Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

Mam 28 lat i nie mam męża, szans na faceta, dzieci i kredytu na mieszkanie

Polecane posty

Gość gra o tronnn
I co,był u was dziś upał?Ja juz mysle o urlopie,gdzie tu uderzyć?

Gość abdul wisimulacha
Ciekawy temat czytam z zaciekawieniem:) i z punktu widzenia faceta rowiesnika mam podobne rozkminy kobitki:p

Tez Ci 'brakuje' kredytu zony i dzieci? ;p Ja dzis nie mam sily na nic przez ten upal... A na egzotycznej plazy bym chetnie odpoczela, ale przez brak chetnych na wyjazd tego nie spelnie.

Gość na kafeterii wszystkie
atrakcyjne, szczuple kobiety sukcesu...jak juz to czytam to rzygam normalnie :D "uchodze za atrakcyjna, jestem wyksztalcona blablaaaa........to jest gadka najbardziej zakompleksionych paszczurow pod sloncem !!!

Gość abdul wisimulacha
nie, kredytu to bym nie chcial miec nigdy:) niby do dzieci tez mi nie spieszno...jednak widzac dzieci siostry, dzieci znajomych, ich zwiazki widze ze cos w ich zyciu sie dzieje:? nie umiem tego opisac...niby jest spoko bez wiekszych stresow, jakies hobby, znajomi, wypady, imprezy itd ale czegos brak...zawsze chcielibysmy to czego akurat w tym momencie nie mamy:D

Gość idzie lato
na kafeterii wszystkie jaka gadkę mają ten niezakompleksione panie wszechwiedzący??

Gość bombelunia
a ja niespełna 5 lat żyłam w przekonaniu, że znalazłam swoje przeznaczenie... choc układało się różnie, ale swiadomośc, że jest ten ktos budowała, rok temu nie wyobrażałam sobie, że to mogłoby się skończyc, znów było jak na początku - nawet słowo małżeństwo, dziecko się przewijało i własnie miesiąc temu wszystko się sypnęło, zaczeło się od pretekstu i wyszła prawda na jaw - inna... 3 dni myślałam: jak on mógł, a czwartego zastanawiałam się, czemu juz mnie to nie obchodzi. Nie mamy kontaktu, nawet mnie nie ciągnie, żeby sie odezwac, nie czuje nic, zadnego sentymentu ani zalu. Tez mam 28 lat i pewnie zostane "stara panna", prace mam, ale kariery zawrotnej nie robie, dalej mieszkam z rodzicami i takie to życie troche bez głębszego sensu... a propo wakacji też nie planuje, bo z kim

Gość gra o tronnn
Hej dołek,a ja sie może z koleżanka gdzieś powczasowac wybierzemy.A jak nie ,to sama pojade.Zmiana miejsca dobrze mi zrobi.

Gość abdul wisimulacha
hehe no z wakacjami tez mam dylemat:D moze zbieramy ekipe wspolna??:D

Gość gra o tronnn
ha ha dobra mysl,ale gdzie?:-)

Gość abdul wisimulacha
od lat juz sie wybieram do choracji i jakos dotrzec tam nie umiem:D do bombelunia: ale masz jakis plan co ze soba poczac? czy "co ma byc to bedzie"??:)

Gość tralalilalila
mi właśnie nie wychodzi z 18 chłopakiem, z którego strony na coś liczyłam (na przestrzeni ponad 10 lat) już coraz łatwiej mi się z tego podnosić, dzień dwa i po bólu xD xD

Gość wieczorową porą.....
bombelunia to podobnie masz jak ja, z tym ze ja nawet pracy nie mam... ani faceta, po prostu bede starą panną i co poradzic :/

jak ja mialam 28 lat odeszlam od mojego bylego faceta po 8 latach zwiazku i dopiero zaczelam zyc !! Poszlam na studia, nauczylam sie 3 jezykow dodatkowych, podrozowalam SAMA !!! jak was czytam to sie nie dziwie ze jestescie same :-O ja poznalam mnowstwo zajebistych facetow, mialam kilku kochankow i w wieku 36 lat poznalam meza i rok pozniej urodzilam 1 dziecko. Teraz mam 39 lat i ten czas do poznania mojego meza byl najlepszym w moim zyciu. a wy siedzicie jak stare dewotki na kafeterii :-O:-O:-O28 lat i gorsze od starej babci :-O zero zycia w sobie :-O

Gość tralalilalila
na kafeterii wszystkie -> a Ty nie siedzisz na kafeterii? :D nie wychodzimy na imprezy, bo nie mamy pracy , a co za tym idzie , kasy xD

Gość tralalilalila
Argen, no cóż, każdy ma talent do czego innego :D grunt to akceptować siebie haha

Gość gra o tronnn
Co ma byc to bedzie,ale czsem trzeba zadziałac.Bo jakby tak człowiek siedział i czekał,to nigdy by się nie doczekał.

