Gość gość Napisano Listopad 14, 2018 Mój to łasuch i od czasu do czasu też lubi podrinkować, więc poszłam na łatwiznę i taki prezent mu kupiłam https://www.pocztakwiatowa.pl/zloto-konesera był zadowolony, podobno się bał, że znowu mu jakąś koszulę kupię ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość JoankaB Napisano Listopad 14, 2018 Alkomat pod choinkę? Jaki i ile kosztują sensowne urządzenia tego typu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dora86 Napisano Listopad 15, 2018 JoankaB o jakie urządzenie pytasz? Również szukam coś dla męża, znalazłam fajne zestawienie i dobre promocje w sklepie sferis - https://www.sferis.pl/Prezent-Dla-Niego Myślę nad golarką foliową Brauna, mąż wciąż manualnie jednorazówkami się goli... Albo jakiś trymer do brody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 19, 2018 A może coś praktycznego jak np. namiot? Bardzo przydatny na wypady na weekend. Sprawdź http://wildcamp.com.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EwuląTŻ Napisano Listopad 19, 2018 Kochana, dołóż jeszcze kilka zlotych i możesz mu zasponsorować cos co zapamięta na długi czas - lot w tunelu aerodynamicznym! Ja kupowałam to dla mojego Tżta na rocznicę i był zachwycony. Byliśmy w SpeedFly w Mirosławicach - uwierz że dawno nie widziałam go takiego uhahanego jak po tym przeżyciu. Powodzenia! <3 :) :) :) :D :D :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Greckatagedia Napisano Listopad 19, 2018 W przypadku zakupu prezentu dla męża nie powinno być żadnego problemu. Ja swojemu na 39 urodziny zakupiłam multiplikator...spinningowy (tak to się jakoś nazywa) z http://pleciona.pl/pl/c/Multiplikatory/3270. Co weekend w czasie wolnym stara się wyjeżdzać nad wodę i takie udogodnienie pomoże mu w łowieniu trochę większych ryb. Czekam na świeżego szczupaka :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aniaprania Napisano Listopad 19, 2018 no red redemption na maksa sie sprawdzi. w kazdym media expert od reki, chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zori92 Napisano Listopad 20, 2018 Do 150 złotych można kupić już coś fajnego, w tej cenie można zrealizować sporo pomysłów. Jeżeli potrzebujesz inspiracji można zajrzeć tutaj: https://www.sferis.pl/Prezent-Dla-Niego Wiele ciekawych propozycji począwszy od elektroniki do gier a skończywszy do urządzeń kosmetycznych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 25, 2018 JoankaB zobacz sobie ten alkomat z Xblitza AlControl Pro, nie sztuka kupić byle alkomat a taki którego pomiar będzie wiarygodny, precyzyjny. Ten taki jest z całą pewnością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 26, 2018 Może ładny, skórzany portfel? To zawsze ciekawy pomysł na prezent i to bez względu na okazję, fajne wzory widziałam na www.Merg.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sreberko Ag Napisano Listopad 26, 2018 Skórzany pasek. Perfum. Portfel. Płyta. Książka. Krawat. Gadżety do auta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Monia71 Napisano Grudzień 13, 2018 Jeśli jest aktywny fizycznie możesz podarować mu jakiś sprzęt do ćwiczeń. Ja swojemu partnerowi kupiłam na www.nordicsklep.pl nowe kijki i latarkę czołową ponieważ uprawia nordic walking. Był bardzo zadowolony z prezentu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zxczx Napisano Grudzień 13, 2018 najlepsze prezenty dla meża sa na strnonie www.odloty.pl Najlepiej wykupić karnet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ulkaa Napisano Grudzień 14, 2018 Może jakieś narzędzia? Wielu facetów lubi majsterkować. Ja swojemu mężowi zamówiłam z www.dom-ogrod-hobby.pl zestaw noży marki Fiskars. Z tego co widzę, jest z nich bardzo zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karinakk Napisano Styczeń 26, 2019 Ileż można kupować te same, oklepane prezenty. Mnie już się wyczerpały pomysły, ale znajoma poleciła mi salon VR Project w Warszawie. Zabrałam tam męża, grał w dwie różne gry w ramach pokazu wirtualnej rzeczywistości, ten prezent to był strzał w 10, w życiu nie widziałam go tak szczęśliwego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość elżbiet Napisano Styczeń 28, 2019 voucher na coś fajnego ja byłam z mężem ostatnio w tunelu aerodynamicznym. Ba4rrdzo mu się podobało, myślę że możesz nad czymś takim pomyśleć my byliśmy w speedfly pod wrocławiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Renata Napisano Styczeń 31, 2019 Może zegarek? Mój chłopak ostatnio dostał na rocznicę zegarek xonix. Był bardzo zadowolony. Budżet trochę większy miałam, ale może coś tańszego też by się znalazło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gochaaa123 0 Napisano Marzec 2, 2019 Pomysłem zawsze trafionym jest gra - wiem z doświadczenia :D Jeśli macie ps4, to wyszła nowa fifa, można ją kupić na pewno w media expert bo widziałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MarHoffman 1 Napisano Marzec 4, 2019 Kurs doskonalenia jazdy samochodem. W Poznaniu na torze Poznań można ogarnąć coś takiego. Kumpel z pracy dostał na 40stke i był mega zadowolony. Mega sprawa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ganosa Napisano Marzec 12, 2019 ja swojemu mężowi kupiłam zestaw do komputera który zawiera myszke klawiature i słuchawki od fury, fajny zestawik i w godnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sentisagasso 0 Napisano Marzec 12, 2019 Dobry pomysł na Weekend. https://www.youtube.com/watch?v=xU7Eujvuezg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Witos33 0 Napisano Marzec 12, 2019 Może kalendarz w oprawie skórzanej, taki z grawerem imienia. Bardzo praktyczny prezent, widziałam takie na stronie producenta https://www.iveno.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzenka9113 0 Napisano Marzec 12, 2019 Ja swojemu kupiłam Smartfon Xiaomi Mi A2 lite. Akurat był na wymianie a zobaczyłam w sferis dobrą cenę tego telefonu w wersji 4/64GB. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nikola25 Napisano Marzec 13, 2019 Smartphone byłby jak najbardziej dobrym pomysłem, jeżeli takiego potrzebuje :). Z innych elektronicznych gadżetów można sprawdzić modne ostatnio smartwatche lub opaski sportowe np. Xiaomi amazfit. Przydatne zarówno w codziennym użytkowaniu jak i również podczas treningu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krystyna Napisano Kwiecień 3, 2019 najlepszym prezentem dla męza moze być nic innego jak jazda super szybkim samochodem po torze ja swojego męża obdarowałam takim prezentem i nie narzekał świetna sprawa duzy wybór lokalizacji bo jeżdżą na 15 torach w Polsce i mają duży wybór aut Także jest w czym wybierać szybka jazda bez ograniczen prędkości chyba każdy musi choć raz w życiu tego spróbować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karolic02 0 Napisano Kwiecień 10, 2019 Fajnym pomysłem może być pomysł który oferuje Kreatywna Okładka, warto sprawdzić ja planuje właśnie zamówić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2019 mój jak obchodził 30 to dostał voucher na latanie w aerotunelu w wielkopolsce. Dawno go takiego zadowolonego nie widziałam, jak podczas latu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kaya Napisano Maj 7, 2019 Mój maż to był bardzo zadowolony z kosmetyków farmony, kupiłam cała serię do stóp i inne takie , których sobie sam by nie kupił. Prezent okazał się trafiony, więc może warto o czymś takim pomysleć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 11, 2019 Na urodziny zamówiłam mężowi portfel bo już miał pozdzierany z każdej strony i słuchawki z megasceny.pl biedak gdzieś je zgubił a muzyki często słucha jak dojeżdża komunikacją miejską do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samsong15 Napisano Maj 23, 2019 Sprawdź sobie teraz w media expert jest super promka teraz na fife bardzo tanio a dodatkowo jeszcze 1 gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach