trafic, nie trzeba wyjezdzac :d

Gość autorko dziwie sie tobie
szczerze :-O ja w twoim wieku moglam przebierac w facetach ze az to bylo dla mnie az denerwujace :-O i nie uwazam sie za pieknosc jakas. Wystarczylo wyjsc na ulice czy do sklepu a jak poszlam do klubu to koniec, nie mialam spokoju. wiesz ze o szczescie trzeba walczyc ???Sama sobie odbierasz prawa do szczescia i szanse na milosc ! wyobraz sobie ze ja mam aktualnie rozmiar 42 , jestem potezna baka i jakos dalej mam powodzenie a jestem duzo starsza od Ciebie. Przestan sie chowac tylko wyjdz, randkuj a napewno kogos znajdziesz kto cie pokocha.

Gość gdybym byla w twojej sytuacji
korzystalabym z zycia ile wlezie. Potem, jak juz znajdziesz faceta, nie bedziesz mogla...

autorko dziwie sie tobie, jak czytam takie posty to mi sie cisnienie podnosi. 1. ciekawe co Twoim zdaniem robie takiego, ze tak drastycznie obnizam swoje szanse na milosc? Pewnie myslisz ze od 8:00-24:00 siedze na kafe. 2. nie wiem, co interpretujesz jako powodzenie: to ze 40letni facet w sklepie lub na ulicy zagwizdze na Twoj widok ? Bo jesli tak to ja mam wielkie. 3. czy wszycy z tych adoratorow sie Tobie podobaja? Jesli tak, jestes szczesliwa osoba. Ja tak nie mam.

gdybym byla w twojej sytuacji, nie znajde, ale staram sie korzystac, chociaz dla kazdego to co innego oznacza. Np dla jednych jesli nie latam na imprezy do klubow, to juz marnowanie zycia. A wlasciwie to dlaczego z facetem nie mozna korzystac? Jesli jest zgodnosc zainteresowan (no o to ciezko, ale zdarza sie chyba).