leara 0 Napisano Maj 23, 2013 Sajena no porażka z ta kafe też od rana miałam problem. Niech lepiej stara kafe wróci. Ja jestem z pomorskiego. No to dziewczyny ja jestem starsza bo86rocz sajena właśnie ważne jest że cm spadają ja jutro będę się mierzyć to napisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 23, 2013 Mamusia chyba zostalysmy same na tym forum:( dziewczyny sie wykruszyly, albo tak jak ja maja problemy z ta zmiana kafe...ehh:( Ale chociaz my sb pogadamy:) no to wymeczylas synka hehe, moja cora zawsze ze mna chodzi cwiczyc, bo obok jest plac zabaw, ja sb cwicze i mam ja na oku:) super ze cos takiego w miescie jest...czasem nawet 3 godzinki cwicze, ale przewaznie co dzien 2 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 23, 2013 A mierzysz sie tez, czy tylko wazysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 23, 2013 Mamusia bardzo ładny spadek wagi gratuluję.:-) ja jestem właśnie po40minutowym treningu. Zaraz idę kubek maslanki wypić. No dziewczyny lato coraz bliżej to mam coraz większą mobilizację:-) a jeszcze niedługo na wesele idę tam to dopiero będzie pokus myślę że dam radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 23, 2013 Halo halo sajena jestem też :-) widzę że my wszystkie mamusiami jesteśmy :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 23, 2013 no leara super ze jestes :) spadam cwiczyc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 23, 2013 heheh no staram sie :) samo nic nie przyjdzie :) ja sie nie mierze tylko waze :) nie mam nawe cm w domu :) ja wlansie jem jabluszko :) a cwiczyc bede jak maz wroci :) bo on biega na zaliczenie wf w pracy a ja zeby schudnac i cialo zeby nabralo jednronosci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 23, 2013 I juz godzinka cwiczen za mna...teraz kawka i zupa kalafiorowa bez smietany :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 23, 2013 ooo....i stopka sie pokazala:D co oni kombinuja z ta kafe... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 23, 2013 znacie jakies cwiczenia, zeby zgubic "bary" ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 23, 2013 no i nicki stale na niebiesko a niestale na pomaranczowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2013 Sajena ja niestety żadnych ćwiczeń na barki nie znam.sajena ja dziś podobnie jak ty kalafiorowa na obiad:-) zaraz śmigam na rower bo słoneczko wyszło:-)mamusia a może warto kupić centymetr bo waga nie zawsze może spadać a na cm to chyba lepiej. Ja przynajmniej się i waze i mierze.:-)ok laski lecę na rowerek do wieczórka:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 23, 2013 Ten gości wyżej toja leara :-) ach to nowe kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 23, 2013 Leara ma racje, warto miec cm, bo ja widze po sobie, waga stoi, a cm lerca:) przy cwiczeniach tak jest, tluszczyk w miesnie sie zamienia, a one tez waza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 23, 2013 mysle, ze z tym kafe juz jutro bd pok...cos modyfikuja, dlatego chodzi jak chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 23, 2013 mysle, ze z tym kafe juz jutro bd ok...cos modyfikuja, dlatego chodzi jak chodzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 23, 2013 Sajena też mam nadzieję xo jutro już będzie ok. Na rowerze byłam. Na kolację2jajka z2chr,upkimi chlecbkami. Mamusia jak tam ci idzie dieta. Dziewczyny miłego wieczoru:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 23, 2013 no mi waga bardzo ladnie leci w dol wiec narazie nie panikuje i mierzyc sie nie bede :) moja miarka sa 4 pary fajnych dzinsow sprzed ciazy :D zamierzam w nie wejsc :D czyli musze wazyc okolo 53 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RySia16 0 Napisano Maj 23, 2013 Trzymajcie za mnie kciuki w sprawie mojej em 'dietki' oczyszczającej - nie chcę mieć trądziku. Zero cukru. Zero czekolady. Codziennie herbatka ziołowa. No ale musze przytyć, mam 51 kg na 167 cm. I tu jest problem, bo chudnę ;< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RySia16 0 Napisano Maj 23, 2013 Trzymajcie za mnie kciuki w sprawie mojej em 'dietki' oczyszczającej - nie chcę mieć trądziku. Zero cukru. Zero czekolady. Codziennie herbatka ziołowa. No ale musze przytyć, mam 51 kg na 167 cm. I tu jest problem, bo chudnę ;< Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 23, 2013 oo a propo cery tez mi sie bardzo poprawila :) zawsze mialam problemy w ciazy tylko gladka pozniej przez slodycze znowu wyskakiwalo i znowu wraca do normy :) ja jeszcze walcze z rostepami ale powolutku znikaja ;) a dzis zrobilam sobiesuper kapiel i doprowadzilam sie do ladu i skladu :) biegalam a po bieganiu gimnastyka z mezem :D ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 24, 2013 Czesc laseczki :D ta pogoda to mnie z dnia na dzien dobija... Mamusia cwiczonka z mezem fajna rzecz, moj tez czasem sie skusi i idzie ze mna...razem jakos razniej. A powiedz jak sb radzisz z rozstepami? ja mam straszne po ciazy na brzuchu, 2-czesciowy kostium odpada :( a marzy mi sie...hmm...rozstepy ciezka sprawa...jak sie opale, to mniej je widac, a tak...ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 24, 2013 czas na sniadanko :D 3 chrupkie z serem bialym i rzodkiewka i zielona herbatka do tego :) mam nadzieje, ze sie nie rozpada, bo chce isc cwiczyc jak ogarne dom :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 24, 2013 Halo dziewczyny coś mi postów nie dodaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 24, 2013 Halo dziewczyny coś mi postów nie dodaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2013 Halo dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 24, 2013 Halo dziewczyny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mammusia Napisano Maj 24, 2013 hehehe no o takie cwiczenia mi chodzilo :D :D a z rozstepami radze sobie tak ze ja mamtylko na cyckach ale troszeczke i malo widac :) na brzuchu zadnego i na wew stronie ud mam zwlaszcza na jednym ;/ i stosuje olejek macadamia :) i nie wiem czy to jego zasluga czy to biegania ale mazulek zauwazyl ze mam mniejsze :) ja dzis zaszalalam na saniadanko ale dlatego ze nie bedzie obiadku wiec kaloryczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mammusia Napisano Maj 24, 2013 hehehe no o takie cwiczenia mi chodzilo :D :D a z rozstepami radze sobie tak ze ja mamtylko na cyckach ale troszeczke i malo widac :) na brzuchu zadnego i na wew stronie ud mam zwlaszcza na jednym ;/ i stosuje olejek macadamia :) i nie wiem czy to jego zasluga czy to biegania ale mazulek zauwazyl ze mam mniejsze :) ja dzis zaszalalam na saniadanko ale dlatego ze nie bedzie obiadku wiec kaloryczne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach