Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mr.ama-gi

Jesli zdradza Cie zona,

Polecane posty

Jedyna osoba ktora dostanie jakikolwiek przepis bedzie moja cora ;) Tajemnica i basta. Ale poczestowac owszem, kazdego kto chetny. Jestem proznika lasy na komplementy, wiec milo bedzie posluchac o przez***bistosci owego trunku :)

Koleżankę mamamiję ? A Ty niby co ? Przy okazji ? ;) Cffaniara :D Amagi uważaj na tę Panią bo widzę, że potrafi się wkręcić wszędzie i ani się obejrzysz a barek będzie świecił pustkami ;)

O niewdzięczna 😭 To ja tutaj w trosce o Twoje podniebienie, a Ty Brutusie... ehhh... idę utopić swój ból w plebejskim napitku o barwie złocistej 😭

WzoRRowa żartowałam przecież ;) Piwo pijesz ? Amagi kobietę porzeczką przesoloną chcesz traktować ? ;) Jak się wyraża oburzenie emotikonkami ? :D Tak ? :D

Nie wyszło mi :( poproszę o erratę kogoś mądrzejszego :)

Ochlejusy nie maja rozgraniczenia plciowego :p Solanke dostaje kazdy kto naduzywa dobrodziejstw wodopoju. Reszta moze spac spokojnie :)

Amagi ? Chyba WzoRRowa źle Cię zrozumiała. :O Droga koleżanko ? ;) Wróć, czarna polewka była poetyckim odnośnikiem do ... No właśnie. Do czego ?

Hm. Zrozumiala tak jak chciala zrozumiec. Chyba. Ale fakt, dyplomata kiepski ze mnie. Nie mialo to wydzwieku pejoratywnego.

to sie robi tak jak Ty to probowalas zrobic tyle, ze nie wpisujesz między nawiasy nazwy uczucia a nazwę wyraziciela owego. zreszt zajrzyj na dzial redakcyjny:P

Mister, tak dla ścisłości - ja nie do końca sama wiem, czego chcę. Mammamija :)

Wzorrowa słyszałaś ? Wróć. Siły są nierówne w tym momencie. Jestem zmęczona i nie dam rady sama dzisiaj :( Miszczu ? Zajrzę jasne :)

WZorrowa - nic zlego, przez niezdecydowanie nikt sie jeszcze nie utopil ;) Na brak zdecydowania znam swietny sposob - potrzeba dwoch kieliszkow. Jeden pierwszy i kilkanascie drugich :p

Piwo nie pomoze, co najwyzej poglebic stan zapytajnikowy. Musisz jak Malgorzata - myslec, ze to wodka a pic spirytus ;)

Czemuż to pamięć miałaby mi szwankować? Mister, do picia wódki się nie nadaję. Przynajmniej niezbyt często ;)

Jeszcze sie nie znalaz taki co by sie do tego nadawal. My tu nie o czystej jako delicjach, a o jej niewatpliwym wplywie na ukierunkowanie pijacego. Wypijesz to sie zdecydujesz. Np. polozyc ;)

:D Obawiam się, że decyzja nie będzie do końca moja, ale moich znużonych członków :D Czy Ty mnie wyganiasz spać?

Jak wyganiam... szukam metody na niezdecydowanie, recepty podsylam, kieliszki stawiam :) Lubisz piwo ?

wstawać!!!! Środek pory cudów dla wytrawnych nocnych łowców:) Zdrzemnij sie człowieku troche na warcie a tu cała kompania leży jak nieżywa z poderżniętymi gardłami:P