Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dołektotalny

Mam 28 lat i nie mam męża, szans na faceta, dzieci i kredytu na mieszkanie

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze,.,,,.,.
Koleżanka stwierdziła że to jej sens życia ma z kim jeździć na wakacje, spędzać czas i czuje si bardzo kochana i pottzebna.>>co za idiotka i egoistka szkoda że się nie zastanowiła jak takie dziecko w niepełnej rodzinie będzie się rozwijać zwłaszcza w takiej w której jest dodatkiem do życia egoistycznej mamuśki :O żadnych wnuków bawić nie będzie bo to dziecko wychowywane w takich warunkach przez taką matkę raczej nie będzie zdolne do normalnych relacji międzyludzkich. na stare lata będzie szantażować to dziecko ze ona mu całe życie poświeciłą to niech teraz się z nią w kazde swieta kisi w domu zamiast gdzies wyjsc. świetny pomysł tylko idiotka może wpaśc na pomyśł że jak jej zle samej to trzeba sopbei dziecko urodzic. niech sobie psa kupi to chociaz jak go wkurzac bedzie to ja ugryzie .

"niech sobie psa kupi to chociaz jak go wkurzac bedzie to ja ugryzie ." mam zrobiony dzien tym :D:D jutrzejszy :D

fuerademi, no wlasnie ja czuje ze mi ten blask zycia gasnie, ale to moze byc tez spowodowane mala iloscia znajomych i tym, ze nawet takiej Chorwacji nie zobacze ;p Czasami tak siedze i sie zastanawiam, czy facet by mi dal szczescie. Ostatnio ze zdziwieniem odkrylam, ze chyba nie tu jest problem.

Gość lalalalalalalananananana
tralalilalila swieta racja!!!!!!! ja tez mam 28 lat i nikt do tej pory mnie nie uswiadomil, az pojawil sie w moim zyciu facet, ktory twierdzil, ze jestem najpiekniejsza, najslodsza, cudowna itp. bylam jego sloneczkiem, serduszkiem, aniolkiem... a ja jak idiotka robilam sobie nadzieje tlumaczac go ze moze chlopak niesmialy... a on nic zadnego kroku do przodu nigdy nie zrobil. Pamietajcie tylko czyny sie licza, gadac mozna wszystko....

Gość inka123456
dziecko ojca zna i ma z nim bardzo dobry kontakt. A tak swoją drogą to jaka różnica jest między moj znajomą w tej sytuacji teraz a matką samotnie wychowującą dziecko? I nie sądzę że wszystkie dzieci wychowywane tylko przez matkę to zjeby jak tu się któraś wyraziła mój mąż pochodzi z rozbitej rodziny i jest super. Przynajniej terax docenia swoją obecną.

Gość wieczorową porą.....
inka123456 - oczywiście że bym sobie zrobiła dziecko, ale powiedz mi sama kto by je utrzymywał? ja nie mam pracy, mieszkam z rodzicami, nie jesteśmy milionerami :O niestety ja dziecka nigdy nie będę miała bo mnie na nie nie stać i raczej nigdy nie będzie. fuerademi -> ja za kilka miesięcy skończę 29 i też już godzę się ze swoim losem. Nawet mój wieloletni przyjaciel, z którym liczyłam że coś będzie, olał mnie ostatnio, więc może żyć beze mnie, nie jestem mu do niczego potrzebna. Już nigdy więcej żadnych związków, randek, tylko się czas marnuje, zmarnuje się kilka lat żeby poznać daną osobę, a potem i tak nic z tego nie wychodzi :O Więc po co to wszystko. Po prostu mam pecha, tak miało być, takie widać przeznaczenie moje być starą panną :/ Nie wierzę już że kogoś poznam, bo raz że jestem bardzo nieśmiała i trudno mi komuś zaufać, otworzyć się; a dwa to ja nie chcę kogoś po pięciu związkach, kto wcześniej miał dziewczyny i je zostawił, bo ze mną by pewnie zrobił tak samo.

Gość idzie lato
A ty idź skakać po kutasach, bo to robisz najlepiej, lafiryndo.

Gość weronikaweronik
Ja mam 29 lat i nie przekreślam swoich szans na ułożenie sobie życia... A Ty chcesz mieć męża tylko dla kredytu?

Gość idzie lato
poza tym jakie to niesprawiedliwe jest to zycie... taka dziwa co sie pieprzyła bez związku, bez miłości, z kolegami (bo byli wolni więc sie pieprzyli co w tym złego (sic!), i taka szmata wyszła za mąż, a jakieś wartościowe co się szanują zostają starymi pannami, jak to jest? taka chamka i prostaczka co widać zresztą po jej wypowiedziach, rozkładająca nogi bez związku, ma męża, a wartosciowa nie ma... niesprawiedliwe jest to życie. a tak w ogóle to spadaj stąd lafiryndo, bo temat ciebie nie dotyczy więc po co sie pieklisz i wypowiadasz tutaj? idź zrob loda swojemu mężowi, który się nad tobą zlitował i cię wziął za zonę, wiedząc jaka z ciebie puszczalska dziewucha. powinnas mu stopy do końca zycia calowac.

Gość idzie lato
ty jesteś chora psychicznie, polecam ci iść do psychiatry i wziąć coś na uspokojenie, bo skakanie po kutasach bez miłości, zaszkodziło ci na psychikę... 🖐️

Gość na kafeterii wszystkie
haha :D🖐️

idzie lato zolc az Ci sie uszami wylewa zreszta brzmisz faktycznie jak prawik

idzie lato - widać, że nawet pies z kulawą nogą na ciebie nie spojrzy. ­ ale mam dla ciebie poradę - idzie lato, schudnij! może ktoś się zlituje i cię przeleci :P ­ przyszłam tu opieprzyć dołkową, ale waćpanna jest śmieszniejsza :classic_cool:

Gość gra o tronnn
Zgroza,co sie dzieje na tym topiku.

Gość abdul wisimulacha
wlasnie o tym samym mialem napisac...pomyslalby czlowiek - porzadne dojrzale babki tu pisza a tu jakies wyzwiska, off topic pelna geba:/ zenua...

Gość wartosciowy menszczyzna
masz mase szczescia nie masz kredytu jak kazdy wsiowy debil jestes myslaca osoba

Gość cvbv345
Mnie zdradzono jak miałem 25 lat i mocno to przeżyłem tym bardziej że zrobiła to dziewczyna z którą byłem przez sześć lat w dodatku mieszkaliśmy razem. Nie dałem rady się pozbierać i zerwałem z nią co było dla mnie bardzo bolesne. Rok temu poznałem dziewczynę z którą stworzyłem fajny związek i zapomniałem o byłej czyli swojej wielkiej pierwszej miłości ale moja dziewczyna nowa po jakimś czasie zauroczyła się w innym typie i zaczęła co raz bardzo mnie kłamać aż w końcu zerwaliśmy i znowu jestem sam. Mam dzisiaj 28 lat zrytą psychę, złamane serce po raz drugi i szczerze wątpię już w poznanie wartościowej dziewczyny która mnie nie skrzywdzi. Nie chcę robić z siebie jakiejś ciotki ale po prostu jestem wrażliwym człowiekiem i jak się angażuję to na 100% bo nie lubię pół środków. Jest wiele fajnych dziewczyn ale one są już zajęte albo nie są zainteresowane mną i tak to jest. Nigdy nie może być idealnie tylko zawsze któraś z stron coś zniszczy. Ja bardzo żałuję że pakowałem się w związki, mógłbym być wolnym człowiekiem i mieć spokój a mam teraz ból w sercu.

Gość gra o tronnn
Tak sobie myślę,że skoro jest jednak jeszcze tylu samotnych ,normalnych,fajnych facetów i kobiet,to czemu nie moga się spotkać,trafić na siebie?Nawet tu na tym topiku.Piszemy,gdybamy i nic z tego nie wychodzi.A zycie płynie i płynie...

Gość z moich doświadczeń
a ja wczoraj właśnie byłam na mieście, każdy wpatrzony tylko w te swoje telefoniki, czy to na przystanku, w pubie, czy w tramwaju

No wlasnie, na miescie kazdy z telefonem ;p xx Z tym kredytem to chodzi o to, ze ludzie potrafia w paskudny sposob komus wypomniec, ze jest inny, nie 'na swoim', ze odstaje, ze cos tam... Tylko zeby dac podwyzke to nie ma chetnych juz. xx A od zycia chcialabym jakichs fajnych wakacji w wymarzonym miejscu. A do facetow sie chyba nie nadaje, mam za male libido.

Gość yhyyyyy
Oo właśnie to chciałem powiedzieć:D masz małe libido,nie nadajesz się:D

Gość latko idzie lalala
na kafeterii wszystkie-> stara ruro nikogo na tym forum naprawdę nie obchodzi po ilu kutasach skakalas, idź juz sobie :O

Gość yhyyyyy
maruda:D🖐️

Gość yhyyyyy
możesz odpocząć

Gość bombelunia
ktos wyzej pytał co zamierzam - nie mam nastu lat, wiec wiem, ze swiat sie nie skonczyl, nie zamierzam dzialac pochopnie i sobie lub komuś czegos udowadniac... nie traktowałam go powierzchownie, wiec nie mam zaplecza adoratorów i doskonale wiem, ze nowy zwiazek o ile bedzie, nie bedzie predko ale zdaje sie na los, bo i tak nie mam innego wyjscia

I słusznie - co ma być to będzie.

Gość abdul wisimulacha
Bombelunia ja pytalem:) i tez tak jak kolega wyzej troche poraniony i poturbowany czekam co przyniesie los:D i jak ktos wczesniej zauwazyl sa jak widac po topiku ludzie normalni w naszym wieku wiec moze jednak ktos z nas trafi na ta swoje szczescie;)

Gość zaczarowany ołówek..
ach to życie:-) ciepłe pozdrowienia dla wszystkich singli nie z wyboru:-)

Kolejna znajoma poinformowala mnie, ze ma faceta. Oczywiscie najpierw mowila jaki on jest nie w jej typie itd itd... Milo ze wszystkim dookola sie tak uklada.