Gość dewotka.....................
wolę być dewotna niz taką dziwą co skakala po 10 kutasach zanim wyszla zamąż i jeszcze chwali sie tym na forum

Gość dewotka.....................
dewotką*

Gość gra o tronnn
do Na kafeterii wszystkie-----a w jakich okolicznosciach sie poznaliscie?

Gość inka123456
samotne dziewczyny co prawda nie jestem samotna mam męża i dziecko, ale gdybym była samotna miała bym pracę i nie widziała bym szans na to że będę miała faceta to wieku 35 lat na waszym miejscu postarała bym się o własne dziecko. Moja znajoma tak zrobiła jej córka ma teraz 7 lat i jest słodka. Koleżanka stwierdziła że to jej sens życia ma z kim jeździć na wakacje, spędzać czas i czuje si bardzo kochana i pottzebna. Bo nikt tak nie kocha jak własne dziecko. A na stare lata będziecie bawić wnuki i mieć swoją rodzinę a nie gnuśnieć w samotności w święta. Dziewczyny do roboty w ostateczności są banki spermy.

Gość fuerademi
O, watek dla mnie. 29 skonczone, licha praca, faceta brak i w tym roku doszla do mnie przerazajaca prawda - tak juz prawdopodobnie zostanie. Kiedys wydawalo mi sie, ze dolowanie sie, ze w tym wieku jest sie samym jest smieszne, ale teraz zaczynam rozumiec takie osoby. Wartosciowi 30latkowie w Polsce sa w zdecydowanej wiekszosci juz dawno zajeci, a ci wolni albo cierpia na pracoholizm albo spedzaja swoj wolny czas przed laptopem, wiec tak naprawde nie ma mozliwosci poznania faceta (faceta, nie bzykacza pospolitego, bo o to nietrudno). Powiem Wam jedno, nie tracie wiary, ze kogos spotkacie, bo jak juz sie straci nadzieje i czlowiek sobie uzmyslowi swoja sytuacji, to zycie traci blask i juz nic nie sprawia radosci, zadne hobby czy praca.

Gość gra o tronnn
inka-----tak,tak.Jeszcze zapomniałas dodac o tej szklance wody na starość.

na kafeterii wszystkie, jezu to zajmij sie tym mezem i nie czytaj takich tematow skoro Cie tak irytuja, proste.

Gość abdul wisimulacha
do fuerademi: to jak to jest?? wlewasz nadzieje w innych a sama piszesz, ze juz sie poddalas??:)

DEWOTKO a niby skad chcesz wiedziec ze bylo ich 10 - ciu co??? a moze bylo ich 150 ??? A co ci do tego? Placz dalej w poduszke to nie moj problem ! ja nigdy nie mialam parcia na meza i dziecko i na pewno w wieku 28 lat nie wpadlabym na pomysl zeby uzalac sie nad soba :-O i chrzanic od rzeczy, ze nie mam szans na cokolowiek :-O:-O:-OPrzeciwnie! dodam ze od ponad 20 lat nie mieszkam w PL. dlatego zawsze zylam swoim zyciem i nikt mi nigdy nie potrafil kompleksow wmowic.

Gość tralalilalila
no, zaczęło się w gimnazjum i potem wszystko podobne historie: podobam się komuś, on mi też, coś się zaczyna między nami dziać, we mnie już wielkie nadzieje, a potem pewnego dnia się dowiaduję, albo widzę na własne oczy, że ma laskę. 1, 2, ..... i tu nagle 18 xD JEDNA UWAGA gdybym miała nastoletnią córkę, powiedziałabym jej: "Pamiętaj: to, że faceci się na Ciebie gapią, wcale nie znaczy, że są Tobą zainteresowani. To, że z Tobą flirtują, nadal nie znaczy, że chcą się z Tobą umówić. To, że piszą, że chcieliby się umówić, nie znaczy, że spotkanie dojdzie do skutku." Tak na bazie własnego doświadczenia xD

Meza poznalam w pociagu.

inka123456, ale glupoty... narazac dziecko na zwalone zycie dla wlasnej spokojnej niby starosci. Poza tym ja nie mam pedu od dzieci.