leara 0 Napisano Maj 24, 2013 Dziewczyny właśnie przed chwilą się mierzyłam. Więc przez tydzień z ud zeszło mi po 1 cm ,z bioder nic :-( choć poprzednim zeszło mi 4cm przez tydzień więc nie wiem czemu teraz nic,a z brzucha 2,5 cm :-) nie wiem czy to dużo czy mało a le każdy cm mniej cieszy:-)za tydzień już będę się mierzyć rano i warzyc też. Jeszcze sobie wieczorem porcję ćwiczeń zrobiłam. Teraz czas na kolację . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość FPOIWWW Napisano Maj 24, 2013 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 25, 2013 Leara nie przejmuj sie, pewnie masz zastoj, wazne, ze leca ci cm w dol :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 25, 2013 I znowu postow nie dodaje :( mam zamiar sie dzis oczyscic i tylko pic, przy okazji obkurczyc zoladek, bo ostatnio cos non stop bym pochlaniala...przez ta diete okres mi sie spoznia juz tydzien :( nie nie jestem w ciazy hehe:P Co myslicie o tej 1-dniowej glodowce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 25, 2013 Hej dziewczyny. U was też tak pada:-( dziś nici z roweru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 25, 2013 ehh to kafe....juz mam jego dosc....pogadac nie idzie masakra jakas :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 26, 2013 Ehhh od wczoraj moich postow nie dodaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 26, 2013 U mnie lajtowo - codziennie herabtka z pokrzywy i bratka, łee ohydztwo, no cóż, żeby być piękną trzeba troszkę pocierpieć ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 27, 2013 Hej dziewczyny jak tam żyjecie po weekendzie?Ja troszeczkgd pogrzeszyłam w ten weekend bo wczoraj smażone zjadłam na obiad no i w sobotę tow trochę podjadalam. Najgorsze to że nie ćwiczyłam bo zawsze coś było do zrobienia. No kld nowy tydzień się zaczął więc o tym co było już nie myślę. Dziś mnie czeka trochę sprzątania w domu później planuje solarium i rower. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 27, 2013 Halo dziewczyny żyjecie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Maj 28, 2013 Widze ze nadal nie dodaje postow moich...ale sprobuje jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 28, 2013 a ja si ewazylam i tylko 700 gram miej :D waze 65 kg :) malo ale w weekend calkim sobie odpuscilam ;/ ale biegalam i moze dlatego nie stracilam tego co wycpracowalam :) biore sie znowu za siebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
leara 0 Napisano Maj 28, 2013 Halo co się dzieje z naszym topikiem czemu nie widać postów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mammusia 0 Napisano Maj 28, 2013 oj moj post sie chyba nie dodal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 10, 2013 O!!! FORUM ZDECHŁO :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2013 leara postów nie widać, bo już nikt się tu nie udziela :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Czerwiec 18, 2013 jak mnie tu dawno nie bylo...nie chciala mi w ogole chodzic kafe...wczytrywala sie i wczytywala....probowalam co dzien i dopiero dzis sie w koncu wczytalata strona.... ale pewnie juz zadna z was tu nie zaglada... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 9, 2013 Hej jestem chłopakiem mam 18 lat w dniu 5lipca ważyłem 115kg w dniu dzisiejszym waże już 109 więc spadłem 6kg w 4 dni wydaje się to niemożliwe ale jednak ; )) rano zjadał łyzkę serka białego ziarnistego robie 3 łyki wody niegazowanej i idę biegac bieganie 45min potem ciczenia 30min na kolacje zjadam to samo i znowu idę biegać :) przed snem . pozdrawiam dodam zdjęcia z metamorfozy juz za niedługo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia Lucky Napisano Sierpień 26, 2013 Hej mogę sie przyłączyc? Jestem 3dzien na master cleanse...jak narazie dobrzr sie czuje.waga spadla o prawie 2kg. czy ktoras z Was robila taki detox? Pytalm bo chcialabym poczytac Wasze opinie na temat wychodzenia z tej diety,i jedzenia pozniej.. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sajena88 0 Napisano Sierpień 28, 2013 szczerze to ja nie mam pojecia co to za dieta :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach