Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaja_86

Clostilbegyt-czy pomaga zajść w ciążę 2

Polecane posty

Gość derconttactclan1978wejyp
DomiDo...abyś się nie doczekała Synuś 2010...27lat...13cykl...@10.06 Jasne http://www.daate.eu/d8ZM

Gość Mashula
praczetta!!!!!! ale fajnie! tak ci gratuluje! mam nadzieję że teraz w końcu zaczniesz na poważnie cieszyć się tym Cudem! :-D bo jak znowu będziesz zamartwiać się na wyrost to nici z kawy :-P

musi Ci pójść! bo zaczęłaś już 2 trymestr, najwyższy czas żeby zacząć rozmawiać z maluchem :-D w końcu musi wiedzieć kto go urodzi :-P

Gość ciocia kachna
Parczetko Kochana bardzo się cieszę choć wiedziałam ze tak będzie :D kawał fasolki już tam wyhodowałas:) widać już czy jest siusiak?:)

Kachna no waśnie lekarka strzeliła, że chłopak, ale potem powiedziała, że to palcem na wodzie pisane i za miesiąc będzie można dokładniej określić :) ja chcę dziewczynkę!!! ;)

Praczetta a powiedz mi tak szczerze poryczałaś się jak dzidzia zobaczyłaś? Jeśli dożyję takiego momentu, to chyba zacznę wyć jak syrena karetki pogotowia :) X Kachna ja bym powiedziała, ze to już taki może hmm... brokułek nawet. No bo jak ma już tam takie różne machające łapki i nóżki... :D

Tinka poryczałam się miesiąc temu jak zobaczyłam człowieczka z bijącym serduchem bo wcześniej widziałam podłużny kształt z serduchem. Dzisiaj się śmiałam :) jak zobaczyłam mózg, łapki, to jak nimi rusza, a potem profil... :)

No ja cię nie mogę! Praczetka, ale Ci zazdroszczę :) Spróbuj mi tylko teraz napisać, że się denerwujesz, bo coś może być nie tak, a normalnie nie będę zważała na to, że jesteś ciężarną i dam Ci potężnego kopniaka w cztery litery (oczywiście wirtualnego) :p

Gość iva_82
Praczetta super, wszystkiego najlepszego dla ciebie i fasolki:) Ja jestem już po wizycie i niestety okazało się że mąż ma kiepskie wyniki nasienia, niby plemniczki są prawidłowe ale jest ich za mało. Mąż ma zaleconą kurację na 3 m-ce lekiem profertil, trochę drogi dawka na 1 m- c 200 zł. Po tym okresie czeka nas powtórka badania nasienia. A u mnie o dziwo 1 cykl bez wspomagaczy i była owulka, dziś potwierdzona 21 dc. Nic aktualnie nie biorę, wyniki prl i tsh ok . W przyszłym miesiącu robię hsg, gin ma mnie jutro zapisać do szpitala, więc czekam na tel. Nie poddajemy się!!!!

Tinka ze mną chyba coś jest nie tak bo jesteś kolejną osobą grożącą mi przemocą ;) chyba serio powinnam odpuścić stresy ;) xxx Iva dziękuję! Trzymam kciuki za badanie i skuteczność terapii męża! :) Nie wolno się poddawać! :)

Iva trzymam kciuki i obyście wypełnili ostatnie zdanie a będzie dobrze :) X Praczetta, ale tak między nami to nawet cię rozumiem, bo wiem, że jak już zajdę (o ile zajdę) to pewnie też tak będę histeryzować :p Tylko Ćśśśś, jakby co to ja tego nie pisałam ;)

Tinka90 - no to widzę, że mój nie jest wyjątkiem:P no tak....troche ubawu przy tym jest:) ale nie można do wszystkiego na poważnie podchodzić bo byśmy zwariowali:P xxxx BezchmurneNiebo - no to ja też swojemu muszę dać jakis termin:P teraz chyba się modli, żebym nie wspominała o tym:ppp XXXX praczetta - no to rewelacyjnie!!!!!:):):) bardzo się cieszę, że wszystko w porządku:):):)szczerze gratuluje:):)) życzę każdej z nas aby mogła doświadczyć tego cudu....

praczetta pamiętasz że jutro wpadasz? ;-) a tak ogólnie to wyobraź sobie ile ciotek teraz będzie miała Fasolka? :-P

Margaretka dziękuję. xxx Pewnie, że pamiętam. Moja kota jeść nie ma ;) z tymi ciotkami to fakt, niesamowite ile wsparcia się dostaje od Was! :D

Gość BezchmurneNiebo
Preczetka - super gratuluję i ko zlecą kolejne miesiące. Ja też bym chciała dziewczynkę, ale sporo mam ciuszków na chłopca. Więc mieszane mam uczucia hehe. Zresztą ważne by było zdrowe. xxx Tinka - brzuch polał przedwczoraj i wczoraj - dziś już nie. Lecz doszedł ból hm....zakwasów hehe. Wczoraj kolejna partia brzuszków i mostków hehe :) xxx Margaretka - jeśli dwoje, dorosłych ludzi pragnie dziecka, to robi się wszystko wspólnie. Pierwsze co powinno się faceta wykluczyć z kręgu czy jest zdrowy czy nie. Mój ma ten problem, że musi to zrobić w obcym miejscu, choć wie że np ja będę z nim a nikt inny. Choć wiem że u mnie jest problem, to lekarka mimo wszystko chce mieć jego wyniki badań. Bo np może być płodny ale mieć mała *****iwość plemników. i Trzeba byłoby go leczyć tak jak pisała Iva :) xxx Iva - ja nie wiem czy w marcu nie czeka mnie to hsg, aż się boję ;/ Póki co to krucho u nas z kasą bo odkładamy na wczasy :) Ale nie martwię się na zapas :)

Gość Kinguś89
Praczetta super wiadomość :) cieszę się, że wszystko dobrze z dzidzią :) X Bezchmurne nie bój się badania, bynajmniej będziesz wiedziała czy coś jest nie tak.

No i pani doktor mnie uspokoiła, kazała mojemu brać witaminki póki co i powtórzyć badania a plusem jest że ma duża ilość plemników :D Zaczęłam teraz drugi cykl z clo po dwie tabletki plus infolic i zobaczymy czy pomoże.Miała któraś z Was moje drogie udrażnianie jajowodów?Pani doktor powiedziała że po 6cyklach jeśli się nie uda to zrobimy. Koleżanka dowiedziała się wczoraj że będzie chłopczyk a stawiałyśmy na dziewczynkę.Póki co humor mnie nie opuszcza i te ciąże znajomych wcale mnie nie irytują :) Co tam u Was :)?

Gość Chillujaca
Zyje. Czekam na wynik AMH, od tego zalezy moje byc albo nie byc. Lekarz stawia na niedoczynnosc przysadki mozgowej, nic fajnego niestety. Obawiam sie, ze za miesiac zaczne in vitro :( a mialam jechac na jakies fajowe wakacje ;( jest mi mega mega mega ciezko ----Mashula: musisz isc do dr Muczynskiej, gdansk oliwa ul. Boleslawa krzywoustego 15. Dlugo sie czeka, ale prosze Cie zrob to dla mnie. Nie patrz na oceny w necie, ona jest specyficzna, ale pomogla juz w tylu beznadziejnych sytuacjach, ze naprawde jest mistrzem. Ja tez u niej bylam i ona od razu (zanim jej powiedzialam, ze mialam udar, powiedziala ze przysadka!), a inni mi dawali clostilbegyt bez sensu. ----Praczetta: mega mnie cieszy to, ze wszystko w porzadku z Twoim maluchem. Ogromne szczescie! Prosze zrob to dla mnie i sie nie stresuj juz! ----Dziewczyny z misji chce odpalic portal dla takich lasek jak my, starajacych sie. Ktore wydaja majatek na leki, lekarzy etc. Zeby komus moze bylo latwiej... Moze nasze doswiadczenie komus pomoze.Wszystko o tym jak zajsc w ciaze, przedstawic nasza wiedze. Pomozecie w zebraniu wiedzy nt poszczegolnych przypadkow?

Dziewczyny, z innej beczki - co to ten infolic? podeślijcie proszę linka bo nie mogę zguglać czy to to co widzę... Praczetta masz już wybrane imię? :) anna trzymam kciuki w takim razie! grunt to dobre podejście! :) chillująca ile musisz czekać na wynik? szkoda, że tego cholerstwa nie da się zbadać od ręki! jeśli o mnie chodzi nie ma problemu o ile czas pozwoli...

Do tanich specyfików nie należy 100 zapłaciłam za 3 opakowania po 20 saszetek a podobno cena dochodzi do 70 zł za jedno opakowanie w normalnej aptece ja kupiłam w internetowej

ok to wszystko jasne! zaraz poczytam! nie wiedziałam czy to to bo to inofolic a nie infolic :) dzięki śliczne Kochana!

hehehe spokojnie :) nie wyobrażasz sobie jakie było moje zdziwienie gdy się dowiedziałam, że cukier waniliowy nie jest cukrem waniliowym :) jedna saszetka dziennie wystarczy? ja biorę jakiś zwykły kwas, ale mówicie, że warto?

Poczytaj opinie, fora :) Ja po opiniach stwierdziłam że warto bo nie zaszkodzi a może coś da, jako taki dodatek do clo. Któraś z dziewczyn pisała że chyba brała 2 x1. Ja biorę tak jak jest w ulotce czyli 1x1

Skoro faceci biorą witaminy na poprawę nasienia i działa to może taki suplement diety też nam pomoże

dobra to wieczorem zamówię, co mi tam :) kupiłam, żel sprzyjający zapłodnieniu to tabletki też mogę spróbować :D

Chillująca oczywiście, że pomogę o ile będę mogła. xxx Mashula ta babka, o której Ci dzisiaj opowiadałam - moja poprzednia ginka - to właśnie Muczyńska. Jak widać wiele opinii o jednym cżłowieku ;) xxx Kachna dwie saszetki dziennie :) xxx Dzięki dziewczyny za Wasze dobre słowo, naprawdę to doceniam.